Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 04:35 Η Ζαχαρένιαα: #1 Χθες στις 04:35 Τι πιστεύετε ότι θα πέσει στην θεωρία και στις ασκήσεις της οικονομίας το 26 στις πανελλήνιες; Έχω ακούσει πολλές διαφορετικές εκδοχές και δεν ξέρω ποια να πρώτο εμπιστευτώ. YourGreekGod Νεοφερμένο μέλος Ο YourGreekGod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 02:32 Ο YourGreekGod: #2 Σήμερα στις 02:32 Στις ασκήσεις 100% το 1 θα είναι μακροοικονομια, το άλλο θα είναι κεφ 3 ή συνδυασμός 2 με 4. Θεωρία θα είναι από 1 η 2 η 10 (γνώμη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 02:53 Έχεις discord βασικά να σου στείλω κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 02:53 Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 02:57 Η Ζαχαρένιαα: #3 Σήμερα στις 02:57 Οχιι δυστυχώς δν έχω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Ζαχαρένιαα YourGreekGod mimis omitsop GeorgePap2003 V@Per CuriousBee FilllposV vvlasis redpointer Corfu kitty Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι πιστεύετε ότι θα πέσει στην θεωρία και στις ασκήσεις της οικονομίας το 26 στις πανελλήνιες; Έχω ακούσει πολλές διαφορετικές εκδοχές και δεν ξέρω ποια να πρώτο εμπιστευτώ.
YourGreekGod Νεοφερμένο μέλος Ο YourGreekGod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 02:32 Ο YourGreekGod: #2 Σήμερα στις 02:32 Στις ασκήσεις 100% το 1 θα είναι μακροοικονομια, το άλλο θα είναι κεφ 3 ή συνδυασμός 2 με 4. Θεωρία θα είναι από 1 η 2 η 10 (γνώμη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 02:53 Έχεις discord βασικά να σου στείλω κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει; Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 02:53 Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 02:57 Η Ζαχαρένιαα: #3 Σήμερα στις 02:57 Οχιι δυστυχώς δν έχω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στις ασκήσεις 100% το 1 θα είναι μακροοικονομια, το άλλο θα είναι κεφ 3 ή συνδυασμός 2 με 4. Θεωρία θα είναι από 1 η 2 η 10 (γνώμη μου) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 02:53 Έχεις discord βασικά να σου στείλω κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει;
Ζαχαρένιαα Νεοφερμένο μέλος Η Ζαχαρένιαα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 02:57 Η Ζαχαρένιαα: #3 Σήμερα στις 02:57 Οχιι δυστυχώς δν έχω