Προετοιμασία για τις πανελλήνιες με καθυστέρηση

ThodorisPon

Νεοφερμένο μέλος

Ο ThodorisPon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας, είναι μαθητής Γ Λυκείου θετικής κατεύθυνσης που είχε κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία (στο φροντιστήριο) για την οικονομική κατεύθυνση πριν αλλάξει. Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν μου είχε ξεκαθαρίσει ποτέ κανείς το θέμα για τις πανελλήνιες και πως δουλεύουν οι σχολές, ούτε οι γονείς μου, και πήγα φροντιστήριο μόνο επειδή μου είχαν πει οι άλλοι πως θα είναι δύσκολο. Λοιπόν άλλαξα από οικονομικά σε θετική επειδή δεν μου άρεσαν τα μαθήματα και οι σχολές. Η τωρινή κατεύθυνση με ικανοποιεί όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Στοχεύω οποιαδήποτε σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν αρχίσω τώρα τα ιδιαίτερα (επειδή κανένα φροντιστήριο πλέον δεν με δέχεται) και την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, υπάρχει δυνατότητα να μπω έστω στη χαμηλότερη σχολή ηλεκτρολόγων που είναι 11.520; Αν μπορείτε συμβούλεψτε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.. επίσης είδα πως υπάρχει και η δυνατότητα των επαναληπτικών, και ρωτάω: μετράνε τόσο όσο μετράνε και οι πανελλήνιες, είναι ίσα σε δυσκολία, μπορώ να μπω στις ίδιες σχολές (Ποια είναι η διαφορά); Έχω ξεκινήσει ψηφιακό φροντιστήριο για μαθηματικά και φυσική στο gov gr αλλά και αυτό είναι πολύ μπροστά και δεν είναι σίγουρος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ήμουν άριστος στην Α και Β Λυκείου

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.284 μηνύματα.
Γεια σας, είναι μαθητής Γ Λυκείου θετικής κατεύθυνσης που είχε κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία (στο φροντιστήριο) για την οικονομική κατεύθυνση πριν αλλάξει. Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν μου είχε ξεκαθαρίσει ποτέ κανείς το θέμα για τις πανελλήνιες και πως δουλεύουν οι σχολές, ούτε οι γονείς μου, και πήγα φροντιστήριο μόνο επειδή μου είχαν πει οι άλλοι πως θα είναι δύσκολο. Λοιπόν άλλαξα από οικονομικά σε θετική επειδή δεν μου άρεσαν τα μαθήματα και οι σχολές. Η τωρινή κατεύθυνση με ικανοποιεί όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Στοχεύω οποιαδήποτε σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν αρχίσω τώρα τα ιδιαίτερα (επειδή κανένα φροντιστήριο πλέον δεν με δέχεται) και την προετοιμασία για τις πανελλήνιες, υπάρχει δυνατότητα να μπω έστω στη χαμηλότερη σχολή ηλεκτρολόγων που είναι 11.520; Αν μπορείτε συμβούλεψτε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.. επίσης είδα πως υπάρχει και η δυνατότητα των επαναληπτικών, και ρωτάω: μετράνε τόσο όσο μετράνε και οι πανελλήνιες, είναι ίσα σε δυσκολία, μπορώ να μπω στις ίδιες σχολές (Ποια είναι η διαφορά); Έχω ξεκινήσει ψηφιακό φροντιστήριο για μαθηματικά και φυσική στο gov gr αλλά και αυτό είναι πολύ μπροστά και δεν είναι σίγουρος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ήμουν άριστος στην Α και Β Λυκείου
Λοιπον τι τα θες τα σεντονια? και λες και σημαντικα πραματα.
Κανενα παιδι οπως και εσυ δεν γνωριζει το εσωτερικο των πεδιων... μερικα ειναι τυχερα απο πατερα ή μητερα που τα ενημερωνουν καλα και καταλαβαινουν...το μηχανογραφικο ειναι χαος και τα φροντ ασχετα.

Εκει στο 4ο που εισουν ειχες πολλες σχετικες σχολες μηχανικων σιγουρες
Αυτο παει και τελειωσε και δεν αλλαζει τωρα..μονο του χρονου.
Τωρα με το 2ο τα πραγματα ειναι δυσκολα.... τα 11500 που ζητας ειναι πολλα μορια και εισαι μοναχος σου..
Δεν ξερω το ψηφιακο τι μπορει να σου δωσει ..προσωπικα δεν το πιστυετω γιατι ειναι λαθος στημενο.
Δες και αυτα τα διαδικτυακα μαθηματα αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα απο το ψηφιακο φροντ... δεν ειναι ακριβα 400€ τα 4 μαθηματα και κρινε.

Εδω μεσα τα παιδια μιλανε και προτεινουν τα βιβλια που πρεπει να παρεις ως βοηθηματα.

Οι επαναληπτικες του σεπτεμβρη δεν ειναι για σενα..δεν παει οποιος θελει πρεπει να ''αρωστησεις'' μεσα στις κανονικες αποδεδειγμένα για να πας.
Αν πας τοτε πρεπει να γραψεις ισα με την βαση που εχει δημιουργηθει τον ιουλιο και τοτε μπαινεις .... απλα εισαι πλεονεκτικοτερα στο μηχανογραφικο γιατι ξερεις τους βαθμους σου ξερεις και τις βασεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια