mitsaklass Νεοφερμένο μέλος Ο mitsaklass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 11:54 Ο mitsaklass: #1 01-08-06 11:54 Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για πρακτική στη ΔΕΗ κ τον έχουν ενημερώσει για το αν τον αποδέχονται ή όχι, let me know. Έχω κάνει κ εγώ (κ προφανώς έχω πάρει τον π...),απλά θέλω να μάθω αν έχουν ειδοποιήσει κάποιον. Ο αφελής προσπάθησα να τους πάρω πολλές φορές τηλ, αλλά ήταν κατειλλημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 13:04 Ο nikolas17: #2 01-08-06 13:04 Εννοείς να πας να δουλέψεις στην ΔΕΗ για πρακτική? Δεν κατάλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsaklass Νεοφερμένο μέλος Ο mitsaklass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 13:10 Ο mitsaklass: #3 01-08-06 13:10 Είχε βγει μια προκύρηξη που αφορούσε φοιτητές κ μεταπτυχιακούς για πρακτική άσκηση στη ΔΕΗ,να δουλέψουν εκεί για 2-3 μήνες.Είχα κάνει κ εγώ αίτηση.αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Θέλω να μάθω αν κάποιος άλλος που έχει κάνει αίτηση,τον έχουν ειδοποιήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση για πρακτική στη ΔΕΗ κ τον έχουν ενημερώσει για το αν τον αποδέχονται ή όχι, let me know. Έχω κάνει κ εγώ (κ προφανώς έχω πάρει τον π...),απλά θέλω να μάθω αν έχουν ειδοποιήσει κάποιον. Ο αφελής προσπάθησα να τους πάρω πολλές φορές τηλ, αλλά ήταν κατειλλημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 13:04 Ο nikolas17: #2 01-08-06 13:04 Εννοείς να πας να δουλέψεις στην ΔΕΗ για πρακτική? Δεν κατάλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsaklass Νεοφερμένο μέλος Ο mitsaklass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 13:10 Ο mitsaklass: #3 01-08-06 13:10 Είχε βγει μια προκύρηξη που αφορούσε φοιτητές κ μεταπτυχιακούς για πρακτική άσκηση στη ΔΕΗ,να δουλέψουν εκεί για 2-3 μήνες.Είχα κάνει κ εγώ αίτηση.αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Θέλω να μάθω αν κάποιος άλλος που έχει κάνει αίτηση,τον έχουν ειδοποιήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εννοείς να πας να δουλέψεις στην ΔΕΗ για πρακτική? Δεν κατάλαβα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsaklass Νεοφερμένο μέλος Ο mitsaklass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2006 στις 13:10 Ο mitsaklass: #3 01-08-06 13:10 Είχε βγει μια προκύρηξη που αφορούσε φοιτητές κ μεταπτυχιακούς για πρακτική άσκηση στη ΔΕΗ,να δουλέψουν εκεί για 2-3 μήνες.Είχα κάνει κ εγώ αίτηση.αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Θέλω να μάθω αν κάποιος άλλος που έχει κάνει αίτηση,τον έχουν ειδοποιήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είχε βγει μια προκύρηξη που αφορούσε φοιτητές κ μεταπτυχιακούς για πρακτική άσκηση στη ΔΕΗ,να δουλέψουν εκεί για 2-3 μήνες.Είχα κάνει κ εγώ αίτηση.αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Θέλω να μάθω αν κάποιος άλλος που έχει κάνει αίτηση,τον έχουν ειδοποιήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.