Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

λετε να με κοψουν επδ δν τα πηγα καλα στο πρωτο??
Εγώ πάντως που τα πήγα έτσι κ έτσι στο πρώτο, μου έβαλαν 18.
Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

TO PHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρις να συμμετειχα στην συζητηση γιατι τωρα την ειδα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Angelika Tsak
Νεοφερμένο μέλος

Sjors
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Παιδια εξηγηστε μου λιγο γιατι αγχωθηκα! Εδωσα προχθες το β2 και στα προφορικα στο teil 1 εξηγησα λιγο το κειμενο ειπα ενα δικο μου παραδειγμα και εγω ειχα σημειωσει να πω αλλο ενα παραδειγμα και την γνωμη μου? και ξαφνικα ο ενας εξεταστης μου λεει: ok das is genug και προσωρησαν στον αλλο εξεταστη οπου και εκεινος παρουσιασε το θεμα του αλλα δεν τον σταματησαν ! Τι συμβαινει ας μου εξηγησει καποιος κατα προτιμηση καθηγητης γερμανικων αλλα ολοι οι απαντησεις δεκτες ! Σας ευχαριστω και παλι!!!
Αν αυτά που είπες ήταν σωστά και είδαν πως έχεις καταλάβει αυτό που σε ρώτησαν και ξέρεις πως να απαντήσεις δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις... είναι όντως genug..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sjors
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα φανταζομαι πως εαν δεν τα ελεγα και πολυ καλα θα με αφηναν μπας και μπω στο θεμα ή πω καμια πιο καλη λεξη. Ετσι δεν ειναι?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ναι, νομιζω πως αυτα που ειπα καλα ηταν ξερω εγωΝα πω την αληθεια ο αλλος εξεταζομενος σε καποια σημεια σταματαγε και σκεφτοταν αρκετα ... Τελος παντων ελπιζω οντως να ειναι καλο σημαδι!
Αλλα φανταζομαι πως εαν δεν τα ελεγα και πολυ καλα θα με αφηναν μπας και μπω στο θεμα ή πω καμια πιο καλη λεξη. Ετσι δεν ειναι?
Έτσι είναι... Εντάξει Goethe, Goethe. Β2,Β2 αλλά δεν παίρνουν και κεφάλια, ηρέμισε! Θα μάθεις εξάλλου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.