billtsolakis Νεοφερμένο μέλος Ο Bill Tsolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:31 Ο billtsolakis: #1 01-12-11 14:31 Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Ποιά είναι η γνώμη σας; Υπάρχει κάποιος/α που να έχει σπουδάσει ή να σπουδάζει ή να θέλει να σπουδάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:52 Ο antis έγραψε: #2 01-12-11 15:52 Όντως ένα από τα καλύτερα.Έχει απίστευτο επίπεδο σπουδών υποδομών κτλ.Εκεί θέλω να κάνω μεταπτυχιακό,και έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες μεταπτυχιακούς φοιτητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Ποιά είναι η γνώμη σας; Υπάρχει κάποιος/α που να έχει σπουδάσει ή να σπουδάζει ή να θέλει να σπουδάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:52 Ο antis έγραψε: #2 01-12-11 15:52 Όντως ένα από τα καλύτερα.Έχει απίστευτο επίπεδο σπουδών υποδομών κτλ.Εκεί θέλω να κάνω μεταπτυχιακό,και έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες μεταπτυχιακούς φοιτητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όντως ένα από τα καλύτερα.Έχει απίστευτο επίπεδο σπουδών υποδομών κτλ.Εκεί θέλω να κάνω μεταπτυχιακό,και έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες μεταπτυχιακούς φοιτητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.