pc4569 Νεοφερμένο μέλος Ο pc4569 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:26 Ο pc4569 έγραψε: #1 12-09-10 18:26 Γεια σας. Σκοπος αυτου του topic ειναι η ευρεση παιδιων που εχουν πετυχη την εισαγωγη στο τμημα πολιτικων μηχανικων στο πολυτεχνειο της πατρας στο οποιο θα παω και εγω φετος. Οποιος/οποια να απαντησει εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill XY Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης Κουράκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:42 Ο Bill XY έγραψε: #2 14-09-10 04:42 Εγώ έχω περάσει στο συγκεκριμένο τμήμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:12 Ο Civilara έγραψε: #3 18-09-10 20:12 Αντε και διπλωματούχοι παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας. Σκοπος αυτου του topic ειναι η ευρεση παιδιων που εχουν πετυχη την εισαγωγη στο τμημα πολιτικων μηχανικων στο πολυτεχνειο της πατρας στο οποιο θα παω και εγω φετος. Οποιος/οποια να απαντησει εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill XY Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης Κουράκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 04:42 Ο Bill XY έγραψε: #2 14-09-10 04:42 Εγώ έχω περάσει στο συγκεκριμένο τμήμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:12 Ο Civilara έγραψε: #3 18-09-10 20:12 Αντε και διπλωματούχοι παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω περάσει στο συγκεκριμένο τμήμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:12 Ο Civilara έγραψε: #3 18-09-10 20:12 Αντε και διπλωματούχοι παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντε και διπλωματούχοι παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.