Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος

[FONT="]9.[FONT="] [/FONT][/FONT][FONT="]Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για την μη συμμετοχή του σε άλλο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.[/FONT]
Οποτε λογικά όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

εχω τελειωσει νομικη και με το 10% εχω μεπι στην Παντειο. Θα ηθελα να ρωτησω, μπορω να κανω μεταπτυχιακο στη νομικη ενω ειμαι γραμμενη και στο προπτυχιακο της παντειου;ευχαριστω πολυ όποιον απαντησει
Για να κάνεις μεταπτυχιακό πρέπει να εχεις πάρει πρώτο πτυχίο. Κι αφού έχεις της νομικής...τότε οκ. Η λογική του να εισαι σε ενα μονο πανεπιστημιο (προ/μετά) ειναι να μην τρως εις διπλούν τα λεφτά του προυπολογισμού, αν όμως μιλάμε για μεταπτυχιακά σε πανεπιστήμια όπως η ΑΣΟΕΕ, που ειναι πιο ακριβά κι απ'το να πας στο εξωτερικό, τότε δε μπορώ να καταλαβω πως ευσταθεί αυτό. Ρώτα στη γραμματεια του μεταπτυχιακού που σ'ενδιαφέρει να σου πούνε σίγουρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Civilara
Περιβόητο μέλος

εχω τελειωσει νομικη και με το 10% εχω μεπι στην Παντειο. Θα ηθελα να ρωτησω, μπορω να κανω μεταπτυχιακο στη νομικη ενω ειμαι γραμμενη και στο προπτυχιακο της παντειου;ευχαριστω πολυ όποιον απαντησει
Σύμφωνα με το νόμο δεν γίνεται να είσαι εγγεγραμμένος/η σε δύο ή περισσότερα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών ταυτόχρονα. Επίσης δεν επιτρέπεται κάποιος πτυχιούχος να είναι εγγεγραμμένος σε δύο ή περισσότερα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών ταυτόχρονα. Επιτρέπεται όμως να είσαι εγγεγραμμένος σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ταυτόχρονα.
Freya
Δραστήριο μέλος

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

παιδιά ξέρει κανείς τι ισχύει τώρα? μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα μεταπτυχιακό κ με το 10% και δεύτερο πτυχίο σε άλλο ΑΕΙ?![]()
Ναι μπορείς. Αρκετοί φοιτητές το κάνουν. Αλλά...
- Δεν έχεις το δικαίωμα να μείνεις σε εστία
- Τα συγγράμματα τα πληρώνεις, δε τα παίρνεις τζάμπα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

marialena@
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη επιτρεπόμενες επιλογές: Δύο προπτυχιακά μαζί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Παντως μπορεις να κανεις αιτηση στο μαστερ ας μην εχεις πτυχιο και στη συνεντευξη θα σε αξιολογησουνε. Εγω εχω συναντησει πολλα ατομα που πηγαν κατευθειαν για μαστερ. Δε τους νοιαζει αυτους πως τα μαθες εσυ.
Ναι αλλα πως μελλοντικα λες πχ ειμαι φιλολογος,ειμαι ψυχολογος,γιατρος;; Απο το master; Στα μεταπτυχιακα συνηθως δεχονται πτυχιουχους!!! Και μαλιστα σχολων που οδηγουν σε τετοια μεταπτυχιακα!!
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Αυτο με προβληματιζει!! Θα μου πεις απο τωρα τα σκεφτεσαι;; Nαι .. αλλα αρκετοι επισης εκαναν αυτο που σου λεω!!! Και σκεφτομαι..πως θα επιλεξουν εναν αποφοιτο μιας "ακυρης" σχολης για μεταπτυχιακο;; Αυτο το αποκλειω,βασικα δεν το εχω ξανακουσει.. μονο απο σενα!!!![]()
Να ξέρεις, σε δουλεύει τόση ώρα και 'συ χαμπάρι δε πήρες

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Να ξέρεις, σε δουλεύει τόση ώρα και 'συ χαμπάρι δε πήρες![]()
Ειπα..ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.