fockos
Επιφανές μέλος

Χωρίς τον Χριστό μέσα σας δε θα προοδέψουμε ποτέ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ POWER
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ POWER
Έλα φέρε τον worshipper,σε παρακαλώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Έλα φέρε τον worshipper,σε παρακαλώ.![]()
Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά αυτός μας σνομπάρει μόνο στο στεκι μιλάει.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά αυτός μας σνομπάρει μόνο στο στεκι μιλάει.
Στείλε το στο προφιλ του,έχει να κάνει με θρησκεία και τις εκπαιδευτικές μεθόδους του,δεν παίζει να μην ψηθεί

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς μαθηματικά, φυσική, χημεία μπορούμε να ζήσουμε καλά.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ POWER
μητερα απο το αουσβιτς?μπαμπας σαδομαζοχιστης??φοκο,αγορι μου ,μου φαινεται πως κατι δεν παει καλα...μηπως πηγαινες απο πολυ μικρος στα κατοιχητικα?γιατι και ο αδελφος μου παει αλλα μονο και μονο γιατι απο πισω απο το κατοιχητικο εχει γηπεδο ποδοσφαιρου

fockos
Επιφανές μέλος

μητερα απο το αουσβιτς?μπαμπας σαδομαζοχιστης??φοκο,αγορι μου ,μου φαινεται πως κατι δεν παει καλα...μηπως πηγαινες απο πολυ μικρος στα κατοιχητικα?γιατι και ο αδελφος μου παει αλλα μονο και μονο γιατι απο πισω απο το κατοιχητικο εχει γηπεδο ποδοσφαιρου![]()
Εγώ πήγαινα για ένα χρόνο στου Αγιου Νικολάου αλλά δεν είχε ποδόσφαιρο

Πήγαινα σε ωραίες εποχές όταν καταργήθηκαν τα θρησκευτικά στις πανελλαδικές και έγινε η ιστορία με τις ταυτότητες
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

μητερα απο το αουσβιτς?μπαμπας σαδομαζοχιστης??φοκο,αγορι μου ,μου φαινεται πως κατι δεν παει καλα...μηπως πηγαινες απο πολυ μικρος στα κατοιχητικα?γιατι και ο αδελφος μου παει αλλα μονο και μονο γιατι απο πισω απο το κατοιχητικο εχει γηπεδο ποδοσφαιρου![]()
Σε αυτό το σημείο να προσθέσω πως κι εγώ πήγαινα μικρός(επειδή ήθελα,δε με ανάγκασαν οι γονείς μου,συνάντησα σπουδασμένους κληρικούς με τους οποίους μπορούσες να συζητήσεις θεολογικά,κοινωνικά,και βιολογικά θέματα(όπως καταλαβαίνετε στην τρίτη κατηγορία διαφωνούσαμε),κι όταν μεγάλωσα κατέβαζα την ομάδα των μικρών στο γήπεδο που πάιζαν με άλλες ενορίες.Στην ομάδα βάζαμε κανονικά και μουσουλμάνος,παιδιά που ζούσαν στη γειτονιά,και οι χορηγοί των αγώνων ήταν γνωστή οικογένεια μουσουλμάνων.Περναγαμε καλά και δε θυμάμαι να πιέστηκε κανένα παιδάκι να κάνει το σταυρό του για να παίξει

PS)Ο φοκος κάνει πλάκα επειδή μάλλον έζησε απο πρώτο χερι το κάτσε καλά Γεράσιμε.
nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς μαθηματικά, φυσική, χημιεία μπορούμε να ζήσουμε καλά.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ POWER
Ποσο δικιο εχεις focko
εμπρος λοιπον ολοι στον αγωνα που χαραζει σημερα απο αυτο εδω το τοπικ ο fockos
Συνθημα μας "Χωρίς μαθηματικά, φυσική, χημιεία μπορούμε να ζήσουμε καλά.
Χωρίς τον Χριστό μέσα σας δε θα προοδέψουμε ποτέ" και στοχος μας η ικανοποιηση του μειζονος αιτηματος που ταλανιζει τους μαθητες των τελευταιων ετων οι οποιοι εξαναγκαστηκαν να δωσουν πανελλαδικες διχως να εξεταστουν στο μαθημα των θρησκευτικων,απαιτηση μας λοιπον να γινουν τα θρησκευτικα ΞΑΝΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
In fockos,WE TRUST!
fockos
Επιφανές μέλος

PS)Ο φοκος κάνει πλάκα επειδή μάλλον έζησε απο πρώτο χερι το κάτσε καλά Γεράσιμε.
Πλάκα κάνω αυτό με τον Χρίστο μέσα σου το είχα ακούσει όμως δε θυμάμαι από ποιον (πάντως μου θύμισε μια διαφήμιση αναψυκτικου της εποχής και μου έμεινε)
Παλιά τα κατηχητικά ήταν κάτι σαν λέσχες που μαζεύονταν τα παιδάκια και παίζανε. Ήταν σαν την τρύπα που υπήρχε στο Καρουζελ και σαν την λέσχη των Ατρόμητων.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Ποσο δικιο εχεις focko
εμπρος λοιπον ολοι στον αγωνα που χαραζει σημερα απο αυτο εδω το τοπικ ο fockos
In fockos,WE TRUST!
Ρε συ έλα σου λέω φέρε τον worshipper,τι περιμένεις?

Πλάκα κάνω αυτό με τον Χρίστο μέσα σου το είχα ακούσει όμως δε θυμάμαι από ποιον
Ρε συ ήμουν Αθήνα πριν κάνα εικοσαήμερο κι ένας φαλακρός τύπος είχε μαζέψει βραδιατικα κάτι τύπους με μέσο όρο IQ λογικά κάτω του 20,και τραγουδάγαν μ******ς για το Χριστό,αυτόν λες?
fockos
Επιφανές μέλος

Ρε συ ήμουν Αθήνα πριν κάνα εικοσαήμερο κι ένας φαλακρός τύπος είχε μαζέψει βραδιατικα κάτι τύπους με μέσο όρο IQ λογικά κάτω του 20,και τραγουδάγαν μ******ς για το Χριστό,αυτόν λες?
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Και πολλοί που τους ακούνε.
Πολλές φορές η εκκλησία προσπαθεί να εκσυγχρονιστει για να έρθει πιο κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο..
Αλλά οι περισσότεροι θέλουν την Ορθόδοξη εκκλησία στατική και όχι δυναμική για αυτό απομακρύνεται συνέχεια μέχρι να εξαφανιστεί τελέιως κρατάνε την καθαρεύουσα... τόσα χρόνια μετα την επίσημη κατάργηση της..
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά παίρνετε απαλλαγή. Αν δεν μπορείτε να πάρετε προτείνω ένα πιο "βαρύ" και δύσκολα εφαρμόσιμο μέτρο, την αποχη. Είναι δύσκολο γιατί δε θα θέλουν όλοι κλπ. αλλά ας μείνει αυτή να κάνει μάθημα με 5 παιδιά μεσα στην τάξη και όλοι οι άλλοι έξω από τα γραφεία των καθηγητών...
το πολύ πολύ να μαζέψετε 10 απουσίες ο καθένας και να υποχωρήσει... όσο για το βαθμό στο τετράμηνο? δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία τελικά (βασικά τι τάξη είστε? γιατί καλό είναι να έχετε ένα καλό απολυτήριο)
τέλος, μπορείτε να της φέρετε επιχειρήματα του στυλ: "Γιατί προσπαθείτε να επιβάλλετε έτσι την άποψη σας; Σας μιλάμε με λογικά επιχειρήματα, για το γεγονός ότι είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, με τα μαθήματα κατεύθυνσης να έχουν πρώτο ρόλο, από τη στιγμή που από αυτά θα καθοριστεί σε τι ίδρυμα θα συνεχίσουμε. Δεν είναι εγωιστικό αυτό εκ μέρους σας? Είστε και Θεολόγος, διαβάστε την Α προς Κορίνθιους που ο Απόστολος Παύλος(4η παράγραφος) μιλάει για την υπερηφάνεια και την αλαζονεία. "
αα! και κάτι ακόμα. τα άτομα που θα στείλετε θα πρέπει να είναι ετοιμόλογα, σοβαρά άτομα και κατά προτίμηση καλοί μαθητές. γιατί αν πάει κάποιος άλλος -δυστυχώς- πολύ πιθανόν να μην γίνει πιστευτός...
FiaKer
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα εμείς περνάμε χειρότερα....
Η φυσικοχημικός μας είναι κυριολεκτικά τρελή... εάν την δεις θα το καταλάβεις από το βλέμμα τις και από το ύφος τις! παραδίδει μάθημα και κοιτάει τον τοίχο ή έχω από το παράθυρο....μιλάει μονη τις και μερικές φορες αρχίζει και φωνάζει σε κάποια παιδιά έτσι στο άσχετο χωρίς να έχουν κάνει τίποτα ούτε καν η μιλήσουν στο διπλανό τους.Στην αρχή τις χρονιας είχαμε σαλτάρει δεν ξέραμε τι η κάνουμε με την περίπτωση τις αλλα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του σχολεια που είχαν πρόβλημα mzi τις και προσπάθησαν η κάνουν kti δεν κατάφεραν τίποτα...

τώρα την συνηθίσαμε πια και δεν μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση αλλα πραγματικά θα έπρεπε να περνάνε κάθε χρόνο από ψυχολόγο να τους δίνει χαρτί ότι είναι καλά για να διδάξουν σε παιδιά...
και επίσης έχω μάθει πως σε ένα σχολειό στο οποιο είναι διευθυντης: "Κοιτάξτε κύριε την κόρη μου δη φαίνεται πως έχει σοβαρό πρόβλημα νομίζετε εσείς πως μπορεί να διδάξει σε παιδιά" δίκιο είχε νένα η γυναικα

άστα να πάνε είναι η παιδιά στην ελλάδα, από που να την πιάσεις και από που να την αφήσεις

alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διαβαζοντας ομως το δικο σου (το πρωτο) μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: τι σε νοιαζει??
Ωραια ας σου βαλει κατω απο την βαση (κ σενα και ολου του τμηματος). Ωραια ας σε ειρωνευται. Κανε πως δε την ακους.
Τετοιοι ανθρωποι θελουν ΓΡΑΨΙΜΟ.
Πραγματικα δε ξερω τι παιζει με τους θεολογους. Πρεπει να χουν τρομερα προβληματα

Ειχα κ γω προβλημα με εναν θεο, οτι θα παω στην κολαση και κατι τετοια. Ε δε του δινα σημασια και σε ενα διαγωνισμα με μηδενισε χωρις να εχω ανοιξει το στομα μου!
Ε το τραβηξα οσο δε πηγαινε, εγινε χαμος στο σχολειο με παρακαλουσε ο λυκειαρχης να μη το συνεχισω περνοντας απαλλαγη. Απο το επομενο μαθημα μας αλλαξαν θεολογο και ο κυριος μας αποχαιρετησε

Σε συμβουλευω λοιπον να κανεις το ιδιο. Μην δωσεις το παραμικρο δικαιωμα. Βρες μια ευκαιρια και καν της τη μουρη κρεας.
Μπορειτε σαν τμημα να μην μπαινετε στο μαθημα της, Να καθεστε εξω, φανερα, και οταν σας ζητησουν το λογο εξηγηστε οτι δεν την αντεχετε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

ντάξει πέρασαν τρεις μήνες που το έγραψε,τώρα τελειώνει ούτως ή άλλωςΚατ'αρχάς,να συννενοηθείτε τα πενταμελή των τάξεων που έχουν τη συγκεκριμένη καθηγήτρια ώστε να διαμαρτυρηθείτε στον διευθυντή,να του πείτε ότι ζητάτε είτε να της γίνει σύσταση ώστε ν'αλλάξει συμπεριφορά,είτε ν'αλλάξετε καθηγήτρια.Αν αρνηθεί και δε σας ακούσει η λύση είναι μία,μαζική αποχή όλων των τάξεων που την έχουν την ώρα των θρησκευτικών,επ'αορίστον,μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματά σας.

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

ντάξει πέρασαν τρεις μήνες που το έγραψε,τώρα τελειώνει ούτως ή άλλως![]()
Damn,I didn't see that.

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

το έγραψε 3-12-2010Damn,I didn't see that.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.