NickTen Νεοφερμένο μέλος Ο NickTen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:53 Ο NickTen έγραψε: #1 16-02-25 15:53 Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-02-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Οχι ... το πολυτεχνειο ειναι αλλος κοσμος. Εκει σε ξεροψυνουν σε θερμοκρασιες λαβας. Οι γελιτες θελουν 7.5 χρονια εσυ θα αλλαζεις πανες και θα πηγαινεις να δινεις. Ε λευτα... τι λευτα? Εγω πηγα σε φωτοβολταικα να σχεδιαζω ηλεκτρονικα ισχυος... μαλλον με γελασαν γιατι επισκευαζω τα ηλεκτρονικα ισχυος και τοποθετω ετοιμο φρεσκο λογισμικο απο την γερμανια... 500+€ το μηνα για 3 μερες την εβδομαδα.. χωρις πτυχιο ακομα. Πριν καρφωνα καλωδια στο τοιχο στον πυργο του ελληνικου και τα αλλα σπιτια και με εδιναν 800€..αλλα αυτα τα κολπα τα εμαθα . Ελπιζουμε για περισσοτερα μετα, οταν μαζεψουμε πειρα... gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:17 Ο gegeorgiou90: #3 17-02-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Αξίζει. Εύκολες σχολές άμα σου αρέσει το αντικείμενο. Όσο για τον μισθό, όλα είναι σχετικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos mitsss confused??? korydallos Lekver 29292929 kanenas090 NickTen Unboxholics jellojina EFAKIT Corfu kitty Miranda32 Dr. Gl. Luminous ioanna2007 charmander jYanniss Debugging_Daemon AggelikiGr gegeorgiou90 Arvacon mariettaa Scandal gibi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 16-02-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Οχι ... το πολυτεχνειο ειναι αλλος κοσμος. Εκει σε ξεροψυνουν σε θερμοκρασιες λαβας. Οι γελιτες θελουν 7.5 χρονια εσυ θα αλλαζεις πανες και θα πηγαινεις να δινεις. Ε λευτα... τι λευτα? Εγω πηγα σε φωτοβολταικα να σχεδιαζω ηλεκτρονικα ισχυος... μαλλον με γελασαν γιατι επισκευαζω τα ηλεκτρονικα ισχυος και τοποθετω ετοιμο φρεσκο λογισμικο απο την γερμανια... 500+€ το μηνα για 3 μερες την εβδομαδα.. χωρις πτυχιο ακομα. Πριν καρφωνα καλωδια στο τοιχο στον πυργο του ελληνικου και τα αλλα σπιτια και με εδιναν 800€..αλλα αυτα τα κολπα τα εμαθα . Ελπιζουμε για περισσοτερα μετα, οταν μαζεψουμε πειρα... gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:17 Ο gegeorgiou90: #3 17-02-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Αξίζει. Εύκολες σχολές άμα σου αρέσει το αντικείμενο. Όσο για τον μισθό, όλα είναι σχετικά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Οχι ... το πολυτεχνειο ειναι αλλος κοσμος. Εκει σε ξεροψυνουν σε θερμοκρασιες λαβας. Οι γελιτες θελουν 7.5 χρονια εσυ θα αλλαζεις πανες και θα πηγαινεις να δινεις. Ε λευτα... τι λευτα? Εγω πηγα σε φωτοβολταικα να σχεδιαζω ηλεκτρονικα ισχυος... μαλλον με γελασαν γιατι επισκευαζω τα ηλεκτρονικα ισχυος και τοποθετω ετοιμο φρεσκο λογισμικο απο την γερμανια... 500+€ το μηνα για 3 μερες την εβδομαδα.. χωρις πτυχιο ακομα. Πριν καρφωνα καλωδια στο τοιχο στον πυργο του ελληνικου και τα αλλα σπιτια και με εδιναν 800€..αλλα αυτα τα κολπα τα εμαθα . Ελπιζουμε για περισσοτερα μετα, οταν μαζεψουμε πειρα...
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:17 Ο gegeorgiou90: #3 17-02-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Αξίζει. Εύκολες σχολές άμα σου αρέσει το αντικείμενο. Όσο για τον μισθό, όλα είναι σχετικά.
Αρχική Δημοσίευση από NickTen: Αξιζει να προσπαθήσω για ΕΜΠ από ΕΠΑΛ με τη λογική να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπω. Προλαβαίνω να καλύψω τυχόν κενά στα μαθηματικά. Επίσης τι βαθμό δυσκολίας έχουν οι σχολές και τι μισθος πέφτει Click για ανάπτυξη... Αξίζει. Εύκολες σχολές άμα σου αρέσει το αντικείμενο. Όσο για τον μισθό, όλα είναι σχετικά.