Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήθελα να ρωτήσω. Η πληρωμή με ΟΑΕΔ, πως γίνεται; Κάθε μήνα, αναδρομικά στο τέλος; Πώς θα πληρωθώ εγώ; Γιατί μέχρι στιγμής κανείς δεν μου ζήτησε τραπεζικό λογαριασμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα εμένα είναι καταχωρημένο αλλιώς πως μπαίνουν τα χρήματα ;
Viedo
Διάσημο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον ναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα εμένα είναι καταχωρημένο αλλιώς πως μπαίνουν τα χρήματα ;
Εγώ δεν είμαι μακροχρόνιος άνεργος ....παίρνω το επίδομα εδώ και 2 μήνες αλλά τους άλλους δυο μήνες το πήρα κανονικά ...Πότε «ανέβασες» τα στοιχεία σου στο σύστημα; Εντός 3 εργάσιμων ημερών γράφει στο διαδίκτυο πιστώνονται τα χρήματα, από τη στιγμή που θα βάλεις τα στοιχεία σου.
Viedo
Διάσημο μέλος

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ευχαριατωωωπ πολυ!Στον κατάλογο υπάρχει το τηλέφωνο του ΟΑΕΔ, που αντιστοιχεί στην περιοχή που μένεις, υποθέτω θα μπορούν να σου απαντήσουν σίγουρα για το τι συμβαίνει.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣwww.oaed.gr
Δεν το σηκώνουν και κάποιες φορές λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει ενώ τις προάλλες το είχαν σηκώσει ...και με μια φιλη μου που παίρνει το απλό επίδομα το ίδιο συμβαίνει...δεν έχουν μπει τα χρήματα
Δεν το σηκώνουν και κάποιες φορές λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει ενώ τις προάλλες το είχαν σηκώσει ...και με μια φιλη μου που παίρνει το απλό επίδομα το ίδιο συμβαίνει...δεν έχουν μπει τα χρήματα
Στον κατάλογο υπάρχει το τηλέφωνο του ΟΑΕΔ, που αντιστοιχεί στην περιοχή που μένεις, υποθέτω θα μπορούν να σου απαντήσουν σίγουρα για το τι συμβαίνει.
[/Δεν το σηκώνουν και κάποιες φορές λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει ενώ τις προάλλες το είχαν σηκώσει ...και με μια φιλη μου που παίρνει το απλό επίδομα το ίδιο συμβαίνει...δεν έχουν μπει τα χρήματαΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣwww.oaed.gr
Guest 699855
Επισκέπτης

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ΄αυτό το θέμα και έχω μια φίλη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής η οποία επείγεται για πληροφορίες.
΄Οποιος καλός άνθρωπος έχει κάνει πρακτική μέσω ΟΑΕΔ και ξέρει σίγουρα, ας πει πώς λειτουργεί το σύστημα και ένα-ένα τα βήματα που πρέπει ν΄ακολουθηθούν.
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ΄αυτό το θέμα και έχω μια φίλη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής η οποία επείγεται για πληροφορίες.
Τελικά μέσω ΟΑΕΔ μπορούν να κάνουν πρακτική μόνο όσοι φοιτητές των πρώην ΤΕΙ έχουν κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμουν να πάρουν πτυχίο ΤΕΙ (εξάμηνη πρακτική).
΄Οσοι πάρουν πτυχίο Πανεπιστημίου μόνο μέσω ΕΣΠΑ (δίμηνη πρακτική).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.