Καμία αξιοπιστία το ΑΙ.
Απαντάει πάντα αυτό που θέλεις να ακούσεις ακόμη και σε επιστημονικές ερωτήσεις. Φαίνεται ότι λειτουργεί με "καθοδηγούμενη" απάντηση του τύπου (αν δεν είναι 1, θα είναι 2, διαφορετικά 3 και μετά συνδυασμός σαλάτα). Μέχρι ώρας έχω καεί σε οτιδήποτε το συμβουλεύτηκα και το έχω διαγράψει. Αμφιβάλλω επίσης για την επιστημονική επάρκεια και αξιοπιστία ακόμη και αυτών που το σχεδίασαν και εργάζονται ως προγραμματιστές-εκπαιδευτές. Η γενιά των φοιτητών αυτής της περιόδου όσοι χρησιμοποιούν ΑΙ βοηθούς για τις εργασίες τους, θα έχουν μεγάλα προβλήματα λόγω έλλειψης συνδυαστικής γνώσης στην μετέπειτα πορεία.
Όταν φτάνουμε στο σημείο να μοιράζουμε μέρος από την σκέψη μας και την προσωπικότητά μας με ένα τεχνολογικό τίποτα, αυτομάτως χάνουμε την ανθρώπινη σκέψη με όλα της τα θετικά και αρνητικά. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που είναι και ο διάλογος, η σκέψη, η δημιουργία είναι ανθρώπινα προνόμοια. Ειδάλλως θα λέγαμε ότι και ένας κροκόδειλος μπορεί να "φτιάξει" ένα σπίτι ή να "μάθει" την ανθρώπινη γλώσσα επικοινωνίας. Ήδη σε μεγάλη μερίδα κόσμου έχει δημιουργήσει μεγάλη αμφιβολία για την σκέψη τους καθώς για το πιο απλό (π.χ. τι να ρωτήσω έναν περιπτερά όταν μου ζητήσει μετρητά) ρωτάνε έναν ΑΙ βοηθό.