thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Λογικά όλοι μας βλέπουμε τηλεόραση και έχουμε (όταν έχει καλά προγράμματα).
Ποιό είναι λοιπόν το αγαπημένο σας κανάλι, γιατί και ποιές σειρές δε θα ξεχάσετε;
Ή ποιές σειρές σας αρέσουν;;;; (Ισχύει όταν ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα των καναλιών φέτος)
Μπορείτε να πείτε και ποιό κανάλι δε σας αρέσει...Ή ποιό θα λέγατε στο ΕΣΡ να κλείσει.
Επίσης, τί θα θέλατε και σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ποια τα μειονεκτήματά της και αν ήσασταν καναλάρχης τι θα προωθούσατε στον τηλεοπτικό σταθμό και τί νέες ιδέες έχτε σκεφτεί που πιστέυετε θα τραβήξουν το κοινό;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά τα άλλα αν είναι να δω tv προτιμώ να κάτσω στο pc... Εκτός κι αν έχει καλή ταινία ή Friends.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas221117
Νεοφερμένο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Στο ΕΣΡ θα πρότεινα να κλείσει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δλδ έλεος με τον Λιακόπουλο στο τέλος θα νομίζω πως είμαι εξωγήινος από τον Άρη και μετενσαρκώθηκα....
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Το καναλι που αντιπαθουσα και αντιπαθω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ειναι ο ΑΝΤ1! Μικρος θυμαμαι οτι απαγορευα στο σπιτι να βαζουν ΑΝΤ1 εστω και για ενα λεπτο! Το μονο που μου αρεσε απ' αυτο το καναλι ηταν το "Κωνσταντινου και Ελενης"! Α και τον τοτε Σκαι (τωρα Alpha) αντιπαθουσα παρα πολυ. Ειδικα τις ειδησεις με τον Ευαγγελατο τις σιχαινομουν.
Παρατηρω παντως οτι οσο περνανε τα χρονια, τοσο λιγοτερο θελω να βλεπω τηλεοραση. Και επισης το σημερινο Mega δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το Mega της δεκαετιας του '90. Το βλεπω ετσι ισως και γιατι εχω συνδεσει την παιδικη μου ηλικια και γενικα την εποχη εκεινη μ' αυτο το καναλι.
Αυτα απο εναν πρωην τηλεορασοπληκτο :p
Υ.Γ: Και στην φετινη χαλια τηλεοπτικη χρονια, θεωρω οτι το Mega κρατησε ενα επιπεδο σε σχεση με τα αλλα καναλια...
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολα τα άλλα δείχνουν απλά σκουπίδια.
kostas221117
Νεοφερμένο μέλος

ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΙ..
Ολα τα άλλα δείχνουν απλά σκουπίδια.
το σκάι δείχνει μόνο ξένες εκπομπές και ντοκιμαντέρ.το μόνο ελλινικό είναι οι ειδήσεις και η ελληνοφρένεια
who
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Υ.Γ: Την ελληνοφρενεια την ξεχασα. Την ειδα πρωτη φορα οταν κατεβηκε η Σαρρη στις εκλογες και εφτιαξα καινουργιο συκωτι απο τα γελια!

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

το σκάι δείχνει μόνο ξένες εκπομπές και ντοκιμαντέρ.το μόνο ελλινικό είναι οι ειδήσεις και η ελληνοφρένεια
Γι αυτό και δεν δείχνει σκουπίδια όπως όλα τ άλλα κανάλια...

kostas221117
Νεοφερμένο μέλος

Γι αυτό και δεν δείχνει σκουπίδια όπως όλα τ άλλα κανάλια...![]()
:no1::no1:
AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

απο εκπομπες δεν εχω καποια προτιμηση...λιγο μενεγακη που εχει γελιο..
απο σειρες παρα 5 , απαραδεκτοι , εγκληματα , εισαι το ταιρι μου, dolce vita,
και βλεπω και τις ξενες σειρες στο star..Veronica Mars ,House, Friends, Monk
και μετα σκαι..
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης εβλεπα ΟΛΑ τα καρτουν που εβαζαν τα πρωινα του σαββατοκυριακου (παλιες καλες εποχες) οπως επισης και το Disney Club!
+1:no1:
Τα τελευταία χρόνια ούτε εμένα μ αρέσουν πολύ οι εκπομπές που προβάλλονται, με εξαίρεση τη 10η εντολή του ALPHA και το Παρα Πέντε στο Mega...
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Γι αυτό και δεν δείχνει σκουπίδια όπως όλα τ άλλα κανάλια...![]()
Συμφωνώ!
Ελληνοφρένεια-καλά ντοκιμαντέρ-Ψηφιακή Ελλάδα (ΕΡΤ) είναι από τα καλύτερα προγράμματα
Αυτή η κρατική τηλεόραση όμως θέλει φτιάξιμο.ΤΟ πρόγραμμά της είανι φτωχό πολλές φορές. Να μη μένει στη Eurovision μόνο.....
ΣΚΑΪ - MEGA - ΕΤ1 άντε και ALPHA
ο ΑΝΤ1 δε με καίει και πολύ... αν και φέτος δίνω οπότε δε θα βλέπω και πολλά
Σε σχέση με το όταν ήμουν μικρός πιο πολύ στο πιτσί είμαι πάντως.
Δε θα ξεχάσω όταν έβλεπα μερικά βραζιλιάνικα στην Α΄Δημοτικού.Δλδ έλεος.Ντρέπομαι και που το λέω.τί κόλλημα έιχα τότε...

kostas221117
Νεοφερμένο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

2)Ο λιακόπουλος που προσπαθεί να μας πείσει πως είμαστε από τον Άρη
3)ΤΟ 902 .Τίσ το κόρακα προβάλλει ένας θεός ξέρει
4)Οι κουτσομπόλες στα γνωστά κανάλια
5)Οι χαζές εκπομπές και ειδικότερα οι ειδήσεις ΕΛΕΟΣ.
ΑΝ ήμουν στο ΕΣΡ θα χα κλείσει κανάλια....
chris_90
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.