Eleni12
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

24-05-22

23:30
Γεια σας. Ξέρει κανένας πως περνάει κάποιος την τάξη; Πως γίνεται η βαθμολόγιση φέτος με τις εξετάσεις; Οι καθηγητές μας, μας έχουν πει ότι πρέπει ο μέσος όρος να είναι 10 (τα εξεταζόμενα κάθε μάθημα διαφορετικό) δηλαδή π.χ 12 και 13 τα τετράμηνα, τα προσθέτεις κάνεις :2 όπου βγάζει 12,5 και μετά πρέπει να γράψεις 7.5 για τις εξετάσεις για να βγάλεις το 10. Κάτι τέτοιο. (Λύκειο)
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

25-05-22

09:48
Οχι σε καθε μαθημα 10Γεια σας. Ξέρει κανένας πως περνάει κάποιος την τάξη; Πως γίνεται η βαθμολόγιση φέτος με τις εξετάσεις; Οι καθηγητές μας, μας έχουν πει ότι πρέπει ο μέσος όρος να είναι 10 (τα εξεταζόμενα κάθε μάθημα διαφορετικό) δηλαδή π.χ 12 και 13 τα τετράμηνα, τα προσθέτεις κάνεις :2 όπου βγάζει 12,5 και μετά πρέπει να γράψεις 7.5 για τις εξετάσεις για να βγάλεις το 10. Κάτι τέτοιο. (Λύκειο)
Ο μεσος ορος μη εξεταζομενων μαθηματων και εξεταζομενων γραπτως μαθηματων πρεπει να ειναι 10.
Αν τελικα δεν ειναι θα πρεπει το σεπτεμβρη να εξεταστεις γραπτως ή προφορικως (αναλογα) στα μαθηματα που εχεις βαθμο κατω απο 10.
Eleni12
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleni12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

25-05-22

12:42
Δεν εχω Γ.Μ.Ο κάτω από 10. Αλλά έχω ρωτήσει για αυτό και μου έχουν πει ότι δεν ισχύει πλέον με τον Γ.Μ.Ο.Οχι σε καθε μαθημα 10
Ο μεσος ορος μη εξεταζομενων μαθηματων και εξεταζομενων γραπτως μαθηματων πρεπει να ειναι 10.
Αν τελικα δεν ειναι θα πρεπει το σεπτεμβρη να εξεταστεις γραπτως ή προφορικως (αναλογα) στα μαθηματα που εχεις βαθμο κατω απο 10.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

25-05-22

13:03
καταλαβαινω τι λες αλλα δεν ισχυει αυτο που σου ειπανΔεν εχω Γ.Μ.Ο κάτω από 10. Αλλά έχω ρωτήσει για αυτό και μου έχουν πει ότι δεν ισχύει πλέον με τον Γ.Μ.Ο.
εδω διαβασε τον νομο και θα κατλαβεις
και ενα παραδειγμα απο ενα παιδι που ειθελε να μην δωσει καθολου εξετασεις
Sabrinaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Sabrinaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

25-05-22

16:44
Δεν βοηθάνε όμως και τα άλλα μαθήματα; πχ αν κοπεις γεωμετρία και έχεις 20 στα θρησκευτικά δεν βοηθάει; ή αν έχεις γενικό μο πάνω από 16;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

25-05-22

17:05
ναι αυτο λεμε οτι βοηθανε και τα αλλα μαθηματα.Δεν βοηθάνε όμως και τα άλλα μαθήματα; πχ αν κοπεις γεωμετρία και έχεις 20 στα θρησκευτικά δεν βοηθάει; ή αν έχεις γενικό μο πάνω από 16;
αν εχεις 0 γεωμετρια και 20 θρησκευτικα ( σπανιο) τοτε κανεις μεσο ορο 10 και περνας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...