Ελλη μισ. Νεοφερμένο μέλος Η Ελλη μισ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2021 στις 18:31 Η Ελλη μισ.: #1 19-03-21 18:31 Γεια σας, Τι κερδίζεις εαν η πτυχιακη σου βαθμολογηθει με αριστα; και τι βαθμοι ειναι το αριστα; Επισης να ρωτησω εαν στην εσδδ μπορει καποιος να περάσει χωρις την προβλεπομενη διαδικασία και ποτε γινεται αυτο; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2021 στις 18:44 Ο Alexecon1991: #2 19-03-21 18:44 Στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης δεν μπορείς να περάσεις με άλλη διαδικασία, θέλει τις εξετάσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας, Τι κερδίζεις εαν η πτυχιακη σου βαθμολογηθει με αριστα; και τι βαθμοι ειναι το αριστα; Επισης να ρωτησω εαν στην εσδδ μπορει καποιος να περάσει χωρις την προβλεπομενη διαδικασία και ποτε γινεται αυτο; Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2021 στις 18:44 Ο Alexecon1991: #2 19-03-21 18:44 Στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης δεν μπορείς να περάσεις με άλλη διαδικασία, θέλει τις εξετάσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης δεν μπορείς να περάσεις με άλλη διαδικασία, θέλει τις εξετάσεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.