Eγώ, που και σχέση είχα, και τα σάββατα (εντάξει, όχι και ΚΑΘΕ σάββατο) έβγαινα, και στα παρκάκια την έβγαζα όταν είχα free time, και το Πάσχα καλά πέρασα και μέσα στις πανελλήνιες πήγαινα και για καφέ.
μια εξαιρεση μπραβο δεν λεω....δεν ισχυει ομως αυτο για ολους
Και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είμαι εξαίρεση, ούτε διάνοια είμαι ούτε γεννήθηκα ξέροντας μαθηματικά ξερω' γω.
ναι αλλα με αυτα ναρκωθετεις τις προσπαθειες των μελλοντικων υποψηφιων.Θα νομισει ο καθενας οτι γινεται με οχι τρομερο διαβασμα να περασει Ιατρικη(εξηγησα απο πριν why αυτο το παραδειγμα) και οταν δεν περασει θα απογοητευτει ιδιαιτερως.Περα απο αυτο για ρωτα τους υψηλοβαθμους ετσι,ευκολα βγηκαν τα μορια....Σε καθε ατομο υπαρχει ενα ταβανι αν εισαι του 10 και κατω δλδ
ΚΑΚΟΣ δεν προκειται να γραψεις 18+ δεν εχεις τις προαπαιτουμενες βασεις,που ειναι το δυσκολο να το αντιληφθειται αυτο;;;
Δεν είναι θέμα να ξεσκιστείς. Είναι θέμα να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις. Θα διαβάσεις πολλές ώρες αν θες πολλά μόρια αλλά τη ζωή σου δε θα τη βάλεις σε δεύτερη μοίρα γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο τέλος.
τα οποαι για να τα κατανοησεις πρεπει να ξεσκιστεις .Στην τεχνολογικη κατ.κυριως που ειναι για τα πολυτεχνεια αν βρεις ατομο που εγραψε 19+ στο ΑΟΔΕ και το ειχε καταλαβει εγω θα σου κατσω....περα απο αυτο την θεωρια δεν χρειαζεται να την κατανοεις κτλπ,δεν συνεχιζω...
Όταν υποβαθμίσεις τον εαυτό σου και υπερβείς τα όρια σου σε μεγάλο βαθμό κάποια στιγμή θα πάθεις μπλακ αουτ, χωρίς να το επιδιώκεις.
δεν υποβαθμιζεις κυνηγας (αν εισαι κακος μαθητης)ενα ουτοπικο στοχο
Αποτελεί απλά φυσική άμυνα του οργανισμού. Εγώ στην αρχή είχα πάθει κρίση, διάβαζα τον ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, μετά που άρχισα να κουράζομαι έβαλα ένα φρένο και το πήγαινα με πιο ανθρώπινους ρυθμούς.
what's your point???
Έβλεπα τα παιδιά από την κατεύθυνσή μου στο σχολείο να τρέχουνε σαν τρελά μ ένα βιβλίο στο χέρι λύνοντας ασκήσεις και μπλα μπλα μπλα και αισθανόμουν τύψεις που διάβασμα σχεδόν τη μισή ΠΟΣΟΤΗΤΑ, όχι ποιότητα.
και ποιος καθοριζει τι ειναι ποιοτητα;;δλδ καλυτερα μια ασκηση με πολλες μεθοδολογιες μεσα παρα 100;;;αυτο λες;;;αοριστολογεις φιλε
Όταν διάβαζα όμως διάβαζα. Συγκεντρωνόμουν και από τα χείλη του καθηγητή κρεμιόμουν σαν βδέλλα. Προσπαθούσα να ρουφήξω ότι και αν έλεγε.
πολλοι μαθητες εκαναν ακριβως το ιδιο αλλα δεν επιασε....στην τυχη θα πω διοτι ηθελαν και αλλες ασκησεις...τις ασκ.τις λυνεις για να εμπεδωσεις ,οσες πιο πολλες τοσο καλυτερα.-
Το αποτέλεσμα; Εγώ, που μ' είχανε πει και κωλόπαιδο στο σχολείο, ότι ασχολήθηκα μ' έρωτες και τα παράτησα, ότι έκανα μεγάλη στροφή, ότι παίζω με την μοίρα μου, ότι δε διαβάζω, να βγάλω υπεραρκετά μόρια για τη σχολή μου, να περάσω περίπου 2.000 μόρια τα παιδιά που τους είχε γίνει ο κώλος ΝΑ από το διάβασμα και να είμαι και καλά με τον εαυτό μου.
ειλικρινα μπραβο αλλα πιστευεις οτι εισαι παραδειγμα προς μιμηση;;;δλδ εστω οτι ειμαι ενας μαθητης του 10, διαβαζω αυτη τη στιγμη αυτο το post σου και πιστευω οτι θα γραψω 18++.Αυτος ο βαθμος δεν ερχεταια παρα ενα 16(π.χ) και αντι να γλεντησω κτλπ με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπερβαση που εκανα θα στεναχωριεμαι επειδη ατομα σαν εσενα εχουν νοθευσει τα ονειρα μου....
Μην ακούω ξεσκίσματα και μαλακίες, όλα με μέτρο.
οκ αλλα ποιος το καθοριζει;;;;
θαααααααα και αν δεν το κανει τοτε τι
θα φταιει ;;;ατυχια κακος εξεταστης οι αλλοι που ηταν πιο τυχεροι απο εμας;;;;διαφωνω απολυτως με τετοιες λογικες.Χρειαζεται πειθαρχεια για να πετυχει καποιος τους στοχους του...
Όταν πιάσετε το στυλό να λύσετε το θέμα των πανελλαδικών, οι ώρες διαβάσματος δεν παίζουνε κανένα ρόλο.
ναι ρε εννοειται καθολου τι να εχεις διαβασει 1ωρα τι 500 ωρες παραπανω,ιδιο πραγμα...μα καλα τι λες;;;;εισαι με τα καλα σου;;;
Εκεί θα μετρήσει το πόσο ξεκούραστο είναι το μυαλό σας και πόσο σίγουροι είστε για τον εαυτό σας.
και να μην εχεις αγχος επισης και ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ
ΓΝΩΣΕΙΣ (που αποκτουνται συνηθως απο τις ωρες διαβασματος)
Και πιστέψτε με, αν ξεσκιστείτε θα σας μείνει συνήθεια και μια μέρα πριν γράψετε θα θέλετε να βγάλετε ΠΟΛΛΑ, δε θα προλάβετε, θα πάτε με χάλια ψυχολογία και θα φάτε τα μούτρα σας.
δεν ισχυει γενικα αυτο,δεν θα τα κανεις ολα επαναληψη αλλα τα βασικα σημεια δεν μπορεις ασφαλως να κανεις επαναληψη ΟΛΗ την υλη(ή εστω πολυ δυσκολα)
Spoiler
ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΕ.
Κατανοητό;
Κατανοητό;
ΜΕ ΜΕΤΡΟ
Το καταλάβετε ρε τομάρια;
αν δεν υπερβάλλεις εαυτον δεν πετυχαινεις κατι ιδιαιτερως αδυνατο ποσο μαλλον αν εισαι κακος μαθητης που αποτελει ονειρο