Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Η Annoulito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ξαναδίνω πανελλήνιες με σκοπό το βιολογικό ή χημικό τμήμα Αθηνών και είμαι υγείας. Πέρσι ήμουν σε φροντιστήριο και παράλληλα έκανα ενισχυτική (ιδιαίτερα) με έναν καθηγητή στην φυσική. Ως αποτέλεσμα έγραψα 9 γιατί δεν είχαμε τελειώσει καν την ύλη. Φέτος που αποφάσισα να ξαναδώσω είπα να συνεχίσω με τον ίδιο καθηγητή, πάλι ιδιαίτερα, επειδή έκανε όντως πολυ καλή δουλειά-έφτασα σε σημείο να γράφω 18 σε τεστ και διαγωνίσματα ως μαθήτρια του 7-8. Όμως από τον Σεπτέμβριο έχουμε κάνει μόνο δύο κεφάλαια (Ταλαντώσεις - Κύματα) και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει εντελώς τις ταλαντώσεις, δηλάδη στερεό, ηλεκτρομαγνητισμός και κβαντομηχανική τίποτα. Γενικά με υποτιμάει πάρα πολύ και ενώ βλέπει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλω, θεωρεί πως δεν είμαι για υψηλές σχολές και το ΠΑΔΑ μου είναι αρκετό. Άργησα ίσως να καταλάβω ότι δεν πάει καλά με την ύλη, γιατί του έδειξα εμπιστοσύνη αλλά έχω φτάσει στον Δεκέμβριο και δεν ξέρω τι να κάνω, προσωπικά θέλω να αλλάξω καθηγητή, όμως στα μισά της χρονιάς είναι αρκετά δύσκολο και η φυσική είναι ένα δύσκολο μάθημα που θέλει σωστή καθοδήγηση.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.775 μηνύματα.
Κοπέλα μου, ο τύπος είναι σκέτη καταστροφή. Δεν είναι ικανός να προγραμματίσει σωστά την ύλη. Βρες άλλον το ταχύτερο, να φορτσάρετε για να έχεις αποτέλεσμα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.148 μηνύματα.
Τολμηρή πάντως, καήκες μια φορά και είπες να δοκιμάσεις πάλι.Ξαναδίνω πανελλήνιες με σκοπό το βιολογικό ή χημικό τμήμα Αθηνών και είμαι υγείας. Πέρσι ήμουν σε φροντιστήριο και παράλληλα έκανα ενισχυτική (ιδιαίτερα) με έναν καθηγητή στην φυσική. Ως αποτέλεσμα έγραψα 9 γιατί δεν είχαμε τελειώσει καν την ύλη. Φέτος που αποφάσισα να ξαναδώσω είπα να συνεχίσω με τον ίδιο καθηγητή, πάλι ιδιαίτερα, επειδή έκανε όντως πολυ καλή δουλειά-έφτασα σε σημείο να γράφω 18 σε τεστ και διαγωνίσματα ως μαθήτρια του 7-8. Όμως από τον Σεπτέμβριο έχουμε κάνει μόνο δύο κεφάλαια (Ταλαντώσεις - Κύματα) και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει εντελώς τις ταλαντώσεις, δηλάδη στερεό, ηλεκτρομαγνητισμός και κβαντομηχανική τίποτα. Γενικά με υποτιμάει πάρα πολύ και ενώ βλέπει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλω, θεωρεί πως δεν είμαι για υψηλές σχολές και το ΠΑΔΑ μου είναι αρκετό. Άργησα ίσως να καταλάβω ότι δεν πάει καλά με την ύλη, γιατί του έδειξα εμπιστοσύνη αλλά έχω φτάσει στον Δεκέμβριο και δεν ξέρω τι να κάνω, προσωπικά θέλω να αλλάξω καθηγητή, όμως στα μισά της χρονιάς είναι αρκετά δύσκολο και η φυσική είναι ένα δύσκολο μάθημα που θέλει σωστή καθοδήγηση.
Μάλλον είσαι καλύτερη μαθήτρια απο ο,τι αξίζει να έχει εφόσον του έδειξες τόση εμπιστοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει σημασία σε ποιο κομμάτι της χρονιάς είσαι. Άλλαξε τώρα που μπορείς.
Δεν σου κάνει χάρη, τον πληρώνεις. Απο την στιγμή που δεν είσαι ικανοποιημένη, και ταυτόχρονα θεωρεί πως δεν είσαι για πολλά πολλά, δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσεις μαθήματα μαζί του. Πόνταρε σε κάποιον άλλον που και θα πιστέψει σε εσένα, και θα σε σπρώξει και ιδανικά θα σκαμπάζει κάποια πράγματα απο τα δύο κεφάλαια που ο τύπος αποφεύγει.
Ο καθηγητής σου προφανώς για κάποιο λόγο αποφεύγει τα κεφαλαία που αποφεύγει. Είτε δεν τα ξέρει είτε δυσκολεύεται να τα διδάξει.
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και άλλαξε καθηγητή.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Η Annoulito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Τολμηρή πάντως, καήκες μια φορά και είπες να δοκιμάσεις πάλι.
Μάλλον είσαι καλύτερη μαθήτρια απο ο,τι αξίζει να έχει εφόσον του έδειξες τόση εμπιστοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει σημασία σε ποιο κομμάτι της χρονιάς είσαι. Άλλαξε τώρα που μπορείς.
Δεν σου κάνει χάρη, τον πληρώνεις. Απο την στιγμή που δεν είσαι ικανοποιημένη, και ταυτόχρονα θεωρεί πως δεν είσαι για πολλά πολλά, δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσεις μαθήματα μαζί του. Πόνταρε σε κάποιον άλλον που και θα πιστέψει σε εσένα, και θα σε σπρώξει και ιδανικά θα σκαμπάζει κάποια πράγματα απο τα δύο κεφάλαια που ο τύπος αποφεύγει.
Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!! Ευτυχώς βρήκα πολύ καλό και έμπιστο άτομο. Δυστυχώς τον εμπιστεύτηκα πάρα πολύ με την προετοιμασία πανελληνίων και έφαγα τα μούτρα μου. Ακόμη και τώρα με συγκρίνει με αριστούχους μαθητές και δεν χάνει ευκαιρια να με αποκαλεί βλάκα και χαζή, πιο πολύ δεν στεναχωρήθηκα που με αποκαλούσε έτσι αλλά που του έδειξα εμπιστοσύνη και οι γονείς μου που θυσίαζαν χρήματα για το τίποτα και όλοι ξέρουμε πόσο πάνε τα ιδιαίτερα...Ο καθηγητής σου προφανώς για κάποιο λόγο αποφεύγει τα κεφαλαία που αποφεύγει. Είτε δεν τα ξέρει είτε δυσκολεύεται να τα διδάξει.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.436 μηνύματα.
Εγω θα σου πω τα αναποδα απο τον δασκαλο παραπανω.. αυτος ειναι πολυ καλος δασκαλος ,αλλα το πτυχιο φυσικης καθολου δεν εγγυάται μεταδοτικοτητα διδασκαλιας.
Εγω λεω να κατσεις εκει που εισαι.
Το ειπες και μονη σου ...''έκανε όντως πολυ καλή δουλειά''
Οπερ σημαινει οτι τον καταλαβαινεις χωρις να εισαι αστερι σε αυτο το μαθημα.
Ξερεις ειναι πολυ πολυ δυσκολο να βρεις δασκαλο με μεταδοτικοτητα την οποια και χρειαζεσαι και δεν εχεις χρονο για πειραματα.
Αυτο που πρεπει να δεις ειναι αν τα θεματα που γραφεις τωρα εχουν την δυσκολια των θεματων πανελληνιων.
Ελα ντε ομως γιατι κανει τα παραγματα με αναποδη σειρα...γιατι πρωτα ταλαντωσεις και μετα στερεο ..γιατι πρωτα κυματα και μετα ηλεκτομαγνητισμο?
Κατι θα εχει δει σε σενα και τα κανει ετσι. Συζήτησε του μαζι του..
Ισως να θελει να εχει φρεσκα το στερεο και τον Η/Μ αργοτερα.
6 μηνες εχεις μπροστα σου ..φτανουν και για στερεο και για Η/Μ και για επαναληψη
Το κυριο σημειο που πρεπει να δεις ειναι αν σε αυτα που κανεις κινησαι σε πνευμα και επιπεδο παννεληνιων.
Α ...και το Παδα μην το υποτιμας εχει σχολες εργασιακα πιο δυνατες και συναφεις απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου.
Ξερεις ειναι πολυ πολυ δυσκολο να βρεις δασκαλο με μεταδοτικοτητα την οποια και χρειαζεσαι και δεν εχεις χρονο για πειραματα.
Αυτο που πρεπει να δεις ειναι αν τα θεματα που γραφεις τωρα εχουν την δυσκολια των θεματων πανελληνιων.
Ελα ντε ομως γιατι κανει τα παραγματα με αναποδη σειρα...γιατι πρωτα ταλαντωσεις και μετα στερεο ..γιατι πρωτα κυματα και μετα ηλεκτομαγνητισμο?
6 μηνες εχεις μπροστα σου ..φτανουν και για στερεο και για Η/Μ και για επαναληψη
Το κυριο σημειο που πρεπει να δεις ειναι αν σε αυτα που κανεις κινησαι σε πνευμα και επιπεδο παννεληνιων.
Α ...και το Παδα μην το υποτιμας εχει σχολες εργασιακα πιο δυνατες και συναφεις απο αυτο που εχεις στο μυαλο σου.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Δεν αμφισβητώ τη μεταδοτικότητα του καθηγητή ούτε το ότι με βοήθησε ουσιαστικά να ανέβω επίπεδο. Το θέμα όμως στις Πανελλήνιες δεν είναι μόνο αν καταλαβαίνεις το μάθημα, αλλά αν προχωράει η ύλη με ρυθμό και πλάνο. Πέρσι ακριβώς το ίδιο μοτίβο (έκανε καλή δουλειά αλλά την ύλη δεν την ολοκλήρωσα ποτέ) οδήγησε σε χαμηλό γραπτό, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αγνοήσω.Εγω θα σου πω τα αναποδα απο τον δασκαλο παραπανω.. αυτος ειναι πολυ καλος δασκαλος ,αλλα το πτυχιο φυσικης καθολου δεν εγγυάται μεταδοτικοτητα διδασκαλιας.
Το ότι είμαστε Δεκέμβρη και δεν έχει γίνει ούτε στερεό, ούτε ηλεκτρομαγνητισμός, ούτε κβαντομηχανική, ούτε κρούσεις με αγχώνει αντικειμενικά. Επίσης, όταν ακούς επανειλημμένα ότι «δεν είσαι για υψηλές σχολές», σε συγκρίνει με "αριστούχους" μαθητές αρνητικά, υπάρχει μεγάλη οικειότητα και η ξινίλα βγαίνει σε όλο το μάθημα, όσο κι αν προσπαθείς, αυτό δεν βοηθά ούτε ψυχολογικά ούτε πρακτικά. Φαντάσου να έχεις τόση άρνηση που πας σε έναν χώρο κάθε εβδομάδα και τόση εξάντληση όταν γυρνάς. Σίγουρα 6 μήνες-πρακτικά 5- μπορούν να φτάσουν, αλλά μόνο αν υπάρχει σαφές πλάνο, εμπειρία και ρυθμός. Δεν θέλω να φτάσω πάλι Μάιο με την ελπίδα ότι «θα προλάβουμε», δηλαδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον. Για αυτό και προβληματίζομαι σοβαρά για αλλαγή, όχι επειδή ο καθηγητής είναι κακός, αλλά επειδή ίσως δεν ταιριάζει στον στόχο που έχω βάλει.
Όσο για το ΠΑΔΑ, δεν το υποτιμώ απλώς δεν είναι ο στόχος μου. Στόχος μου είναι Βιολογικό ή Χημικό Αθηνών και αν δεν περάσω σε αυτά τα τμήματα βλέπω και το ΠΑΔΑ, που προσωπικά θέλω να ασχοληθώ με την γενετική και κανένα τμήμα δεν μου δίνει την δυνατότητα του αντίστοιχου μεταπτυχιακού στο ΕΚΠΑ.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.148 μηνύματα.
Τι αμαρτίες πληρώνεις και εσύ σε μια τόσο σημαντική περίοδο της ζωής σου. Μην ανησυχείς, εσύ είχες αγνή στάση, πιο πολύ πρέπει να λυπάται εκείνος που δεν σεβάστηκε τους κόπους των γονιών σου αλλά και την βαρύτητα και την ευθύνη του ρόλου του ως καθηγητή γενικά και ως καθηγητή σου συγκεκριμένα.Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!! Ευτυχώς βρήκα πολύ καλό και έμπιστο άτομο. Δυστυχώς τον εμπιστεύτηκα πάρα πολύ με την προετοιμασία πανελληνίων και έφαγα τα μούτρα μου. Ακόμη και τώρα με συγκρίνει με αριστούχους μαθητές και δεν χάνει ευκαιρια να με αποκαλεί βλάκα και χαζή, πιο πολύ δεν στεναχωρήθηκα που με αποκαλούσε έτσι αλλά που του έδειξα εμπιστοσύνη και οι γονείς μου που θυσίαζαν χρήματα για το τίποτα και όλοι ξέρουμε πόσο πάνε τα ιδιαίτερα...
Δεν είναι αργά πάντως, υπάρχει ακόμα χρόνος οπότε μην το βάλεις κάτω. Και ο,τι χρειάζεσαι να ρωτάς και εδώ.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς που το πήρα απόφαση τώρα που είναι νωρίς!!! Ήδη επικοινώνησα με καινούργιο καθηγητή που μου έδωσε σωστό πλάνο ρεαλιστικό και κάθισε να ακούσει το θέμα μου με το μάθημα. Γενικά θεωρώ ότι με έναν καλό καθηγητή και προφανώς την δική μου προσπάθεια σίγουρα θα περάσω σε κάποιο καλό τμήμα και ας είμαι μόνο για το ΠΑΔΑ.Τι αμαρτίες πληρώνεις και εσύ σε μια τόσο σημαντική περίοδο της ζωής σου. Μην ανησυχείς, εσύ είχες αγνή στάση, πιο πολύ πρέπει να λυπάται εκείνος που δεν σεβάστηκε τους κόπους των γονιών σου αλλά και την βαρύτητα και την ευθύνη του ρόλου του ως καθηγητή γενικά και ως καθηγητή σου συγκεκριμένα.
Δεν είναι αργά πάντως, υπάρχει ακόμα χρόνος οπότε μην το βάλεις κάτω. Και ο,τι χρειάζεσαι να ρωτάς και εδώ.
Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ το ΠΑΔΑ αλλά σχετικά με τα μόρια, ε είναι λίγο χαμηλότερο…
Cocobolo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Cocobolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Μακρια απο τετοιους καθηγητες,δεν σεβεται ουτε εσενα ουτε τον κοπο σου.Επισης δεν δικαιολογειται να σε εχει προχωρησει μονο 2 κεφαλαια σε ολοκληρους 3 μηνες.Αν εχει αριστους μαθητες αυτος,οι μαθητες του σιγουρα δεν ειναι αριστοι λογω του ιδίου.Επισης το υπουργειο προτεινει στους διδασκοντες να ακολουθηθει η εξης σειρα στ κεφαλαια της φυσικης:κρουσεις,στερεο,ταλαντωσεις,κυματα,ηλεκτρομαγνητισμος,κβαντικη φυσικη,το ψηφιακο φροντηστηριο ακολουθει αυτη τη σειρα παντως και γενικα ειμαι ευχαριστημενος με αυτην.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Θα τα καταφέρεις μην το σκέφτεσαι. Όπου και να περάσεις επιτυχία θα'ναι. Εσύ παλεύεις για τον αρχικό σου στόχο εννοείται. Τώρα αν η μπίλια κάτσει άλλου, το αξιολογείς και κρίνεις ανάλογα τα ενδιαφέροντα και το κουράγιο σου.Ευτυχώς που το πήρα απόφαση τώρα που είναι νωρίς!!! Ήδη επικοινώνησα με καινούργιο καθηγητή που μου έδωσε σωστό πλάνο ρεαλιστικό και κάθισε να ακούσει το θέμα μου με το μάθημα. Γενικά θεωρώ ότι με έναν καλό καθηγητή και προφανώς την δική μου προσπάθεια σίγουρα θα περάσω σε κάποιο καλό τμήμα και ας είμαι μόνο για το ΠΑΔΑ.
Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ το ΠΑΔΑ αλλά σχετικά με τα μόρια, ε είναι λίγο χαμηλότερο…
Το σημαντικότερο είναι να καταλήξεις ακόμα και στην χειρότερη σε τμήμα που σε ενδιαφέρει και νιώθεις πως σε καλύπτει, ανεξαρτήτως σχολής.
Πάντως μπορώ να σου πω ως μεταπτυχιακός πλέον σε αλλο ίδρυμα πως γενικά το παδα δεν στερείται κάτι σε σχέση με άλλα τμήματα. Απλώς δεν έχει κάνει ακόμα όνομα όπως τα πιο αρχαία ιδρύματα.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Να σκεφτείς ότι του συζήτησα για την ύλη, ότι είμαστε πολύ πίσω και είπε πως εγώ φταίω. Ενώ διαβάζω και λύνω φυσική τουλάχιστον 4 ώρες κάθε μέρα, διότι ξέρω ότι έχω αδυναμία...Μακρια απο τετοιους καθηγητες,δεν σεβεται ουτε εσενα ουτε τον κοπο σου.Επισης δεν δικαιολογειται να σε εχει προχωρησει μονο 2 κεφαλαια σε ολοκληρους 3 μηνες.Αν εχει αριστους μαθητες αυτος,οι μαθητες του σιγουρα δεν ειναι αριστοι λογω του ιδίου.Επισης το υπουργειο προτεινει στους διδασκοντες να ακολουθηθει η εξης σειρα στ κεφαλαια της φυσικης:κρουσεις,στερεο,ταλαντωσεις,κυματα,ηλεκτρομαγνητισμος,κβαντικη φυσικη,το ψηφιακο φροντηστηριο ακολουθει αυτη τη σειρα παντως και γενικα ειμαι ευχαριστημενος με αυτην.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Στο υγείας είναι λίγες σχετικά οι επιλογές στο παδα (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, μαιευτική, νοσηλευτική είναι ήδη εκτός). Τα μόνα που θα μου άρεσαν είναι το μηχανικό βιοιατρικής, αλλά έχει γερά μαθηματικά που εγώ δεν ξέρω και μου προτείνουν να το αποφύγω ως υγείας και οι βιοιατρικές επιστήμες όπου κολλάω λίγο στα επαγγεματικά δικαιώματα γιατί είναι ίδια με των ΤΕΙ (έτσι άκουσα δλδ) παρόλο που το παδα είναι ΑΕΙ.Θα τα καταφέρεις μην το σκέφτεσαι. Όπου και να περάσεις επιτυχία θα'ναι. Εσύ παλεύεις για τον αρχικό σου στόχο εννοείται. Τώρα αν η μπίλια κάτσει άλλου, το αξιολογείς και κρίνεις ανάλογα τα ενδιαφέροντα και το κουράγιο σου.
Το σημαντικότερο είναι να καταλήξεις ακόμα και στην χειρότερη σε τμήμα που σε ενδιαφέρει και νιώθεις πως σε καλύπτει, ανεξαρτήτως σχολής.
Πάντως μπορώ να σου πω ως μεταπτυχιακός πλέον σε αλλο ίδρυμα πως γενικά το παδα δεν στερείται κάτι σε σχέση με άλλα τμήματα. Απλώς δεν έχει κάνει ακόμα όνομα όπως τα πιο αρχαία ιδρύματα.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Γενικά είναι ντροπή και αισχος να μιλάει έτσι καθηγητής σε μαθητές. Ειδικά όταν πρόκειται για γ λυκείου και δίνουν πανελλήνιες. Τους ρίχνει και το ηθικό από πάνω. Ξεκινά με τον καινούργιο καθηγητή το συντομότερο, προλαβαίνεις και εσύ πάντα να έχεις προσήλωση στο στόχο σου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τμήμα βιοιατρικών επιστημών σε παλιότερο πανεπιστήμιο, οπότε τα επαγγελματικά τους δικαιώματα είναι σχετικά μοναδικά. Εαν εννοείς εαν έχουν τα ίδια με ενός βιολόγου τώρα...τότε η απάντηση είναι όχι καθώς μιλάμε για διαφορετικά τμήματα.Στο υγείας είναι λίγες σχετικά οι επιλογές στο παδα (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, μαιευτική, νοσηλευτική είναι ήδη εκτός). Τα μόνα που θα μου άρεσαν είναι το μηχανικό βιοιατρικής, αλλά έχει γερά μαθηματικά που εγώ δεν ξέρω και μου προτείνουν να το αποφύγω ως υγείας και οι βιοιατρικές επιστήμες όπου κολλάω λίγο στα επαγγεματικά δικαιώματα γιατί είναι ίδια με των ΤΕΙ (έτσι άκουσα δλδ) παρόλο που το παδα είναι ΑΕΙ.
Παίζει ρόλο και το που φαντάζεσαι τον εαυτό σου βέβαια. Λόγου χάρη να δουλεύεις σε νοσοκομείο ; Ως ερευνήτρια ; Απο άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης στην Ελλάδα το τμήμα βιοϊατρικών επιστημών είναι μακράν καλύτερο απο το βιολογικό. Εαν στοχεύεις στην έρευνα, το βιολογικό είναι προτιμότερο. Ειδικά εαν έχεις βλέψεις για εξωτερικό.
Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να ασχοληθώ με την εμβρυολογία και το μεταπτυχιακό γίνεται μόνο από βιολογικό, χημικό, μαιευτική νομίζω. Αλλά από μαιευτική είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν θα ξέρω τίποτα από το εσωτερικό του οργανισμού συν το ότι δεν θα αντέξω το τμήμα καθόλου. Γενικά στον ερευνητικό τομέα θέλω να ασχοληθώ αλλά καλό είναι να έχω αρκετές επιλογές για μεταπτυχιακά γιατί ακόμη δε ξέρω τι μπορεί να μου αρέσει σε 2-3 χρόνια, το παδα δεν έχει πολλές επιλογές…Νομίζω ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τμήμα βιοιατρικών επιστημών σε παλιότερο πανεπιστήμιο, οπότε τα επαγγελματικά τους δικαιώματα είναι σχετικά μοναδικά. Εαν εννοείς εαν έχουν τα ίδια με ενός βιολόγου τώρα...τότε η απάντηση είναι όχι καθώς μιλάμε για διαφορετικά τμήματα.
Παίζει ρόλο και το που φαντάζεσαι τον εαυτό σου βέβαια. Λόγου χάρη να δουλεύεις σε νοσοκομείο ; Ως ερευνήτρια ; Απο άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης στην Ελλάδα το τμήμα βιοϊατρικών επιστημών είναι μακράν καλύτερο απο το βιολογικό. Εαν στοχεύεις στην έρευνα, το βιολογικό είναι προτιμότερο. Ειδικά εαν έχεις βλέψεις για εξωτερικό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panosT436
- Anna1974.
- kostis76
- charmander
- Martheos
- alex08
- ang12_012
- zaxarhh
- Hased Babis
- Ilias__
- Scandal
- Annoulito
- anni.sfk
- Cocobolo
- str07
- F1L1PAS
- thenutritionist
- Mixalis!
- Dr. Gl. Luminous
- Highlander
- Joji
- Xryssa
- katerina1980
- Χρήστος2006
- friesnchocolate
- Corfu kitty
- michaela888
- Kafkinos
- Giannis_19
- jellojina
- abyssiniancat
- .7082729-0.
- redpointer
- waakaq
- FNC_Sophia
- Than003
- Obi-Wan Kenobi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki