δυστυχώς στις μέρες μας ένα παιδί θεωρείται καλός μαθητής αν έχει καλή ακαδημαική απόδοση...Δηλαδή γιατί καλός μαθητής να μην είναι κάποιος που γράφει κατακπληκτικά ποιηματα αλλά στη χημεία εχει 10, ή κάποιος που πάιζει πιανο και δεν είναι καλός σταρχαία;.Εκει κολλάει η ακαδημαική απόδοση.
Όσο για τους καθηγητες, κανείς δεν είπε ότι όλοι είναι μάπες -σεμας υπάρχουν όπως είπα και κατακπληκτικοί-.Απλώς είναι κάποιοι τόσο ιδιότροποι , ιδιόρρυθμοι και αναίσθητοι ώρες ώρες που δεν τους αξίζει να λέγονται εκπαιδευτικοί, καθώς οι μέθοδοί τους κάθε άλλο παρά εκπαιδευτικές είναι και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το μαθητή να μισήσει το συγκεκριμένο μάθημα.
Τώρα για τους απουσιολόγους, δεν ξέρω τι συμβαίνει σεσας. Στο δικό μου σχολείο επειδη τυχαίνει να είμαι εγω απουσιολόγος φέτος το πρώτο πράγμα που κάνει ο καθηγητής όταν μπαίνει είναι να γράψει απόντες.1 λεπτό; 1 λεπτό.Τουλάχιστον την πρώτη ώρα αυτό θα γίνει σίγουρα. Τις ενδιάμεσες εξαρτάται και από τον καθηγητή.Ψιλομπαρούφες λοιπόν δεν είναι για όλους, όπως όλα τα πράγματα δεν έχουν καθολική ισχύ.
Φιλικά πάντα
Ναυσικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.