Πρακτική Άσκηση στο Εξωτερικό

ioanchatzip

Νεοφερμένος

Ο ioanchatzip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Φοιτώ στους ΗΜΜΥ ΔΠΘ (μόλις τελείωσα το 6ο εξάμηνο) και σκεφτόμουν να κάνω του χρόνου το καλοκαίρι πρακτική στην Ευρώπη με την IAESTE. Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο; Γενικά θα το προτείνατε έναντι της πρακτικής μέσω ΕΣΠΑ των Ελληνικών Ιδρυμάτων; Η κατεύθυνση που θα ακολουθήσω είναι αυτή της Ηλεκτρονικής και Τεχνολογίας Συστημάτων Πληροφορικής, οπότε αν έχει κάποιος να προτείνει χώρα ή εταιρεία που να αξίζει ας το αναφέρει ;). Σαν αντικείμενο μου αρέσει πολύ το hardware και ο σχεδιασμός συστημάτων (FPGA κλπ) αλλά ας μην το ειδικεύσουμε δεν είμαστε μόνο των θετικών επιστημών στο forum. Οποιοσδήποτε έχει να προτείνει κάτι είναι φυσικά καλοδεχούμενος!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Wrong

Δραστήριο μέλος

Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα.
Η IASTE είναι το αντίστοιχο της ELSA για ΗΜΜΥ, σωστά; Μου φαίνεται πολύ καλή εμπειρία, να πας! Δεν ξέρω αν επιλέγεις από λίστα θέσεων ή αν επικοινωνείς εσύ με τον οργανισμό που σε ενδιαφέρει –όπως γίνεται στο Erasmus Placement– αλλά μπορείς να κοιτάξεις από ερευνητικά κέντρα, Max Planck πχ., μέχρι πολυεθνικές που να ζητούν interns. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται αν θα είναι επί πληρωμή, αν υπάρχει πρόβλεψη υποτροφίας από την IASTE και τι θέλεις εσύ.
Καλή τύχη! :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top