Προετοιμασία για Ιατρική χωρίς Φροντιστήριο

Ecorpe

Νεοφερμένος

Η Ecorpe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα.

Θέλω να περάσω Ιατρική στην Αθήνα.
Λόγω οικονομικών οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν φροντιστήρια.
Δεν έχω αρχίσει ακόμη θερινή προετοιμασία για πανελλήνιες και αγχώνομαι.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Είναι εφικτός ο στόχος μου;
Φοβάμαι την αποτυχία γιατί μόνο αυτό θέλω να σπουδάσω και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς.

Ευχαριστώ.
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Είναι εφικτός ο στόχος και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε οι περιπτώσεις παιδιών από όλη την Ελλάδα, τα οποία λόγω της οικονομικής δυσπραγίας της χώρας μας, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά μαθήματα. Πέρασαν, όμως, σε σχολές όπως Ιατρική Αθηνών.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα κοινό σε όλα τα παιδιά αυτά, ότι δούλεψαν και διάβασαν και προετοιμάστηκαν με αιματηρό τρόπο. Επειδή, ακριβώς, στοχεύεις σε μία από τις υψηλότερες σχολές σε θέμα μορίων, απαιτεί και σημαντικές θυσίες.

Μην νομίζεις ότι τα παιδιά που πάνε φροντιστήριο ή κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, πως είναι σίγουροι ότι έχουν θέση ή ότι δεν διαβάζουν τρομερά. Ίσα-ίσα όλοι το ίδιο διαβάζουν και πρέπει να διαβάζουν, εκτός αν πρόκειται για «gifted person» που με 2 ώρες την ημέρα διάβασμα τα έπιανε όλα και τα αφομοίωνε.

Δεν γνωρίζω, το γνωστικό σου υπόβαθρο από τα προηγουμένα χρόνια, πάντως σίγουρα πρέπει να αρχίσεις πολύ σύντομα προετοιμασία και διάβασμα.

Στο διαδίκτυο, πλέον, υπάρχουν όλα. Από διαγωνίσματα, από σημειώσεις, από πληροφορίες, από επεξηγήσεις των σημείων της ύλης, ό,τι μπορεί να χρειαστείς, κάπου στο διαδίκτυο υπάρχει.

Το ποσοστό αποτυχίας, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε, σίγουρα, όμως, όσο περισσότερα μόρια απαιτεί μία σχολή, τόσο μεγαλύτερο θα είναι κι αυτό.
 

sofia.kp

Νεοφερμένος

Η sofia.kp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
:hello:Καλησπερα!!

Υπαρχουν καποια παιδια (λιγα) που εχουν περασει χωρις καποιο φροντιστηριο ωστοσο θεωρω πως μεγαλο ρολο παιζει το σχολειο και οι καθηγητες αλλα κ εσυ κατα ποσο αντιλαμβανεσαι αυτα τα μαθηματα (εγω πχ μονη μου δεν μπορουσα).Αν εχεις καθηγητες που οντως σας κανουν προετοιμασια για τις πανελλαδικες κ οχι απλα να βγει η χρονια τοτε θα εισαι ενταξει( μην ξεχναμε οτι υποτιθεται οτι μονο η προετοιμασια του σχολειου ειναι αρκετη κ δεν θα επρεπε να υπαρχουν καν φροντιστηρια) Το φροντιστηριο εχει βοηθητικο σκοπο ολη την δουλεια εσυ την κανεις με την προσωπικη σου προσπαθεια.

Ωστοσο επειδη κατανοω ποσο δυσκολος στοχος ειναι αλλα κ την κατασταση πλεον τον σχολειων μας αν οι γονεις σου εχουν οντως αρκετα χαμηλο εισοδημα υπαρχουν καποια κοινωνικα φροντιστηρια για παιδια με οικονομικες δυσκολιες. Δεν γνωριζω που μενεις αλλα στις μεγαλες πολεις εχει σιγουρα σε αρκετους δημους (ψαξε στο ιντερνετ η ρωτα στο σχολειο σου αν γνωριζουν)

Εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια!!
 

J.Cameron

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο J.Cameron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 308 μηνύματα.
Καλησπερα!Δυστηχως η εισοδος σε μια σχολη σαν την ιατρικη αθηνων ειναι παρα πολυ δυσκολη τοσο για ενα παιδι που παει φροντιστηριο, οσο για ενα παιδι που δεν παει.Βεβαια για τον τελευταιο ειναι ακομη πιο δυσκολη, δεδομενου οτι δεν υπαρχει βοηθεια, εκτος απο του σχολειου. Επομενως, αυτο που σε προτεινω ειναι να πας σε ενα κοινωνικο φροντιστηριο και να βοηθηθεις οσο γινεται απο εκει, να παρεις πολλα βοηθηματα, να λυνεις απειρες ασκησεις, να ρωτας στο σχολειο και γενικοτερα να διαβαζεις χωρις σταματημο, να φτασεις στο σημειο να μην αντεχεις αλλο. Δυστηχως δεν υπαρχει αλλος δρομος, ειδικα για το 3ο πεδιο, που εχει τεραστιο ανταγωνισμο.Πρεπει απλως να το παρεις αποφαση. Επιπλεον, εαν ακολουθησεις αυτα και γενικοτερα διαβαζεις ασταματητα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασεις, απλως αυξανεις τις πιθανοτητες σου. Ξεκινα να διαβαζεις απο χθες. Το σημαντικοτερο ειναι να μην λες δικαιολογιες στον εαυτο σου, τυπου ε δεν θα διαβασω αυριο, καθως ετσι δεν θα περασεις. Εαν δεν υπαρχει η δυνατοτητα αγορας βοηθηματων και δεν υπαρχει κοινωνικο φροντιστηριο στην γειτονια σου, εκει ειναι χιλιες φορες πιο δυσκολα και μικραινουν οι πιθανοτητες, βεβαια δεν σημαινε οτι δεν μπορεις να περασεις. Καλη σου συνεχεια!
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,604 μηνύματα.
καταρχην τι μαθητρια ησουνα τις προηγουμενες ταξεις??αριστουχα??θα μου πεις παιζει ρολο αυτο??ναι παιζει ρολο.διοτι αν εισαι μαθητρια της πλακας με χαμηλους βαθμους τι να συζηταμε,σημαινει δεν το εχεις με το διαβασμα.αν εισαι ομως αριστουχα χωρις φροντιστηριο σημαινει οτι εχεις δυνατοτητες.σιγουρα εχουν μπει παιδια ιατρικη χωρις φροντιστηριο.Οι περιπτωσεις αυτες ηταν περισσοτερες δεκαετια 70 και 80.Το τωρινο συστημα δεν νομιζω οτι ευνοει αυτα τα παιδια.Βεβαια βιολογια μπλα μπλα ειναι οποτε ισως μπορεις,εκθεση οκ μαλλον δεν εχει σημασια το φροντιστηριο,φυσικη ομως???Ακομα και τη χημεια την εχουνε κανει τωρα δυσκολη.Δεν ξερω.
 

Leukosrinokeros

Νεοφερμένος

Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Καλησπέρα.

Θέλω να περάσω Ιατρική στην Αθήνα.
Λόγω οικονομικών οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν φροντιστήρια.
Δεν έχω αρχίσει ακόμη θερινή προετοιμασία για πανελλήνιες και αγχώνομαι.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Είναι εφικτός ο στόχος μου;
Φοβάμαι την αποτυχία γιατί μόνο αυτό θέλω να σπουδάσω και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς.

Ευχαριστώ.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι! Εισαι αξιος θαυμασμου για την διχως φροντηστηριο προσπαθεια σου! Να μην αγχωνεσαι απλα να εχεις πιστη ,ενα προγραμμα διαβασματος για να γνωριζεις πχ πανω κατω την βδομαδα τι κανεις και να εχεις εναν μακροπροθεσμο πλανο για την καλυψη της υλης.
 

mynameisrene

Νεοφερμένος

Η mynameisrene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα.

Θέλω να περάσω Ιατρική στην Αθήνα.
Λόγω οικονομικών οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν φροντιστήρια.
Δεν έχω αρχίσει ακόμη θερινή προετοιμασία για πανελλήνιες και αγχώνομαι.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Είναι εφικτός ο στόχος μου;
Φοβάμαι την αποτυχία γιατί μόνο αυτό θέλω να σπουδάσω και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς.

Ευχαριστώ.
Γεια, έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα με τη διαφορά ότι εγώ πηγαίνω δευτέρα λυκείου. Τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι καθόλου καλα γιατι οσο και να λενε καποιοι οτι οι πανελληνιες δεν οριζουν τη ζωη σου, την ορίζουν κατα καποιο τροπο όταν θες να περάσεις ιατρικη,διοτι δεν υπαρχει καποια ιδιωτικη σχολη. Απλά ήθελα να σου πω ότι ό,τι και να γίνει στο τέλος αν προσπαθήσεις, ακόμα κ αν αποτυχεις θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορείς. Αν είναι ένας απο τους στοχους σου πετυχε τον, αυτα που νομιζεις οτι σε σταματανε στην ουσια ειναι απλα εμποδια και τα εμπόδια τα ξεπερναμε. Μπορείς να πάρεις τη βοηθεια που θες απο το ιντερνετ. Απο μενα καλη επιτυχια.
 

AndromedaS

Νεοφερμένος

Η AndromedaS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Αγάπες που θέλετε ιατρική, θα σας δώσω τις συμβουλές μου ( αν και δεν πέρασα ιατρική Αθηνών). Αντιμετώπιζα αρκετές οικονομικές δυσκολίες και πήγαινα σε ένα πολύ οικονομικό φροντιστήριο της γειτονιάς μου ( καμία σύγκριση με τα φροντιστήρια που προβάλλονται για ιατρικές σχολές με ακριβά δίδακτρα). Αυτό που έχω να πω εγώ είναι
—μιλήστε με τους καθηγητές του σχολείου σας και ζητήστε σημειώσεις/εξτρα ασκήσεις/ έξτρα ώρες μάθημα ( ειδικά τώρα διευκολύνεται αυτό και με την καραντίνα). Οι καθηγητές του δημοσίου σχολείου πολύ συχνά παραμελούνται και προβάλλονται ως αυθεντίες τα φροντιστήρια. Κάτι το οποίο είναι λάθος. Αν πλησιάσετε τους καθηγητές σας να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουν, με μεράκι και αγάπη!!
—Προσωπικά έμπαινα σε Blogs με ασκήσεις φυσικής / χημείας και βιολογίας και φυσικά το study4exams.
—Μπορείτε επίσης να ζητάτε φροντιστηριακές σημειώσεις από τους συμμαθητές σας.
— Η βιβλιοθήκη του σχολείου σας πιθανότατα περιέχει βοηθήματα γ λυκείου, εγώ δανείστηκα αρκετά αφού δεν μπορούσα να τα αγοράσω
Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη!!
 

Pharmacist01

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα.
Παιδιά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ειδικά αν είναι το πάθος σας. Ασχοληθείτε ατομικά με το κάθε μάθημα, ψάξτε ασκήσεις, βιντεάκια, σημειώσεις, ρωτήστε καθηγητές και όλα θα πάνε καλά! Δεν είστε σε μειονεκτική θέση. Οι πανελλαδικές είναι κατά τη γνώμη μου κυρίως ατομικός αγώνας με εξωτερικές βοήθειες.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,000 μηνύματα.
Αντιμετώπιζα αρκετές οικονομικές δυσκολίες και πήγαινα σε ένα πολύ οικονομικό φροντιστήριο της γειτονιάς μου ( καμία σύγκριση με τα φροντιστήρια που προβάλλονται για ιατρικές σχολές με ακριβά δίδακτρα).
Μπα! Και ποιος σου είπε ότι το οικονομικό φροντιστήριο της γειτονιάς σου είναι χειρότερο από αυτά με τα ακριβά δίδακτρα; Δεν ξέρω για το δικό σου, αλλά τις περισσότερες φορές τα μικρά οικονομικά συνοικιακά φροντιστήρια έχουν καλύτερους καθηγητές από τα ακριβά και μάλιστα βοηθούν προσωπικά και φιλικά πολύ καλύτερα τους μαθητές τους. Τα μεγάλα ουσιαστικά μόνον όνομα και φήμη έχουν. Πάντως, είτε σε μεγάλο είσαι είτε σε μικρό, πάνω από όλα μετράει η προσωπική σου προσπάθεια.

6883128d7e0312e17e8cf32b3da89315_L.jpg
 

Dr.

Νεοφερμένος

Ο Dr. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα.

Θέλω να περάσω Ιατρική στην Αθήνα.
Λόγω οικονομικών οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν φροντιστήρια.
Δεν έχω αρχίσει ακόμη θερινή προετοιμασία για πανελλήνιες και αγχώνομαι.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Είναι εφικτός ο στόχος μου;
Φοβάμαι την αποτυχία γιατί μόνο αυτό θέλω να σπουδάσω και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς.

Ευχαριστώ.
Είμαι ένας από αυτούς που πέρασαν ιατρική Αθηνών χωρίς φροντιστήριο. Δεν ειναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει όλη μέρα διάβασμα και να μην χάνεις το χρόνο σου στο σχολείο. Και όχι το σχολείο δεν μπορεί να βοηθάει. Πάρε βοηθήματα σε όλα τα μαθήματα λύσε όλες τις ασκήσεις και είσαι έτοιμος.
 

ioannaion

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ioannaion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 288 μηνύματα.
Είμαι ένας από αυτούς που πέρασαν ιατρική Αθηνών χωρίς φροντιστήριο. Δεν ειναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει όλη μέρα διάβασμα και να μην χάνεις το χρόνο σου στο σχολείο. Και όχι το σχολείο δεν μπορεί να βοηθάει. Πάρε βοηθήματα σε όλα τα μαθήματα λύσε όλες τις ασκήσεις και είσαι έτοιμος.

Μπράβο σου που τα κατάφερες!
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Καλησπέρα.

Θέλω να περάσω Ιατρική στην Αθήνα.
Λόγω οικονομικών οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν φροντιστήρια.
Δεν έχω αρχίσει ακόμη θερινή προετοιμασία για πανελλήνιες και αγχώνομαι.

Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Είναι εφικτός ο στόχος μου;
Φοβάμαι την αποτυχία γιατί μόνο αυτό θέλω να σπουδάσω και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς.

Ευχαριστώ.
Γεια, έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα με τη διαφορά ότι εγώ πηγαίνω δευτέρα λυκείου. Τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνομαι καθόλου καλα γιατι οσο και να λενε καποιοι οτι οι πανελληνιες δεν οριζουν τη ζωη σου, την ορίζουν κατα καποιο τροπο όταν θες να περάσεις ιατρικη,διοτι δεν υπαρχει καποια ιδιωτικη σχολη. Απλά ήθελα να σου πω ότι ό,τι και να γίνει στο τέλος αν προσπαθήσεις, ακόμα κ αν αποτυχεις θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορείς. Αν είναι ένας απο τους στοχους σου πετυχε τον, αυτα που νομιζεις οτι σε σταματανε στην ουσια ειναι απλα εμποδια και τα εμπόδια τα ξεπερναμε. Μπορείς να πάρεις τη βοηθεια που θες απο το ιντερνετ. Απο μενα καλη επιτυχια.

Η συμβουλή μου και για τους δυο σας είναι η εξής. Αγνοήστε το τι είναι εφικτό ή όχι και αποπειραθείτε να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Ακόμα και να μην το πετύχετε, προσπαθώντας να φτάσετε στο φεγγάρι θα βρεθείτε στην χειρότερη στα ενδιάμεσα άστρα. Αυτό δεν είναι βραβείο οίκτου όμως. Εαν το επιχειρήσετε έχετε να κερδίσετε πολλά περισσότερα απο μια απλή εισαγωγή στην ιατρική(θα το αιτιολογήσω). Θα νιώθετε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τον εαυτό σας ανεξαρτήτως αποτελέσματος που προσπαθήσατε για κάτι δύσκολο.

Μην αγχώνεστε και μην σκέφτεστε την αποτυχία σαν το υπέρατο κακό. Ξέρω οτι είναι λίγο αντι διαισθητικό αυτό που σας λεω αλλά,εαν δεν δοκιμάσετε πράγματα τώρα τότε πότε θα το κάνετε ; Όταν θα είστε 40 με παιδιά; Σας το λεω ειλικρινά και των δυο σας και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Μην αγχώνεστε εαν στοχεύσετε ψηλά και δεν τα καταφέρετε. Να αγχώνεστε εαν βάλετε χαμηλούς στόχους και τα καταφέρετε(εαν συμβιβαστείτε δηλαδή). Ξέρετε πόσα παιδιά πίστεψαν οτι οι πανελλήνιες καθορίζουν την ζωή τους; Που διάβαζαν μέχρι που έλιωσαν, και εν τέλει στις σχολές τους αντιλήφθηκαν οτι δεν κάνουν αυτό που θα ήθελαν ; Οι σχολές σας θα βγουν πολύ πιο δύσκολα απο οτι οι πανελλήνιες και αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε σχολή και εαν περάσετε, είτε με 19.000 είτε με 10.000 μόρια.Οι μόνοι που ορίζουν τις ζωές σας είστε εσείς. Τα αποτελέσματα των πανελληνίων είναι κάτι που διαρκεί μια στιγμή μόνο, επιλογές θα κάνετε κάθε μέρα στην ζωή σας όμως.

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι οι πανελλήνιες είναι ένα μικρό μέρος αυτού που ακολουθεί και λέγεται ζωή. Ανεξάρτητα πως θα τα πάτε σε αυτές. Επίσης οτι δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσται εαν κάτι είναι εφικτό, απλά δοκιμάστε το.Υπάρχει ένα ρητό που λέει,οτι το πουλί απο αεροδυναμικής άποψης δεν θα έπρεπε να πετάει, αλλά το πουλί δεν το ξέρει :P .Εάν αποτύχετε,αποτύχατε,δεν χάλασε ο κόσμος. Είναι η τέλεια ηλικία να παίρνετε ρίσκα. Δεν είστε παππούδες...και τι έγινε εαν αποτύχετε ; Θα δοκιμάσετε ξανά,σιγά...Και όπως και να έχει, φροντίστε να μην περιορίσετε την ζωή σας γύρω απο κάθε μεμονωμένο γεγονός που συμβαίνει σε αυτή. Είναι επιλογή σας εαν θα προχωράτε μπροστά ή όχι. Απλά δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και αξιοποιείστε κάθε τι που έχετε στην διάθεση σας. Κοινωνικό φροντιστήριο είναι;βοηθήματα είναι;το σχολικό βιβλίο είναι;η wikipedia είναι; Κάποιο forum(σαν αυτό καλή ώρα),ο καθηγητής στο σχολείο σας είναι ; δεν έχει σημασία, αξιοποιείστε και μην ησυχάζετε μέχρι να ξέρετε οτι κάνατε το καλύτερο σας...και μην φοβάστε. Οι φοβιτσιάρηδες δεν παίρνουν τίποτα σε αυτή την ζωή,οι τολμηροί όμως κερδίζουν που και που.

Εύχομαι καλή επιτυχία.
 

sweater weather

Νεοφερμένος

Η sweater weather αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Μηπως ξέρετε κάποια καλά site ή κανάλια στο youtube που να επεξηγουν την ύλη κλπ για 3ο πεδίο? (επιστήμες υγείας)
 

το κοριτσι του μαη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα.
Μηπως ξέρετε κάποια καλά site ή κανάλια στο youtube που να επεξηγουν την ύλη κλπ για 3ο πεδίο? (επιστήμες υγείας)
Γεια!
Μία κοπέλα στο φορουμ μου πρότεινε αυτόν τον καθηγητή για βιολογία προσανατολισμού. Αν και είμαι στην Α' Λυκείου, θεωρώ ότι τα επεξηγεί πολύ καλά! Ελπίζω να βοηθήσει.

Biology maniax - videos - YouTube
 

sweater weather

Νεοφερμένος

Η sweater weather αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

KaterinaL

Νεοφερμένος

Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Για Βιολογία ό,τι χρειάζεσαι μπορείς να μου στείλεις. Ήταν το αγαπημένο μου μάθημα και τις 2 χρονιές που έδωσα έγραψα πολύ καλά
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top