cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannisED
Νεοφερμένο μέλος

εχεις δικιο σε αυτο...αλλα αν πεθαινε ο τυπος δεν θα ελεγες τα ιδια!Οσο ήμουν στο σχολείο δεν ενοχλούσα κανέναν. Ολοι όμως είχαν πρόβλημα με τα αυτιά μου, είναι λίγο πεταχτά. Δεν μίλαγα, δεν μίλαγα, ημέρες εξετάσεων έρχεται ένας και μου τα τραβάει. Τον πιάνω από το κεφάλι και βαράω το κεφάλι του με όλη μου τη δύναμη στον τοίχο. Το κεφάλι άνοιξε και τον πήγαν στο νοσοκομείο για ράμματα. Ας πρόσεχε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αυτοάμυνα.εχεις δικιο σε αυτο...αλλα αν πεθαινε ο τυπος δεν θα ελεγες τα ιδια!

stella_metal
Νεοφερμένο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aπο τη γλώσσα μου το πήρεςΈχει ενδιαφέρον το πως το υποκείμενο μιας παθογενούς κατάστασης,σε μια προσπάθεια να νιώσει καλύτερα,γενικεύει την εμπειρία του και την ανάγει σαν κανόνα.Πιστεύω ότι συνδέεται με την ανάγκη να νιώσουμε ταύτιση.![]()
Loreley
Περιβόητο μέλος

stella_metal
Νεοφερμένο μέλος

Και το "τέλειοι σε όλα" είναι υποκειμενικό, κανείς δεν είναι τέλειος.Όλοι λιγότερο ή περισσότερο δεχόμαστε πειράγματα και οι καλοί μαθητές περισσότερο απο όλους. Πιστεύω πως οι κοροιδείες για τους καλούς μαθητές γίνονται απο κάποια κομπλεξικά, τα οποία θα ήθελαν πολύ να είναι τέλειοι σε όλα όπως οι καλοί μαθητές αλλά δεν μπορούν, και για να τραβήξουν την προσοχή, κάνουν αρνητικά σχόλεια για τους άλλους, παίζοντας το "έξυπνοι". Προσωπικά μου έχει τύχει, γιατί είμαι καλή μαθήτρια, άλλα δεν πέφτω καν στο επιπεδό τους για να απαντήσω. Έτσι και αλλιώς, δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι για εσένα αλλά πως νιώθεις εσύ για τον ευτό σου. Αν εσύ είσαι οκ με τον εαυτό σου, άσε τους άλλους να λένε...![]()

Σόνι Κ.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...