GoodMan
Νεοφερμένο μέλος
Ο GoodMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

05-06-11

02:52
Γειας σας
θα ηθελα να κανω μερικες εωτησεις γυρω απο το τμημα αν μπορει να μας πει και καποιος που σπουδαζει σε αυτο...
ενα τμημα με αυτο το αντικειμενο τι ειδους εγαστηριακες ασκησεις περιεχει (δηλαδη στα εργαστηρια τι ακριβως διδασκεσται); επισης απο οτι ειδα ειναι στο κεντρο βρεφων μητερα συνεργαζεται καθολου με το συγκεκριμενο ιδρυμα , δηλαδη η σπουδαστρια/στης στα πλαισια των εργαστηριακων μαθηματων συναναστρεφεται με το ιδρυμα ;
αν μπορει να με παραπεμψετε καπου για επιπλεον πληροφοριες
(συγγνωμη αν ειναι καπως ανοητες οι ερωτησεις μου...)
ευχαριστω
θα ηθελα να κανω μερικες εωτησεις γυρω απο το τμημα αν μπορει να μας πει και καποιος που σπουδαζει σε αυτο...

αν μπορει να με παραπεμψετε καπου για επιπλεον πληροφοριες
(συγγνωμη αν ειναι καπως ανοητες οι ερωτησεις μου...)
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βασιλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα.

13-06-11

17:31
Προσωπικά δεν έχω ψάξει για τη σχολή που σε ενδιαφέρει...
https://lyk-arnaias.chal.sch.gr/grasep/SXOLES/epistimonika%20pedia.htm
Εδώ ίσως βρεις αυτό που ψάχνεις.. Έχει πληροφορίες για όλες τις σχολές
Ελπίζω να βοήθησα... 
https://lyk-arnaias.chal.sch.gr/grasep/SXOLES/epistimonika%20pedia.htm
Εδώ ίσως βρεις αυτό που ψάχνεις.. Έχει πληροφορίες για όλες τις σχολές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoodMan
Νεοφερμένο μέλος
Ο GoodMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

13-06-11

22:36
ευχαριστω για την απαντηση , το εχω ψαξει αλλα θα ηθελα καποιον που σπουδαζει ηδη να μου πει ετσι καπως πιο συγκεκριμενα
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.

13-06-11

23:09
Για αυτό το τμήμα ξέρω πως βγαίνουν βρεφονηπιοκόμοι έτσι?
Απλά είναι κάπως "ανώτερο" ας πούμε από τα υπόλοιπα ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας .
Κάτι τέτοιο έχω ακούσει τουλάχιστον.
Αλλά από επαγγελματική αποκατάσταση δεν ξέρω τι παίζει.
Απλά είναι κάπως "ανώτερο" ας πούμε από τα υπόλοιπα ΤΕΙ Βρεφονηπιοκομίας .
Κάτι τέτοιο έχω ακούσει τουλάχιστον.
Αλλά από επαγγελματική αποκατάσταση δεν ξέρω τι παίζει.
GoodMan
Νεοφερμένο μέλος

14-06-11

03:38
δε με ενδιαφερει ακριβως η αποκατασταση οσο το περιεχομενο και κυριως τι ειδους εργαστηριακες ασκησεις διεξαγωνται ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...