εγω διαφωνω.Εαν καποιος θελει να παει π.χ.Ιατρικη(τυχαιο παραδειγμα εννοω γενικα υψηλοβαθμες σχολες) δεν θα πρεπει να ξεσκιστεί;;;δεν θελω να μιλησουν οι εξαιρεσεις αλλα οι κανονες....ποσα ατομα ειλικρινα πιστευεται απο αυτους που εβγαλαν τοσα μορια εβγαιναν 1 φορα την εβδομαδα μετα τα Χριστούγεννα;;;
Eγώ, που και σχέση είχα, και τα σάββατα (εντάξει, όχι και ΚΑΘΕ σάββατο) έβγαινα, και στα παρκάκια την έβγαζα όταν είχα free time, και το Πάσχα καλά πέρασα και μέσα στις πανελλήνιες πήγαινα και για καφέ.

Και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είμαι εξαίρεση, ούτε διάνοια είμαι ούτε γεννήθηκα ξέροντας μαθηματικά ξερω' γω.
Δεν είναι θέμα να ξεσκιστείς. Είναι θέμα να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις. Θα διαβάσεις πολλές ώρες αν θες πολλά μόρια αλλά τη ζωή σου δε θα τη βάλεις σε δεύτερη μοίρα γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ στο τέλος. Όταν υποβαθμίσεις τον εαυτό σου και υπερβείς τα όρια σου σε μεγάλο βαθμό κάποια στιγμή θα πάθεις μπλακ αουτ, χωρίς να το επιδιώκεις. Αποτελεί απλά φυσική άμυνα του οργανισμού. Εγώ στην αρχή είχα πάθει κρίση, διάβαζα τον ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, μετά που άρχισα να κουράζομαι έβαλα ένα φρένο και το πήγαινα με πιο ανθρώπινους ρυθμούς. Έβλεπα τα παιδιά από την κατεύθυνσή μου στο σχολείο να τρέχουνε σαν τρελά μ ένα βιβλίο στο χέρι λύνοντας ασκήσεις και μπλα μπλα μπλα και αισθανόμουν τύψεις που διάβασμα σχεδόν τη μισή ΠΟΣΟΤΗΤΑ, όχι ποιότητα. Όταν διάβαζα όμως διάβαζα. Συγκεντρωνόμουν και από τα χείλη του καθηγητή κρεμιόμουν σαν βδέλλα. Προσπαθούσα να ρουφήξω ότι και αν έλεγε.
Το αποτέλεσμα; Εγώ, που μ' είχανε πει και κωλόπαιδο στο σχολείο, ότι ασχολήθηκα μ' έρωτες και τα παράτησα, ότι έκανα μεγάλη στροφή, ότι παίζω με την μοίρα μου, ότι δε διαβάζω, να βγάλω υπεραρκετά μόρια για τη σχολή μου, να περάσω περίπου 2.000 μόρια τα παιδιά που τους είχε γίνει ο κώλος ΝΑ από το διάβασμα και να είμαι και καλά με τον εαυτό μου.
Μην ακούω ξεσκίσματα και μαλακίες, όλα με μέτρο. Αυτό θα σας σώθει. Όταν πιάσετε το στυλό να λύσετε το θέμα των πανελλαδικών, οι ώρες διαβάσματος δεν παίζουνε κανένα ρόλο. Εκεί θα μετρήσει το πόσο ξεκούραστο είναι το μυαλό σας και πόσο σίγουροι είστε για τον εαυτό σας. Και πιστέψτε με, αν ξεσκιστείτε θα σας μείνει συνήθεια και μια μέρα πριν γράψετε θα θέλετε να βγάλετε ΠΟΛΛΑ, δε θα προλάβετε, θα πάτε με χάλια ψυχολογία και θα φάτε τα μούτρα σας.
ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΕ.
Κατανοητό;
Κατανοητό;
ΜΕ ΜΕΤΡΟ
Το καταλάβετε ρε τομάρια;