airam Νεοφερμένο μέλος Η airam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:34 Η airam έγραψε: #1 21-09-21 21:34 γεια σας! Ειμαι 3η λυκ θετικη, και γενικα κλινω προς πολυτεχνικες σχολες. Τελευταια αρχισα να συνειδητοποιω οτι θ με ενδιεφερε και η αρχιτεκτονικη αλλα δεν κανω σχεδιο κ σκεφτομαι αν αξιζει να αρχισω. Οσοι ειστε αρχιτεκτονικη μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις απο τις σχολες σας, τι περιπου κανετε και κατα ποσο προλαβαινω να μαθω σχεδιο αν αρχισω τωρα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-21 11:17 Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. airam Νεοφερμένο μέλος Η airam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:35 Η airam έγραψε: #3 22-09-21 12:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. Click για ανάπτυξη... Θελω να πιστευω οτι εχω, ζωγραφιζω χρονια τωρα, μαρεσει φουλ και πιστευω οτι αμα πιεστω λιγο θα βγει το σχεδιο.. απλως επειδη ακουω οτι καλο ειναι να ξεκινας απο α η β λυκ θα ηθελα κ την γνωμη καποιου που περασε απο σχεδιο κλπ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos Xristinaa testusernameyes petl gpio Mitlos omitsop eltqt Barka 5tsuh1ss thekwarxitektonikh twot SoyN mikriarchitectonissa Nikos05 desp1naa Libertus Nick2325 Devilshjoker ggl BornB igeorgeoikonomo emzou Georgekk shookone10 kiyoshi stefan vetas Jimmy20 korlef SlimShady tsiobieman george777 airam Unboxholics Eri0611 Ανώνυμη Paragontas7000 Nala snowy pinkheart Alexecon1991 Meow Αναστασία197 Ryuzaki Atarax KingPoul Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας! Ειμαι 3η λυκ θετικη, και γενικα κλινω προς πολυτεχνικες σχολες. Τελευταια αρχισα να συνειδητοποιω οτι θ με ενδιεφερε και η αρχιτεκτονικη αλλα δεν κανω σχεδιο κ σκεφτομαι αν αξιζει να αρχισω. Οσοι ειστε αρχιτεκτονικη μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις απο τις σχολες σας, τι περιπου κανετε και κατα ποσο προλαβαινω να μαθω σχεδιο αν αρχισω τωρα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-21 11:17 Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. airam Νεοφερμένο μέλος Η airam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:35 Η airam έγραψε: #3 22-09-21 12:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. Click για ανάπτυξη... Θελω να πιστευω οτι εχω, ζωγραφιζω χρονια τωρα, μαρεσει φουλ και πιστευω οτι αμα πιεστω λιγο θα βγει το σχεδιο.. απλως επειδη ακουω οτι καλο ειναι να ξεκινας απο α η β λυκ θα ηθελα κ την γνωμη καποιου που περασε απο σχεδιο κλπ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος.
airam Νεοφερμένο μέλος Η airam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:35 Η airam έγραψε: #3 22-09-21 12:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. Click για ανάπτυξη... Θελω να πιστευω οτι εχω, ζωγραφιζω χρονια τωρα, μαρεσει φουλ και πιστευω οτι αμα πιεστω λιγο θα βγει το σχεδιο.. απλως επειδη ακουω οτι καλο ειναι να ξεκινας απο α η β λυκ θα ηθελα κ την γνωμη καποιου που περασε απο σχεδιο κλπ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη ειναι η αρχιτεκτονικη, ανωτερη σχολη ,δημιουργικη. Εχεις ομως και λιγο καλλιτεχνική φυση και ματια ? Αμα δεν εχεις αστο , πήγαινε πολιτικος. Click για ανάπτυξη... Θελω να πιστευω οτι εχω, ζωγραφιζω χρονια τωρα, μαρεσει φουλ και πιστευω οτι αμα πιεστω λιγο θα βγει το σχεδιο.. απλως επειδη ακουω οτι καλο ειναι να ξεκινας απο α η β λυκ θα ηθελα κ την γνωμη καποιου που περασε απο σχεδιο κλπ