mar_prin Νεοφερμένο μέλος Η mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:23 Η mar_prin έγραψε: #1 29-06-09 03:23 εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:31 Η Catherine3: #2 29-06-09 03:31 Ποσο εχεις βγαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_prin Νεοφερμένο μέλος Η mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η mar_prin έγραψε: #3 29-06-09 03:33 18930 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelyn Νεοφερμένο μέλος Η evelyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:01 Η evelyn έγραψε: #4 29-06-09 18:01 δεν ξερω απο μαθηματα κ καθηγητες, σαν πτυχιο ομως ειναι ακριβως το ιδιο αν σε απασχολει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john20 Νεοφερμένο μέλος Ο john20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο john20 έγραψε: #5 30-06-09 19:46 Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catherine3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:31 Η Catherine3: #2 29-06-09 03:31 Ποσο εχεις βγαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mar_prin Νεοφερμένο μέλος Η mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η mar_prin έγραψε: #3 29-06-09 03:33 18930 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelyn Νεοφερμένο μέλος Η evelyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:01 Η evelyn έγραψε: #4 29-06-09 18:01 δεν ξερω απο μαθηματα κ καθηγητες, σαν πτυχιο ομως ειναι ακριβως το ιδιο αν σε απασχολει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john20 Νεοφερμένο μέλος Ο john20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο john20 έγραψε: #5 30-06-09 19:46 Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο εχεις βγαλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_prin Νεοφερμένο μέλος Η mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η mar_prin έγραψε: #3 29-06-09 03:33 18930 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelyn Νεοφερμένο μέλος Η evelyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:01 Η evelyn έγραψε: #4 29-06-09 18:01 δεν ξερω απο μαθηματα κ καθηγητες, σαν πτυχιο ομως ειναι ακριβως το ιδιο αν σε απασχολει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john20 Νεοφερμένο μέλος Ο john20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο john20 έγραψε: #5 30-06-09 19:46 Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
18930 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelyn Νεοφερμένο μέλος Η evelyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 18:01 Η evelyn έγραψε: #4 29-06-09 18:01 δεν ξερω απο μαθηματα κ καθηγητες, σαν πτυχιο ομως ειναι ακριβως το ιδιο αν σε απασχολει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john20 Νεοφερμένο μέλος Ο john20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο john20 έγραψε: #5 30-06-09 19:46 Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω απο μαθηματα κ καθηγητες, σαν πτυχιο ομως ειναι ακριβως το ιδιο αν σε απασχολει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john20 Νεοφερμένο μέλος Ο john20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο john20 έγραψε: #5 30-06-09 19:46 Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο ποτε η Πατρα ειναι 3 ωρες απο την Αθηνα? Ειναι 2-2,5 το πολυ, εκτος και αν μιλαμε για ΚΤΕΛ-τρενο κλπ κλπ. Θα ελεγα να κοιταξεις τον οδηγο σπουδων καθε τμηματος.Στην θεση σου θα προτιμουσα την Πατρα λογω αποστασης αλλιως πρεπει να την ξεχασεις την Αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο Civilara έγραψε: #6 30-06-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mar_prin: εχω προβληματιστει αφου απο αποψη αποστασησ η πατρα ειναι 3 ωρεσ απο αθηνα ενω η θεσ. ειναι 6 αλλα το συγκεκριμενο τμημα σταν πατρα ειναι το ιδιο καλο με το ΑΠΘ ??? Click για ανάπτυξη... Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:29 Ο Gatoulinho: #7 30-06-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Εγώ σου λέω ΠΑΤΡΑ. Μπορεί να μην ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί αλλά με τίποτα δεν θα είναι χειρότερα από το ΑΠΘ. Click για ανάπτυξη... Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο Iliaso έγραψε: #8 30-06-09 20:34 Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Ο Gatoulinho: #9 30-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν δεν είσαι από κάποια πόλη πάνε εκεί που σου αρέσει καλύτερα(προσωπική άποψη) Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη, θέλω.. αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:41 Ο Civilara έγραψε: #10 30-06-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Civilara μη μας λες τέτοια ρε καρντάση.. Τόσο χάλια το ΑΠΘ; τοσο; Αν είναι έτσι να πάω Βόλο δηλαδή, τι να πω... Click για ανάπτυξη... Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:42 Ο Iliaso έγραψε: #11 30-06-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Παίδες, δυστυχώς η κατάσταση είναι τραγική στους πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και δεν είμαι ο μόνος που το λέω. Οι καθηγητές είναι ΚΑΦΡΟΙ. Τα έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο Thread τα "καλλούδια" της σχολής μου. Αν δεν σας κα΄νει κόπο διαβάστε τα. Click για ανάπτυξη... Eγώ τα είδα αλλά σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια τί γίνεται; :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 20:46 Ο Civilara έγραψε: #12 30-06-09 20:46 Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξέρω ότι ΕΜΠ και ΔΠΘ είναι καλύτερα. Τώρα για Πάτρα και Βόλο δεν ξέρω αλλά τέτοιο χάλι δύσκολα να βρεις αλλού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.