Annoulito
Νεοφερμένο μέλος
Η Annoulito αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Ξαναδίνω πανελλήνιες με σκοπό το βιολογικό ή χημικό τμήμα Αθηνών και είμαι υγείας. Πέρσι ήμουν σε φροντιστήριο και παράλληλα έκανα ενισχυτική (ιδιαίτερα) με έναν καθηγητή στην φυσική. Ως αποτέλεσμα έγραψα 9 γιατί δεν είχαμε τελειώσει καν την ύλη. Φέτος που αποφάσισα να ξαναδώσω είπα να συνεχίσω με τον ίδιο καθηγητή, πάλι ιδιαίτερα, επειδή έκανε όντως πολυ καλή δουλειά-έφτασα σε σημείο να γράφω 18 σε τεστ και διαγωνίσματα ως μαθήτρια του 7-8. Όμως από τον Σεπτέμβριο έχουμε κάνει μόνο δύο κεφάλαια (Ταλαντώσεις - Κύματα) και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει εντελώς τις ταλαντώσεις, δηλάδη στερεό, ηλεκτρομαγνητισμός και κβαντομηχανική τίποτα. Γενικά με υποτιμάει πάρα πολύ και ενώ βλέπει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλω, θεωρεί πως δεν είμαι για υψηλές σχολές και το ΠΑΔΑ μου είναι αρκετό. Άργησα ίσως να καταλάβω ότι δεν πάει καλά με την ύλη, γιατί του έδειξα εμπιστοσύνη αλλά έχω φτάσει στον Δεκέμβριο και δεν ξέρω τι να κάνω, προσωπικά θέλω να αλλάξω καθηγητή, όμως στα μισά της χρονιάς είναι αρκετά δύσκολο και η φυσική είναι ένα δύσκολο μάθημα που θέλει σωστή καθοδήγηση.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki