Δηλαδή λες φίλε μου να τους λυπηθούμε κι από πάνω; Εγώ μ@λ@κ@ς είμαι που κάθισα να διαβάσω για να μπω σε μια σχολή της προκοπής που να μου αρέσει κιόλας και μετά να ψάξω κανονικά για δουλειά όπως τόσοι άλλοι; Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και όχι με μέσα να τρυπώνω όπου και να βρω, και αυτό είναι πιστεύω το σωστό.
Δηλαδή να αλλάξουμε το σύστημα και να καθιερώσουμε ένα καινούριο που θα προφυλάξει τις λαμογιές και θα τους αφήσει στις θέσεις τους να τρώνε κάθε μήνα το μισθό (όσος κι αν είναι αυτός) που εγώ, εσύ και οι γονείς μας πληρώνουν ουσιαστικά κάθε χρόνο μέσω των φόρων???
Άρα έτσι λειτουργούν όλοι στη μπανανία του δημοσίου ε; Δηλαδή δεν μπορείς να πας σαν άνθρωπος στο ΔΗΜΟΣΙΟ ίδρυμα, αλλά θα πρέπει να κάτσεις να τις φας γιατί τόλμησες να πατήσεις το πόδι σου στο πεζοδρόμιο της σχολής!!! Δεν ξέρω φίλε μου πού τα έμαθες και τα έζησες αυτά και απορώ πώς τα ανέχεσαι!!! Προφανώς θα έχεις μάθει και εσύ με τη λογική του δημοσίου και πραγματικά λυπάμαι για σένα όπως και για όσα νέα παιδιά στηρίζονται στα λάδια και στα μέσα!!

Και φυσικά θα θεωρείς και εσύ και αυτός ο υποθετικός απεργός ότι το να ξυλοκοπήσεις κάποιον έτσι απλά δεν επιφέρει κάποια συνέπεια!!