Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην τους ακους.Ρωτα τα παιδια π δινουν τωρα πανελληνιες και θα σ πουν οτι πριν ενα μηνα δεν θυμοντουσαν ουτε αυτα π κανανε το καλοκαιρι!! θα θυμοντουσαν αυτα π κανανε το προηγουμενο χρονο;; Απλα.πιστευω,οτι ορισμενα φροντ θελουν να αρπαξουν χρημα απο νωρις και ορισμενοι γονεις πιστευουν οτι αν το παιδι τους τελειωσει νωρις την υλη , εγινε κατι...Με έχετε κατααγχώσει όλοι σας. Είμαι θεωρητική και δεν έχω κάνει καθόλου προετοιμασία για του χρόνου. Είμαι καταδικασμένη????
Ξερω παιδια που κανανε επαναληψη μαθ κατ απο το νοεμβρη και γραψαν χειροτερα απο μενα που εκανα 3 βδομαδες επαναληψη..

Καλη ειναι και η επαναληψη, αλλα σημασια εχει τι ξερεις 20 μαη....

και μη πειτε οτι θα πιεστειτε, γιατι μετα απο ενα σημειο η κουραση σε εχει κανει να εισαι" μονιμα ζαλισμενος".. γενικα , εσυ απο θεωρητικη εχεις μια καλη ευκαιρια να κανεις μια καλη επαναληψη στα αρχαια β λυκειου.. και αστους αλλους να ασχολουνται με αντιστροφες συναρτησεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τους ακους.Ρωτα τα παιδια π δινουν τωρα πανελληνιες και θα σ πουν οτι πριν ενα μηνα δεν θυμοντουσαν ουτε αυτα π κανανε το καλοκαιρι!! θα θυμοντουσαν αυτα π κανανε το προηγουμενο χρονο;; Απλα.πιστευω,οτι ορισμενα φροντ θελουν να αρπαξουν χρημα απο νωρις και ορισμενοι γονεις πιστευουν οτι αν το παιδι τους τελειωσει νωρις την υλη , εγινε κατι...
Ξερω παιδια που κανανε επαναληψη μαθ κατ απο το νοεμβρη και γραψαν χειροτερα απο μενα που εκανα 3 βδομαδες επαναληψη..Αλλα γνωριζω και κοριτσι που εβγαλε 19800 και εκανε επαναληψεις απο το νοεμβρη..
Καλη ειναι και η επαναληψη, αλλα σημασια εχει τι ξερεις 20 μαη....Αλλωστε , αν αρχισει κανενας απο τοσο νωρις ,δε θα κουραστει;;
και μη πειτε οτι θα πιεστειτε, γιατι μετα απο ενα σημειο η κουραση σε εχει κανει να εισαι" μονιμα ζαλισμενος".. γενικα , εσυ απο θεωρητικη εχεις μια καλη ευκαιρια να κανεις μια καλη επαναληψη στα αρχαια β λυκειου.. και αστους αλλους να ασχολουνται με αντιστροφες συναρτησεις![]()
Καλά, είσαι τέλειος στο να εμψυχώνεις κόσμο!

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

αεππ θα κανει κανεις σας το καλοκαιρι? η δεν αξιζει? (ρωταω γιατι βλεπω οτι τα φροντιστηρια που κανουν θερινα προετοιμασια για γ κανουν 2-3 ωρες τη βδομαδα)(βεβαια εδω και τεχνολογια επικοινωνιων κανει εδω ενα φροντιστηριο το καλοκαιρι για τους μαθητες της β ! γιαυτο ρωταω ειναι υπερβολη η αξιζει)
καποιος?

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

αεππ θα κανει κανεις σας το καλοκαιρι? η δεν αξιζει? (ρωταω γιατι βλεπω οτι τα φροντιστηρια που κανουν θερινα προετοιμασια για γ κανουν 2-3 ωρες τη βδομαδα)(βεβαια εδω και τεχνολογια επικοινωνιων κανει εδω ενα φροντιστηριο το καλοκαιρι για τους μαθητες της β ! γιαυτο ρωταω ειναι υπερβολη η αξιζει)
Δεν χρειαζεται ΑΕΠΠ απο το καλοκαιρι.. Βγαινει η υλη αν αρχισεις τον Σεπτεμβριο... Εγω προσωπικα την εβγαλα τελη Απριλιου (ή καπου εκει γύρω). Μην βαραινεις το προγαμμα σου με πολλα μαθηματα.. Καλοκαιρινα θα προτεινα μονο μαθηματικα κατ για να βγουν οι μιγαδικοι και ΑΟΘ (αν εχεις σκοπο για 5 πεδιο). Τιποτα αλλο.. Βγαινει ολη η υλη στν ωρα της σε ολα τα μαθηματα.
alexacker
Νεοφερμένο μέλος

summer
Νεοφερμένο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Το εχουν παραξευτιλησει το θεμα αυτοι στα φροντιστηρια.....
summer
Νεοφερμένο μέλος

Απο την μερια τη δικη μου, πιστευω οτι εχεις δικιο κανω το καλοκαιρι 6 μαθηματα μαζι με αυτα της γ' 3 φυσικες δηλαδη και 3 μαθηματικα και πραγματικα εχω μπλεχτει + την κουραση 4 ωρες την ημερα + το διαβασμα στο σπιτι. Συμφωνω μαζι σου ειναι υπερβολικο. Εδωσες φετος πανελληνιες;
sydney96
Δραστήριο μέλος

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;Θα βοηθήσει καθόλου ή απλά θα επιβαρύνω κι άλλο το πρόγραμμά μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Σε μαθήματα όμως ΑΟΘ,ΑΟΔΕ και βασικές έννοιες φυσικής κατ.;
Προσωπικά θέλω να πάω καλά στις πανελλήνιες και έχω άνχος,ελεύθερο χρόνο έχω δε διαβάζω γενικής εκτός άλγεβρα,φυσική επειδή απλά δε τα μπορώ και θέλω να μπω σε Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Η/Υ στο ΕΜΠ.Επίσης έχω κενά από άλλες τάξεις τα οποία καλύπτω σιγά σιγά (μέχρι τα Χριστούγεννα θα τα έχω καλύψει πιστεύω) και στα μαθήματα της Β (μαθηματικά κατ. φυσική γεν. άλγεβρα) δεν έχω πρόβλημα.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Να σου πω την αλήθεια μετάνιωσα που στην Β' Λυκείου ήμουν αραχτός και σκεφτόμουν πολλές φορές το πόσο καλά θα ήταν να είχα βγάλει έστω μία φορά αυτό το ρημάδι το ΑΟΔΕ!
Οπότε αφού έχεις και ελεύθερο χρόνο κάντο! Μόνος σου!! Βγάλε τουλάχιστον τις θεωρίες από ΑΟΘ, ΑΟΔΕ, ΑΕΠΠ και θα είσαι πολύ πιο άνετος του χρόνου.
Φυσικά μπορείς να δουλέψεις και άλλα μαθήματα, όπως μιγαδικούς στα μαθηματικά, αλλά αυτό μπορεί να χρειαστεί και διδασκαλία και θα δυσκολευτείς περισσότερο να το κάνεις μόνος!
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

crash crash
Νεοφερμένο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Και εμεις.εμεις κανουμε στο φροντιστήριο και μαθηματικα κατευθυνσης Γ και φυσικη..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.