Georgia.d Νεοφερμένο μέλος Η Georgia.d αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2024 στις 15:10 Η Georgia.d: #1 12-06-24 15:10 Παιδιά καλησπέρα! Την βοήθειά σας γιατί η γραμματεία δεν... Το στεγαστικό δίνεται σε 4οετης; Αν ναι, πρέπει να έχουν περαστεί τα μισά μαθήματα του 3ου έτους και αν η σχολή είναι 4ετούς φοίτησης να τελειώσεις στα 4 χρόνια; Η εξεταστική Σεπτεμβρίου λαμβάνεται υπ' όψιν ή όχι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2024 στις 17:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 12-06-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.d: Παιδιά καλησπέρα! Την βοήθειά σας γιατί η γραμματεία δεν... Το στεγαστικό δίνεται σε 4οετης; Αν ναι, πρέπει να έχουν περαστεί τα μισά μαθήματα του 3ου έτους και αν η σχολή είναι 4ετούς φοίτησης να τελειώσεις στα 4 χρόνια; Η εξεταστική Σεπτεμβρίου λαμβάνεται υπ' όψιν ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι δινεται ...θα κανεις αιτηση τωρα που θα ανοιξουν (ελπιζω). Ναι η εξεταστικη σεπτεμβριου 2023 ειναι μεσα στον υπολογισμο των μισων μαθηματων του 3ου ετους...και θα παρεις 2 χιλιαρικα. Εγω εχω μια απορια αν καποιος ξερει να την λυση...αυτοι που δεν περνανανε τα μισα μαθηματα δεν πρεπει να κοιμουνται? Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά καλησπέρα! Την βοήθειά σας γιατί η γραμματεία δεν... Το στεγαστικό δίνεται σε 4οετης; Αν ναι, πρέπει να έχουν περαστεί τα μισά μαθήματα του 3ου έτους και αν η σχολή είναι 4ετούς φοίτησης να τελειώσεις στα 4 χρόνια; Η εξεταστική Σεπτεμβρίου λαμβάνεται υπ' όψιν ή όχι;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2024 στις 17:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 12-06-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.d: Παιδιά καλησπέρα! Την βοήθειά σας γιατί η γραμματεία δεν... Το στεγαστικό δίνεται σε 4οετης; Αν ναι, πρέπει να έχουν περαστεί τα μισά μαθήματα του 3ου έτους και αν η σχολή είναι 4ετούς φοίτησης να τελειώσεις στα 4 χρόνια; Η εξεταστική Σεπτεμβρίου λαμβάνεται υπ' όψιν ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι δινεται ...θα κανεις αιτηση τωρα που θα ανοιξουν (ελπιζω). Ναι η εξεταστικη σεπτεμβριου 2023 ειναι μεσα στον υπολογισμο των μισων μαθηματων του 3ου ετους...και θα παρεις 2 χιλιαρικα. Εγω εχω μια απορια αν καποιος ξερει να την λυση...αυτοι που δεν περνανανε τα μισα μαθηματα δεν πρεπει να κοιμουνται?
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.d: Παιδιά καλησπέρα! Την βοήθειά σας γιατί η γραμματεία δεν... Το στεγαστικό δίνεται σε 4οετης; Αν ναι, πρέπει να έχουν περαστεί τα μισά μαθήματα του 3ου έτους και αν η σχολή είναι 4ετούς φοίτησης να τελειώσεις στα 4 χρόνια; Η εξεταστική Σεπτεμβρίου λαμβάνεται υπ' όψιν ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι δινεται ...θα κανεις αιτηση τωρα που θα ανοιξουν (ελπιζω). Ναι η εξεταστικη σεπτεμβριου 2023 ειναι μεσα στον υπολογισμο των μισων μαθηματων του 3ου ετους...και θα παρεις 2 χιλιαρικα. Εγω εχω μια απορια αν καποιος ξερει να την λυση...αυτοι που δεν περνανανε τα μισα μαθηματα δεν πρεπει να κοιμουνται?