CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Ο CallOfDuty4: #1 13-07-09 22:33 Η σχολη που ειναι στην Πατρα. Γνωριζετε αν ειναι καλη? Απ οαποψη επαγγελαματικης αποκαταστασης παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mourou Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:50 Ο mourou έγραψε: #2 27-08-10 23:50 Κανένας για Πολιτικών Έργων Υποδομή ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ; Βασικά θέλω να μάθω γενικές πληροφορίες για αυτή την σχολή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2010 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η σχολη που ειναι στην Πατρα. Γνωριζετε αν ειναι καλη? Απ οαποψη επαγγελαματικης αποκαταστασης παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourou Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:50 Ο mourou έγραψε: #2 27-08-10 23:50 Κανένας για Πολιτικών Έργων Υποδομή ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ; Βασικά θέλω να μάθω γενικές πληροφορίες για αυτή την σχολή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2010
Κανένας για Πολιτικών Έργων Υποδομή ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ; Βασικά θέλω να μάθω γενικές πληροφορίες για αυτή την σχολή ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.