Εξακολουθπω να μην μπορώ να πειστώ από τα γραφόμενά σου γιατί πρέπει να έχουν άλλη μεταχείριση.Είναι Έλληνες οι Τούρκοι υπήκοοι?
Γιατί το σημερινό δημοσίευμα τού Έθνους δεν δικαιολογεί τις φιλότιμες προσπάθειες που πρέπει να κανουμε ως χώρα.
https://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2009/07/30/4_h.jpg
Καί δεν είναι η μόνη περίπτωση.Εγώ είχα ανακρίνει ως υπεύθυνος γραφείου, δύο περιπτώσεις στο στρατό γιά κατασκοπεία υπό την έννοια ότι φωτογράφιζαν κρυφά τις αποθήκες ανεφοδιασμού δύο μουσουλμάνοι της Θράκης στην Κρήτη.
Ότι και να λες οι άνθρωποι εκεί νοιώθουν Τούρκοι.Έχω κουβεντιάσει με αρκετούς από αυτούς.Και δεν είναι θέμα ποιά χώρα θα τούς "κερδίσει" η Ελλάδα δηλ. ή η Τουρκία.Η συνείδησή τους είναι Τουρκική και τα γονίδιά τους φυσικά. Υποθέτεις ότι σε μιά σύρραξη Ελλάδας Τουρκίας θα πολεμήσει στο πλευρό σου?
Αν είσαι Έλληνας βάζεις ως κύρια γλώσσα σου την Ελληνική.Εκείνοι δεν την θέλουν ούτε γιά δεύτερη.
Ως εκ των ανωτέρω, είμαι της άποψης καμμία διάκριση υπερ αυτών.Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και μ αυτούς αν νοιώθουν Έλληνες.
Εξ άλλου ότι και να κάνεις εκείνοι πάνε σε Τουρκικα πανεπιστήμια.Δεν γουστάρουν εδώ.Αυτή ακριβώς την έκφραση μου είπε ο Τσεβάτ ίσως το πιό καλό παιδί από αυτούς που γνώρισα.