eleni1993
Νεοφερμένο μέλος

αν καποιος γνωριζει κατι πανω στο θεμα θα το εκτιμουσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni1993
Νεοφερμένο μέλος

epsilon
Δραστήριο μέλος

Φιλική συμβουλή:Αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικά για Πολυτεχνείο θα ήταν καλύτερα να πας τεχνολογική.Ειναι πιο εύκολο γιατί αντι χημεία και βιολογία θα δώσεις ΑΟΔΕ και προγραμματισμό που είναι πολύ ευκολότερα.Αν πάλι ενδιαφερεσαι εκτός από Πολυτεχνείο και για ιατρικές κλπ σχολές του 3ου πεδίου τότε πανε θετική.α ωραια ! κουτι μου ηρθε...ευχαριστω πολυ!:thanks:
don_aris91
Δραστήριο μέλος

δε θα ελεγα οτι η χημεια παρουσιαζει καποια ιδιαιτερη δυσκολια...στην τριτη ημουν τεχνολογικη αλλα στη β θετικη και ολοι μου ειπαν οτι η χημεια της γ ειναι πιο ευκολη απο αυτη της β...Φιλική συμβουλή:Αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικά για Πολυτεχνείο θα ήταν καλύτερα να πας τεχνολογική.Ειναι πιο εύκολο γιατί αντι χημεία και βιολογία θα δώσεις ΑΟΔΕ και προγραμματισμό που είναι ευκολότερα.Αν πάλι ενδιαφερεσαι εκτός από Πολυτεχνείο και για ιατρικές κλπ σχολές του 3ου πεδίου τότε μείνει πανε θετική.
παντως συμφωνω απολυτα για τη συμβουλη
eleni1993
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

ενα θεμα που με απασχολει το τελευταιο καιρο ειναι το αν μπορω να περασω στο πολυτεχνειο μεσω θετικης κατευθυνσης..εχω δηλωσει τη θετικη μιας και στοχευω για φαρμακευτικη...ομως μ'ενδιαφερουν και σχολες του πολυτεχνειου και θα με βολευε αν μπορουσα να ειμαι στη θετικη και να εχω τη δυνατοτητα να περασω πολυτεχνειο αν τυχει και αλλαξω γνωμη..:xixi:
αν καποιος γνωριζει κατι πανω στο θεμα θα το εκτιμουσα![]()
Αμε. Μπορείς και παραμπορείς. Κι εγώ πολυτεχνείο τελείωσα από θετική κατεύθυνση.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν έχεις αποκλείσει τη φαρμακευτική θα σου έλεγα να πας θετική.
Τώρα κατα τα άλλα είναι απλά η καύ*α σου!
sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος

epsilon
Δραστήριο μέλος

Το αοδε είναι γελοίο.Δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερα ούτε βοηθήματα ούτε τπτ.Εγώ μόνος μου το διάβαζα και έγραψα 20.Βέβαια είχαμε και καλή καθηγήτρια στο σχολείο που μας έβαζε εβδομαδιαία τεστ και επαναληπτικα κάθε μήνα με αποτέλεσμα να κανουνε συχνές επαναλήψεις.Η βιολογία θέλει σίγουρα φροντιστήριο και εχει και ασκήσεις.Εγω θα σοου προτεινω να μεινεις θετικη ωστε να εχεις ανοιχτα τα πεδια 2,3,4:Και το δικαιολογω ως εξης:Μπορει να λες οτι ενδιαφερεσαι για πολυτεχνικες σχολες αλλα μεσα στην χρονια να σου την δωσει μια σχολη απο 3ο πεδιο.Οποτε γιατι να μην πας και να εισαι σιγουρος?Ουτως η αλλως η χημεια ειναι αρκετα ευκολο να γραψεις τωρα για την βιολογια αναλογα το διαβασμα σου παντως απο το ΑΟΔΕ καλυτερα να διαβαζεις βιολογια κατα την γνωμη μου παρ' ολο που εχει πιο πολυ υλη.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Φιλική συμβουλή:Αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικά για Πολυτεχνείο θα ήταν καλύτερα να πας τεχνολογική.Ειναι πιο εύκολο γιατί αντι χημεία και βιολογία θα δώσεις ΑΟΔΕ και προγραμματισμό που είναι πολύ ευκολότερα.Αν πάλι ενδιαφερεσαι εκτός από Πολυτεχνείο και για ιατρικές κλπ σχολές του 3ου πεδίου τότε πανε θετική.
Αυτά είναι γούστα. Συγκεκριμένα το ΑΟΔΕ μαθαίνεται ακριβώς όπως η Βιολογία (παπαγαλία), αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο σε έκταση. Κατα τ'αλλα ο προγραμματισμός μπορεί να παιδέψει πάρα πολύ αν δεν καταφέρεις να μπεις στη φιλοσοφία του κι αν δεν "τον πας", σε αντίθεση με τη Χημεία που ειναι ένα κλασικό κι εύκολο μαθηματάκι.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο κει και περα θετικη-τεχνολογικη ειναι εξισου δυσκολες κατευθυνσεις.
Εγω, μιλωντας καθαρα για τον εαυτο μου, πιστευω οτι αμα πηγαινα τεχνολογικη θα εβγαζα πολλα περισσοτερα μορια για τα πολυτεχνεια απο οσα εβγαλα απο την θετικη. Αλλα αυτο αφορα εμενα, εσυ μπορει να εχεις περισσοτερη εφεση στην βιολογια πχ.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά είναι γούστα. Συγκεκριμένα το ΑΟΔΕ μαθαίνεται ακριβώς όπως η Βιολογία (παπαγαλία), αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο σε έκταση.
Αυτό είναι λάθος διότι η βιολογία δεν θέλει μόνο παπαγαλία, αλλά και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ώστε να το χρησιμοποιήσεις σε ασκήσεις...
TheBattleOfEvermore
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Aυτό είναι υποκειμενικό.Και από τη στιγμή που θέλει και φαρμακευτική δεν τίθεται θέμα για άλλη κατεύθυνση εκτός της θετικής.Φιλική συμβουλή:Αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικά για Πολυτεχνείο θα ήταν καλύτερα να πας τεχνολογική.Ειναι πιο εύκολο γιατί αντι χημεία και βιολογία θα δώσεις ΑΟΔΕ και προγραμματισμό που είναι πολύ ευκολότερα.Αν πάλι ενδιαφερεσαι εκτός από Πολυτεχνείο και για ιατρικές κλπ σχολές του 3ου πεδίου τότε πανε θετική.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι εάν στην πολυτεχνική σχολή που θες να πας εχει υπολογιστές, τότε να πας τεχνολογική. διότι πχ εαν θες να πας ΗΜΜΥ, από θετική, τότε θα τα βρεις σκούρα στον προγραμματισμό... Όσον αφορά ποιά μαθήματα/ κατεύθυνση είναι ευκολότερη, ας μην ξεχνάμε και τους συντελεστές.![]()
η σχολη ΗΜΜΥ δεν ασχολειται μονο με τους υπολογιστες
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

η σχολη ΗΜΜΥ δεν ασχολειται μονο με τους υπολογιστες
ασχολουνται ομως με τον προγραμματισμο αρκετα...οποτε καλο να προυπαρχει η ιδεα του προγραμματισμου στο φοιτητη!αυτο ομως δεν αποκλειει το γεγονος οτι ευκολα μπορει να τη παλεψει απο θετικη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.