Εγω και προσωπικά όλα τα παιδια αν δεν κατανοησει τα προβληματα μας ειμαστε ετοιμοι να φτασουμε στα ακρα.Δηλαδη αντι το μαθημα να γινει ως μια φυσιολογικη συζητηση όπως το καναμε τοσα χρονια και υπογραμμιζαμε 4-5 πραγματακια που ειναι βασικα για να ξερουμε,πλέον εχουμε 5-σελιδα και 6-σελιδα με απειλες εβδομαδιαιων τεστ και βαθμολογησης κατα την ωρα του μαθηματος απο ΟΛΗ τη ταξη.Να μην αναφερουμε τα ειρωνικά σχόλια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε όπως και την προσβολή μας οταν καναμε απλες ερωτησεις που μας ταλανιζουν.Ετσι απλα για γνωριμια ρε παιδια.Εδω δεν ξερει την τυφλα της απο το αντικειμενο που διδασκει.Μπαινει μεσα στην ταξη,κάνει τη γνωστη υποθεση της εξετασης που γινεται μαζικα στον πίνακα(όπως στο Δημοτικό ναι!

Και το καλυτερο:
Εγω:Κυρία,γίνεται να μην γραψουμε την επόμενη φορα τεστ επειδη γραφουμε Μαθ.Κατ;
Αυτη:Το ποτε θα γραψουμε το οριζω εγω και μονο εγω.Αυτο δεν σας αφορα.Την επομενη φορα να χετε διαβασει και τις 4 σελιδες χωρις διαβασμα του ποδιου.
Εγω:Μα κυρια δεν προλαβαινουμε
Αυτη:Δεν θελω σχολια!Τι διαγωγη ειναι αυτη;Αυτα σου μαθαινουν στο σπίτι σου;Πως ονομαζεσαιγια να το σημειωσω;
Δηλαδη να φανταστείτε πως ειναι ο Χιτλερ πρωσοποποιημένος!

Τι γνωμη εχετε για όλα αυτα παιδια;Και καθηγητες φυσικά.Δεν ειναι ενας απο τους λογους ,που αναξιοι για αυτες τις θεσεις,τις καταλαμβανουν και τις στερουν απο νεους με όραμα;
Την απαλλαγη βεβαια την εχουμε ως τελευταιο σκαλί και θα την παρουμε αν χρειαστει να φτασουμε στα ακρα.Για αρχη μια εντυπη διαμαρτυρια υπογεγραμενη απο ολο το σχολειο ειναι αρκετη νομιζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Πιστεύω πως πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να στείλετε εν ώρα διαλείμματος αντιπροσωπεία από τις τάξεις που έχουν πρόβλημα και να της εξηγήσετε το πρόβλημα σας απέναντί της,κάνοντας της γνωστό πως προτίθεστε να ενήμερώσετε τη διεύθυνση.αν δε συμμορφωθεί,τότε ενημερώνετε το γραφείο,κι έτσι θα είστε κι εντάξει απέναντι της(τα πισώπλατα δεν είναι σωστά)Αν δε συμμορφωθεί και το γραφείο,υπάρχει και η δευτεροβάθμια και η απάλλαγη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Δική μου συμβουλή: με τον τρόπο σας, αγνοήστε την. Τί μπορεί να κάνει στην τελική; Θα βάλει σε όλη την τάξη κάτω από τη βάση; Ok, so?
fockos
Επιφανές μέλος

Παλαιότερα με αυτόν τον τρόπο εξετάζανε και αυτό δεν είναι παράνομο. Και στην Δευτεροβάθμια να πάτε δε μπορείτε να κάνετε τίποτα (τα τεστ δεν είναι παράνομα). Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι εφόσον σας αφήνουν οι γονείς σας ομαδική απαλλαγή από τα Θρησκευτικά ή να μην διαβάζετε και να υποστείτε τις συνέπειες (κακός βαθμός στα θρησκευτικα) --- δε νομίζω να πειράξει και κανέναν σας---. Καταλαβαίνω ότι έχετε δίκιο αλλα΄δε μπορείτε να κάνετε τίποτα.
Joaquín
Διάσημο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Αλλωστε αν την αγνοειτε ομαδικως μπορει και να αλλαξει τακτικη.
Και δεν βλαπτει μια συζητηση του πενταμελους με τον διευθυντη.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Τώρα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του!
Γνώμη μου είναι να απευθυνθείτε στο γραφείο ή αν θες μίλησε σε κάποιον καθηγητή που έχεις το θάρρος!
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως σίγουρα να μην πάτε ως πενταμελές της τάξης και να της πείτε μπροστά στην μούρη της ότι δεν γουστάρετε το μάθημά της γιατί αν στο τέλος δεν γίνει τίποτα(που μάλλον είναι το πιο πιθανόν) θα βάλει στο μάτι τους μαθητές που θα πάνε στα γραφεία συγκεκριμένα και όχι το σύνολο της τάξης.
Να ξέρεις όμως ότι αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες για τους μαθητές και συνήθως από ότι έχω ακούσει δεν λύνονται. Εμείς έχουμε στο σχολείο μας έναν φιλόλογο της ίδιας νοοτροπίας που πέρνει κάθε χρόνο πέρνει σχεδόν όλα τα μαθήματα κατεύθυνσης στην δευτέρα ΚΑΙ στην τρίτη. Εγώ δεν τον έχω ακόμη αλλά έχουν περάσει τόσες και τόσες γενιές από αυτόν και έχουν παράπονα. Επίσης προσπαθούν να τον βάλουν τουλάχιστον σε μαθήματα γενικής αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί τα βρίσκει με τον διευθυντή που τον ξέρει τόσα χρόνια. Σε παλιότερες προσπάθειες μου είπαν ότι απευθύνθηκαν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η οποία έστειλε κάποιον επόπτη για δυο-τρεις μέρες να παρακολουθεί το μάθημά του μέσα στην τάξη. Αυτός βέβαια πήρε το προφίλ του καλού καθηγητή που σέβεται τα παιδιά και τον ενδιαφέρει το μάθημα και στο τέλος δεν έγινε τίποτα......... Και έχουμε τόσα αστέρια καθηγητές που κάνουν τους έβαλαν να κάνουν μαθήματα μέχρι και στο γυμνάσιο για να καλύψουν τις ώρες τους....
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανονικα πρεπει να γινεται μια πιο χαλαρη συζητηση για θεματα θρησκειας που μας ταλανιζουν και ειναι πολλα και σοβαρα παρα η πιστη αναπαραγωγη του βιβλιου.Δεν λεω,ενταξει να μας βαλει 5 πραγματα ,αλλα οχι και 5-σελιδα ρε παιδια.Αλλη δουλεια δεν ειχαμε,να διαβαζουμε και θρησκευτικα.
Μας ακουσει,δεν μας ακουσει σαν σχολειο εμεις ειμαστε αποφασισμενοι.Ανθρωποι χωρις διδακτικη πείρα δεν θα καταστρεψουν ενα εκπαιδευτικο συστημα και δεν θα το πανε 20 χρονια πισω.Γιατι ρε παιδια ούτε στο Δημοτικο τετοια συμπεριφορα!

Ειχατε καποιες αναλογες συμπεριφορες στο σχολειο σας ρε παιδια ή σε μας στην επαρχια μπαινει η καθε πολύτεκνη αμόρφωτη μεσα σε αιθουσες χωρις καμια διαδικασια;
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

επισης ειχα εναν πληροφορικο ο οποιος αμα τον ρωταγες κατι απο το προηγουμενο μαθημα .....πεταγε κατω τον στυλο...χτυπαγε το κεφαλι του στον τειχο και ελεγε δεν αντεχω αλλο με τις μα...που με ρωτας....θα γραψετε σκατα στις εξετασεις(μετα συγχωρησεως)
και ητανε και μεγαλη ψωναρα!μια φορα πηγε να του πει η μαθηματικος οτι δεν της αρεσεουν τα προγραμμτα και οι αλγοριθμοι χαριτωλογοντας και αυτος επειδη ειναι του πολυτεχνειου και ολοι οι αλλοι ειναι για τα σκουπιδια της λεει....μα ειναι δυνατον να συγκρινεις το μαθηματικο με το πολυτεχνειο?σιγα ρε φιλε....ουτε 100 νομπελ φυσικης να ειχες!
εγω το ζωων φοβομουν να τον ρωτησω κατι...και να φανταστειτε τον πληρωνα...(τον ειχα στο φροντιστηριο)αντι να παω αλλου και τελικα στις παννεληνιες στο μαθημα του πηρα το....λο!και λιγες μερες πριν με χαιρεκακο υφος μου ειπε:θα γραψεις κατω απο την βαση!
οχι πειτε μου.....φταιω εγω τωρα που μισω τον προγραμματισμο?
τεολ μην μασας!μην κατσετε να την φατε στην μαπα!
εχει ο αλλος μου φαινεται ψυχολογια προβληματα και ξεσπαει στους μαθητες....και ειδικα της τριτης λυκειου που ειναι ηδη στην τσιτα επιδη ειναι αγχωμενοι εινια πραγματικα ΑΙΣΧΟΣ!
Dias
Επιφανές μέλος

Εδώ έχουμε άτομο που νομίζει ότι έτσι πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Νομικά είναι εντάξει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Την γράφετε λοιπόν κανονικά και αυτήν και το βαθμό της ή της κάνετε τη ζωή ποδήλατο και στρώνει ή γίνεται καλόγρια. Όσο για την απαλλαγή, αν μπορείς να την πάρεις (νομίζω κάτι άλλαξε στο νόμο) και συμφωνούν οι γονείς σου, πάρτηνα. (Εμένα από την Α λυκείου μου το πρότειναν οι γονείς μου και δεν δέχτηκα για να μην ξεχωρίσω από τους φίλους μου).
Εδω την ενοχλει που ο αλλος εξυσε τη πλατη μου και του ειπε να καθεται ευπρεπως και να δειχνει σεβασμο.

Μπα! Σιγά μη χάσει τη θέση του. Πέρυσι είχαμε μια τρελή που έκανε τα χίλια μύρια αδικήματα και το μόνο που της κάνανε ήτανε να την πάνε σε άλλο σχολείο....είχαν συνέλευση οι καθηγητές για να αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουν με έναν καθηγητή!Ο εν λόγω καθηγητής απ'όσο γνωρίζω ήταν τρομερά αντιεκπαιδευτικός και κάθε άλλο απο μαθηματικές γνώσεις προσέφερε στους μαθητές....Τώρα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του!
... φοβομουν να τον ρωτησω κατι...και να φανταστειτε τον πληρωνα...(τον ειχα στο φροντιστηριο)....

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

@ teol20
Εδώ έχουμε άτομο που νομίζει ότι έτσι πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Νομικά είναι εντάξει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Την γράφετε λοιπόν κανονικά και αυτήν και το βαθμό της ή της κάνετε τη ζωή ποδήλατο και στρώνει ή γίνεται καλόγρια. Όσο για την απαλλαγή, αν μπορείς να την πάρεις (νομίζω κάτι άλλαξε στο νόμο) και συμφωνούν οι γονείς σου, πάρτηνα. (Εμένα από την Α λυκείου μου το πρότειναν οι γονείς μου και δεν δέχτηκα για να μην ξεχωρίσω από τους φίλους μου).
Χα-χα-χα. Μεταξύ μας, εδώ δεν της δίνω και άδικο...
Μπα! Σιγά μη χάσει τη θέση του. Πέρυσι είχαμε μια τρελή που έκανε τα χίλια μύρια αδικήματα και το μόνο που της κάνανε ήτανε να την πάνε σε άλλο σχολείο.
Τώρα χωρίς παρεξήγηση: Αυτός φταίει ή εσύ?
![]()
φταιξαμε και οι 2! αλλα τα παιδια της τριτης λυκειου ειναι σε αλλη φαση....δικαιολογουνται να κανουν και καμια βλακεια!οντως παντως επρεπε να του ειχα ξεφορτωθει!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

δεν μας πολυζοριζει και κανει πολυ καλο μαθημα.
και μας δειχνει και παρουσιασεις (για διαφορες εκκλησιες και δεν μας βαζει πολλα πραγματα)
τεολ σε συμβουλευω να απευθυνθεις στον διευθυντη σου
αν αυτο δεν δουλεψει παρε απαλλαγη
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.