Που να μείνω / νοικιάσω αν περάσω στο ΠΑΔΑ;

5607

Νεοφερμένο μέλος

Ο 5607 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
ΑΝ κανεις μενει βουλιαγμενη και εχει περασει στο ΠΑΔΑ, αξιζει να κανει καθημερινα, μιαμιση ωρα περιπου διαδρομη με τη συγκοινωνια ή καλυτερα να νοικιασει σπιτι στο Αιγαλεω, αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.666 μηνύματα.
ΑΝ κανεις μενει βουλιαγμενη και εχει περασει στο ΠΑΔΑ, αξιζει να κανει καθημερινα, μιαμιση ωρα περιπου διαδρομη με τη συγκοινωνια ή καλυτερα να νοικιασει σπιτι στο Αιγαλεω, αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα?
Nα μεινει σπιτι του και τα λευτα του πρωτου χρονου ενοικιου + (700 χ12) να τα παρεις αυτοκινητο.
Και τα λευτα που θα ξοδευει η μανα σου να ερχεται να σε φτιαχνει ειναι οι βενζινες σου. Αμα εχετε φραγκα παρε και ηλεκτρικο να φορτιζεις σπιτι
Παρεες με συμφοιτητες δυσκολο να εχεις οποτε θα μεινεις στου λυκειου.
Το 1,5Ω χ 2 που αναφερεις ειναι πολυ ...αλλα φυσιολογικο για αθηνα.

5607

Νεοφερμένο μέλος

Ο 5607 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Nα μεινει σπιτι του και τα λευτα του πρωτου χρονου ενοικιου + (700 χ12) να τα παρεις αυτοκινητο.
Και τα λευτα που θα ξοδευει η μανα σου να ερχεται να σε φτιαχνει ειναι οι βενζινες σου. Αμα εχετε φραγκα παρε και ηλεκτρικο να φορτιζεις σπιτι
Παρεες με συμφοιτητες δυσκολο να εχεις οποτε θα μεινεις στου λυκειου.
Το 1,5Ω χ 2 που αναφερεις ειναι πολυ ...αλλα φυσιολογικο για αθηνα.
και οταν δηλαδη παρω αμαξι, να πηγαινω με το αμαξι??

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.566 μηνύματα.
ΑΝ κανεις μενει βουλιαγμενη και εχει περασει στο ΠΑΔΑ
Ξέρω περίπτωση 3 παιδιών από την Ελευσίνα που είχαν περάσει ΕΚΠΑ. Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη, χρήματα για αυτοκίνητο δεν υπήρχαν σε κανέναν. Νοίκιασαν μαζί και οι 3 ένα υπόγειο κοντά στις σχολές τους για όταν ήταν δύσκολο να γυρίσουν σπίτι, όταν είχαν εξετάσεις και για ...έκτακτες περιπτώσεις.

1756914220134.png

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.666 μηνύματα.
και οταν δηλαδη παρω αμαξι, να πηγαινω με το αμαξι??
εμ... με αμαξι... αγορι εισαι δεν θα πας να δεις το αισθημα το απογευμα..και πως θα το πας στο καβουρι να δειτε το ηλιοβασιλεμα.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Επειδή μένω Αιγάλεω, θα σου πω ότι δύσκολα βρίσκεις σπίτι στην περιοχή + οτι δεν είμαστε το κάτι ιδιαίτερο λολ. Ακουω για πάρα πολλούς που ψάχνουν και δεν βρίσκουν. Εγώ θα σου έλεγα να κάτσεις σπίτι σου γιατί η απόσταση δεν είναι τραγική.

Dr.Katalyst

Νεοφερμένο μέλος

Η Dr.Katalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Για Αθήνα, νορμαλ απόσταση είναι. Εγώ ήξερα αρκετούς που πήγαιναν από Ανατολική Αττική - Αθήνα/Πειραιά, και από Αθήνα - Κόρινθο. Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι στο θεό (και μεταξύ μας, σηκωτή θα με έπαιρναν εμένα, για να φύγω από τη Βουλιαγμένη και να πάω Αιγάλεω).
Το αυτοκίνητο/μηχανάκι θα ήταν μια πιο οικονομική λύση, αν όχι για όλη τη διαδρομή, για να πήγαινες μέχρι Ελληνικό που είναι το μετρό και να απέφευγες τη μεγαλύτερη χασούρα των λεωφορείων (ώρες αιχμής και με αυτοκίνητο ή Αθήνα πηχτρα είναι, οπότε μη περιμένεις να το κάνεις μισή ώρα, Βουλιαγμένη-Αιγάλεω).

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Για Αθήνα, νορμαλ απόσταση είναι. Εγώ ήξερα αρκετούς που πήγαιναν από Ανατολική Αττική - Αθήνα/Πειραιά, και από Αθήνα - Κόρινθο. Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι στο θεό (και μεταξύ μας, σηκωτή θα με έπαιρναν εμένα, για να φύγω από τη Βουλιαγμένη και να πάω Αιγάλεω).
Το αυτοκίνητο/μηχανάκι θα ήταν μια πιο οικονομική λύση, αν όχι για όλη τη διαδρομή, για να πήγαινες μέχρι Ελληνικό που είναι το μετρό και να απέφευγες τη μεγαλύτερη χασούρα των λεωφορείων (ώρες αιχμής και με αυτοκίνητο ή Αθήνα πηχτρα είναι, οπότε μη περιμένεις να το κάνεις μισή ώρα, Βουλιαγμένη-Αιγάλεω).
Μπα δεν θα κερδισει κατι με το μετρο+λεωφορεία αιγαλεου (βενζινες ναι)
Η διαδρομη βουλιαγμενη παδα στις 8-9 το πρωι ειναι 1Ω+ και το ιδιο ή κατι λιγοτερο το απογευμα 5-6 η επιστροφη.
+

Τελευταία επεξεργασία:

redpointer

Δραστήριο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 425 μηνύματα.
Νομιζω αν καποιος μενει βουλιαγμενη εχει και τα λεφτα για να εχει και αμαξι.

5607

Νεοφερμένο μέλος

Νομιζω αν καποιος μενει βουλιαγμενη εχει και τα λεφτα για να εχει και αμαξι.
χαχαχααχχααχχααχ μη το λες δεν ειναι απαραιτητο , αν το παρω θα το παρω ειτε με δοσεις και θα το πληρωσω επειδη δουλευω ως 18χρονος ειτε θα περιμενω κανα 4 5 μηνες και θα το παρω παλι με τα λεφτα της δουλειας. Παντου υπαρχουν πλουσιοι, παντου και λιγοτερο πλουσιοι.!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.958 μηνύματα.
Μιάμιση ώρα στο πήγαινε και το έλα συνολικά ή ξεχωριστά για το πήγαινε και το έλα ;

5607

Νεοφερμένο μέλος

Μιάμιση ώρα στο πήγαινε και το έλα συνολικά ή ξεχωριστά για το πήγαινε και το έλα ;
μιαμιση ωρα πηγαινε μιαμιση ελα. Για το ελα δεν με νοιαζει τοσο, αλλα στο πηγαινε αν μια μερα εχω μαθημα πχ στις 8 πρεπει να ξυπνησω 6 :)

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.958 μηνύματα.
μιαμιση ωρα πηγαινε μιαμιση ελα. Για το ελα δεν με νοιαζει τοσο, αλλα στο πηγαινε αν μια μερα εχω μαθημα πχ στις 8 πρεπει να ξυπνησω 6 :)
Το θέμα είναι πως θα χάνεις πολύ χρόνο απο την καθημερινότητα σου στον δρόμο.
Εαν χρειάζεται μόνο περιστασιακά να σηκώνεσαι στις 6, μάλλον δεν αξίζει να χαλάσεις 600€ μίνιμουμ. Σίγουρα θα έχει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία αλλά θα αντέξεις θεωρώ.

Εναλλακτικά βρες ένα φιλαράκι, νοικιάστε μαζί κάτι αξιοπρεπές, για να σας έρθει και πιο νορμάλ η τιμή, χωρίς να χρειάζεται να μένετε σε κανένα υπόγειο, αλλά και να γλιτώνετε και χρόνο.

Γενικά αυτό πρέπει να το αποφασίσεις βάσει των αντοχών σου και της τσέπης σου.

5607

Νεοφερμένο μέλος

Το θέμα είναι πως θα χάνεις πολύ χρόνο απο την καθημερινότητα σου στον δρόμο.
Εαν χρειάζεται μόνο περιστασιακά να σηκώνεσαι στις 6, μάλλον δεν αξίζει να χαλάσεις 600€ μίνιμουμ. Σίγουρα θα έχει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία αλλά θα αντέξεις θεωρώ.

Εναλλακτικά βρες ένα φιλαράκι, νοικιάστε μαζί κάτι αξιοπρεπές, για να σας έρθει και πιο νορμάλ η τιμή, χωρίς να χρειάζεται να μένετε σε κανένα υπόγειο, αλλά και να γλιτώνετε και χρόνο.

Γενικά αυτό πρέπει να το αποφασίσεις βάσει των αντοχών σου και της τσέπης σου.
κοιτα το θεμα με τη μετακομιση ειναι και το οτι δουλευω ουτοσιαλλως απο το καλοκαιρι στη βουλιαγμενη, και θα μεινω και για τον χειμωνα , οποτε πρεπει να ειμαι και εκει και εδω. Για αυτο σκεφτομαι περισσοτερο το αμαξι εστω για τη πρωτη χρονια.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

κοιτα το θεμα με τη μετακομιση ειναι και το οτι δουλευω ουτοσιαλλως απο το καλοκαιρι στη βουλιαγμενη, και θα μεινω και για τον χειμωνα , οποτε πρεπει να ειμαι και εκει και εδω. Για αυτο σκεφτομαι περισσοτερο το αμαξι εστω για τη πρωτη χρονια.
Σε ποια πανεπιστημιουπολη εισαι?

5607

Νεοφερμένο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

με βαση τον οδηγο σπουδων το τμημα μου κανει και στις δυο του αιγαλεου. Ειδικα η 2η (αρχ.Ελαιωνα) ειναι κανα μισαωρο με τα ποδια απο τη σταση του μετρο 3 .
καπου εχει εδρα...

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Τώρα τι να σου πω και εγώ, γίνεται πιο περίπλοκο το πράγμα σίγουρα. Για τον πρώτο χρόνο δεν θα έχεις θέμα θεωρώ. Απο τον δεύτερο και μετά όμως πρέπει σίγουρα να έχεις βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο να μετακινείσαι. Το σύστημα αμαξιού και μετά μετρό πάντως είναι το πιο καλό θεωρώ. Τουλάχιστον εαν είσαι στο παδα 1. Εαν είσαι στο δύο είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί απέχεις με τα πόδια κανά 20λεπτο ή μισάωρο απο το κοντινότερο μετρό με τα πόδια αλλά πάλι είναι doable.

Καλό κουράγιο θα ευχηθώ για αρχή και καλή αρχή στις σπουδές σου !

jellojina

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Γνωρίζει κανείς σε ποιον σταθμό του μετρό πρέπει να κατεβώ και ποιο λεωφορείο πρέπει να πάρω για Νοσηλευτική ΠΑΔΑ, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με τα δρομολόγια; :(

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Γνωρίζει κανείς σε ποιον σταθμό του μετρό πρέπει να κατεβώ και ποιο λεωφορείο πρέπει να πάρω για Νοσηλευτική ΠΑΔΑ, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με τα δρομολόγια; :(
Κατεβαίνεις σταθμό Αιγάλεω και από την στάση παίρνεις το 829. Το 829 θα σε βολέψει πάρα πολύ γιατί περνάει και από τα δύο campus (Αρχείου Ελαιώνα-Άλσος Αιγάλεω) και μπαίνει μέσα και σε αφήνει. Μπορείς να τσεκάρεις είτε τον οδηγό σπουδών μήπως έχει παραπάνω πληροφορίες. Επίσης η εφαρμογή του οασα θα σε βοηθήσει με τα δρομολόγια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια