Εσυ δλδ δε ξεκινησες σαν μετρο συγκρισης την προσωπικη σου εμπειρια και το μονο που προσφερες ηταν αυτην μαζι με την ασκοπη και ατοπη εντελως κριτικη σου πανω στους καθηγητες? Το παιδι σου φταιει?
Συγνωμη αλλα δεν εχεις ιδεα τι ειπα , κατι τετοιο συμβαινει βεβαια οταν εχεις στο νου σου να υποβιβασεις την αποψη
μου επειδη απλα διαφωνεις .Η προταση ερμηνευεται ως εξης "Αμα εχεις κατι που σε ενοχλει στην προσωπικη σου ζωη
δεν θελω να το βγαλεις επανω μου , επειδη εχεις αντιθετη γνωμη με εμενα".Η κριτικη μου πανω στους καθηγητες ηταν
εποικοδομητικη και στιγνη , αμα δεν βρισκεις τιποτα το χρησιμο αυτο ειναι δικο σου θεμα.
Δεν ειμαι κακος αλλα μπορω να γινω οταν βλεπω την αδικια , οταν μου επιτιθεσαι με μανια χωρις να τοποθετηθεις επι του θεματος
(βλεπε πρωτο ποστ της Kotatsuneko) τοτε δεν θα κατσω με σταυρομενα τα χερια
Η δικια σου κακια πανω στο post χαλαει τη συζητηση και δε προσφερει τπτ. Μαθε να μιλας πριν κανεις κριτικη αν σου αρεσει ο τροπος που αντιδρουν σε σενα
Μαλλον εδω ξεχασες ενα δεν , ξερω μια χαρα να μιλαω εσενα παρατηρω να δυσκολευεσαι.Οταν γραφεις πολλα σε
ενα φορουμ λογικο ειναι να κανεις και λαθη , θυμωνω ομως οταν επικεντρωνεται ο αλλος στα συντακτικα λαθη αφηρημάδας
μου και οχι στην ορθοτητα της αποψης μου επειδη ειναι κουφιος.Το θεωρω μια φτηνη μεθοδο για να βαφτησεις τον αλλο
ανικανο για συζητηση.
Οταν πιο πανω ειπα οτι σε βλεπω να δυσκολευεσαι το εκανα για σου αποδειξω ποσο ευκολο ναι να ξεχασεις καποια φρασεις στο
γραπτο λογο.
Ρε φίλε μας δουλεύεις? Ποιος κοροιδεύει ποιον? Κοίτα ποιος μιλάει δηλαδή! Εσύ μπήκες σε αυτό το thread και άρχισες τις επιθέσεις τόσο σε εμάς όσο και στα άτομα με διανοητική στέρηση. Η στάση σου είναι απαράδεκτη και μιλάς λες και τα ξέρεις όλα. Δεν έχεις καθόλου δίκιο. Το παιδί αν έχει κάποιο νοητικό πρόβλημα πρέπει να το συμπεροφέρονται λίγο διαφορετικά για το λέει και η λέξη! Διανοητική καθυστέρηση! Δηλάδη περιμένεις ίση μεταχείριση με εσένα? Δεν νομίζω. Τέλος και δίκιο να είχες με τις ειρωνίες, τις κακίες και τις επιθέσεις το έχεις χάσει. Καλύτερα να μην συμμετέχεις άλλο εδώ γιατί είσαι ο μόνος με άδικο. Γεια σου.
Δεν επιτεθηκα σε κανενα ατομο που να υστερει διανοητικα , αντιθετα τα υπερασπιστηκα δειχνοντας την χαζη τοποθετηση ορισμενων
ατομων πανω στο θεμα που ουσιαστικα με τις αποψεις τους δεν φαινονται στα ματια μου τιποτα αλλο παρα ρατσιστες στην συγκεκριμενη
ομαδα ατομων , με μεσαιωνικες αντιληψεις που στηριζονται σε καποια βιβλια και οχι κοινη λογικη.
Δεν μιλαω σαν να τα ξερω ολα , αν αυτο εξαγεις απ τα λογια μου τοτε ειναι κατι μεσα σου που σε οδηγει σε αυτο το
συμπερασμα και δεν σχετιζεται με εμενα.
Σου ηταν δυσκολο να μιλησεις ετσι πριν αντι λες "σε πληρώνουν και τα λες αυτα?" "κάνε μια επανάληψη σε κάτι βασικά ρήματα"
αλλα και παλι την απαντηση την εδωσα κατι ποστ πιο πισω ""Γιατι , τι ακουσες για αυτο το παιδι και θελει ειδικο?"δεν μιλάει καθαρά,βρίζει,δέρνετε με άλλα παιδιά στα διαλείμματα κτλ" --> Αυτα ειναι τυπικα για τα παιδια αυτης της ηλικιας μπορει φυσικα να ειναι νοητικα ποιο πισω αλλα οσο αναφορα την συμπεριφορα του δεν ειδα κατι εξτριμ που απαιτει αμεσα την βοηθεια ειδικου""
Οταν δεν εχει κατι το ακραιο η συμπεριφορα του που ειναι γεγονος για αυτη την περιπτωση ΝΑΙ περιμενω ίση μεταχείριση
και θεωρω απαραδεκτο απο καποια ατομα ( ξερουνε ποια ειναι ) να λενε οτι χρειαζεται αμεσα βοηθεια
Αμα η συμπεριφορα του γινει ακραια μιλαμε για αλλο θεμα