To χρονικό της πλάκας και τα λάθη
Την πλάκα την σκέφτηκα λίγη ώρα πριν την υλοποιήσω. Αν το σκέφτομουν πιο πριν θα το έλεγα στην Ο.Δ. για να γινόταν πιο πετυχημένα. Το κείμενο προσπάθησα να το κάνω δημοσιογραφικό έκανα όμως κάποια συντακτικά και τυπογραφικά λάθη (προσπαθησα να γραφω μικρές προτάσεις για να μην φαινεται η ασχετοσύνη του γραφόντα)
. Δεν έβαλα πολλά extreme πραγματα για να φαίνεται αληθινό. Προσπάθησα να αντιγράψω την html του υπουργείου παιδείας αρχικά και να το μεταφέρω σε δίκο μου server αλλα δε τα κατάφερα έτσι σκέφτηκα να αναστήσω ένα blog παλιό το troktikoulini.

Την πηγή έθνος την έβαλα μεσα στην αλλη πηγη με μικρά γραμματα και οδηγησε σε μια ασχετη ανακοινωση στο site του εθνους. Επρεπε να βαλω σκετο εθνος χωρις να αναφέρω πηγή (το έκανα επειδή εγώ προσωπικά ποτέ δε πατάω κλικ στις πηγές) βαριέμαι
Για να κάνω το troktikoulini συγχρονο του πρόσθεσα άρθρα.

σημερινά
Εβαλα 3 αναρτησεις του τρομακτικου κατω και μια πάνω.

για να φαινεται νεο. Παρόλα αυτά η miss brighside το κατάλαβε. Eπρεπε να ειχα σβησει τις πρώτες αναρτήσεις αλλά είχαν πλάκα και δε τις έσβησα

Κάτω από την είδηση έβαλα σχόλια ανώνυμων (

) ο τελευταιος εγραφε σε greeklish για να φαινεται διαφορερικός.
Όταν έφτιαξα το θέμα μπαίνανε αρχικά πολλά άτομα από την ΟΔ (πιστεύω ότι το κατάλαβαν αλλά το αφησαν) και το θέμα έφυγε από τα top. Στην συνέχεια είπα στον gregory απο το chat για το αστείο και ξαναέφερε το θέμα στην επιφάνεια.
Είμαι σίγουρος πως αν το έφτιαχνε άλλος το κείμενο (π.χ. Revekka) και το βάζαμε σε άλλο site θα πιάνονταν πολλοί κώτσοι.