ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Σάβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 22:49 Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: #1 09-07-23 22:49 Όταν πήγα για να βγάλω τον Κωδικό για το μηχανογραφικό στο σχολειο δεν αναφέρθηκε τίποτα για τον 7-ψήφιο Κωδ. Σχολικής Μονάδας , οπότε υπέθεσα ό,τι θα έμπαινα με τον Κωδικό αριθμό απο το καρτελάκι των πανελληνίων. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #2 09-07-23 22:58 Αν κατάλαβα καλά θέλεις τον κωδικό του σχολείου σου. Βάλε στο Google "κωδικοι σχολειων". Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 23:18 Ο Poirot έγραψε: #3 09-07-23 23:18 Παρ' ολ' αυτά δεν θα έπρεπε να σου χρειάζεται. Βεβαιώσου ότι μπαίνεις εδώ και όχι εδώ, που είναι για τις σχολικές μονάδες. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele SocratesPhilo Μαριαννα20 Mewmaw BatGuin Peter Pan13 Magichero angies Γιώργος Ζ Marcos.Kis Στέλλαα constansn eukleidhs1821 Magigi aggorf Unboxholics Abiogenesis suuuuiiii flaura augustine Scandal Joji Helen06 Nic Papalitsas Jackorien145 ειδήμων ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν πήγα για να βγάλω τον Κωδικό για το μηχανογραφικό στο σχολειο δεν αναφέρθηκε τίποτα για τον 7-ψήφιο Κωδ. Σχολικής Μονάδας , οπότε υπέθεσα ό,τι θα έμπαινα με τον Κωδικό αριθμό απο το καρτελάκι των πανελληνίων.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #2 09-07-23 22:58 Αν κατάλαβα καλά θέλεις τον κωδικό του σχολείου σου. Βάλε στο Google "κωδικοι σχολειων". Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 23:18 Ο Poirot έγραψε: #3 09-07-23 23:18 Παρ' ολ' αυτά δεν θα έπρεπε να σου χρειάζεται. Βεβαιώσου ότι μπαίνεις εδώ και όχι εδώ, που είναι για τις σχολικές μονάδες. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.980 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2023 στις 23:18 Ο Poirot έγραψε: #3 09-07-23 23:18 Παρ' ολ' αυτά δεν θα έπρεπε να σου χρειάζεται. Βεβαιώσου ότι μπαίνεις εδώ και όχι εδώ, που είναι για τις σχολικές μονάδες.
Παρ' ολ' αυτά δεν θα έπρεπε να σου χρειάζεται. Βεβαιώσου ότι μπαίνεις εδώ και όχι εδώ, που είναι για τις σχολικές μονάδες.