Ντάξει παιδιά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Από την απόλυση 400 ξυσιματιών φτάσαμε στις ενώσεις σχολών και λοιπές μπούρδες που έλεγαν στη συγκέντρωση των πρωτοετών περί ενιαίου πτυχίου κλπ. Όλη αυτή η ακατάσχετη μπουρδολογία πηγάζει από τα στόματα καθηγητών και διοικητικών που είναι γνωστό σε ποιο κόμμα ανήκουν και τι καπνό φουμάρουν και φυσικά από τον αγαπητό, σε όλους τους πρωτοετείς που ήταν εκείνη τη τετάρτη στην αίθουσα, κνίτη.
Και για να σπάσω τη μονοτονία του τοπικίου αυτού παραθέτω ένα κείμενο αφιερωμένο στους προλαλήσαντες πολιτικούς (μηχανικούς).
Πολιτικοί (μπετατζήδες)
Μηχανικοί οι οποίοι τρέχουν πίσω από τους Αρχιτέκτονες για να μην σκοτωθεί κόσμος από την ηλιθιότητά τους. Σκοτώνεται βέβαια από την ηλιθιότητα των Πολιτικών Μηχανικών. Νομίζουν ότι είναι οι μηχανικοί των Πάντων μπορούν να κάνουν ....τα πάντα διότι δεν χρειάζονται οι υπόλοιποι Μηχανικοί αλλά μόλις ξεκινήσουν μια μελέτη και δουν τα σκούρα τότε αλλάζουν γνώμη. Τα μαθήματά τους χαρακτηρίζονται από ποικιλία (Στατική Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,XIII, Μπετό Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV,V, κτλ.) ενώ όταν καταλάβουν ότι είναι τούβλα και πως η σχολή τους πλέον έχει χάσει την παλιά της δύναμη και αίγλη αφαιρούν από τον τίτλο τους το "Μηχανικός" και γίνονται σκέτο "Πολιτικοί" με κόμμα πρασινολαχανί απόχρωσης!
Γνωστοί Πολιτικοί και Μηχανικοί: Βασίλης Λεβέντης, Αλέξης Τσίπρας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.