Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.442 μηνύματα.

08-02-14

18:12
Να ρωτησω κατι.. Τα αγγλικα ειναι δεδομενο οτι ταιριαζουν σε ολους και υπαρχουν παντου?? Δεν εχουμε το δικαιωμα να μην μας αρεσουν δηλαδη??![]()
![]()
![]()
Τα αγγλικα δεν ταιριαζουν με καμια ομορφη γλωσσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.184 μηνύματα.

09-02-14

11:52
Τα αγγλικα δεν ταιριαζουν με καμια ομορφη γλωσσα![]()
Άσε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα.

17-06-14

19:52
Εγώ ψήφισα English-Русский,γιατί τις έχω συνηθίσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

17-06-14

20:00
τωρα θα που θα παω φοιτητρια (ελπιζω
) θελω πολυ ν' ασχοληθω και με μια δευτερη ξενη γλωσσα!! ολες ομως ακουγονται ωραιες και δεν μπορω να διαλεξω 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.

17-06-14

20:22
Τούρκικα εγώ έχω σκοπό να φτάσω σε ένα πιο καλό επίπεδο από το τωρινό καθώς επίσης και για επαγγελματικούς λόγους θα μάθαινα Γαλλικά.

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα.

10-09-15

03:25
Αγγλικα, για τη χρησιμοτητα 
Ιταλικα, για το πολιτισμο

Ιταλικα, για το πολιτισμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...