Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχετε πει ποτέ και για ποιο λόγο ;

ΨΑΡΑΚΙ1993

Πολύ δραστήριο μέλος

Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα.
ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος.ποιο ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που εχετε πει ποτε σε καποιον.ηταν "αθωο"ψεματακι η για σοβαρο λογο.Αρχιζουμε.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος.ποιο ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που εχετε πει ποτε σε καποιον.ηταν "αθωο"ψεματακι η για σοβαρο λογο.Αρχιζουμε.........
ψεματα δεν συνιθιζω να λεω.δηλαδη μεγαλα ψεματα.ενταξει τα κλασικα μικρα ολοι μας τα λεμε του τυπου ερχεσαι?ναι στο δρομο ειμαι και ακομα δεν εχεις ντυθει:whistle:βεβαια αντ αυτου εχουν ειπωθει μεγαλες αναληθειες για εμενα.πριν 2 χρονια που ειχα ενα μικρο ατυχημα στις σκαλες καποιος εβγαλε φημη οτι πεθανα.θεε και κυριε δηλαδη:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης"

βαριόμουν να τους διαβάσω...

"Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης"

βαριόμουν να τους διαβάσω...
καλά αυτό είναι απτα πιο συνηθισμενα ψεμμματα μαζι με το άλλο:δεν μπορώ μαμά εχω διάβασμα...........

το κλασσικο "δεν με πειραζει" και "οχι τα τσιγαρα δεν ειναι δικα μου, δεν ξερω πως βρεθηκαν εκει":P

Θα σταματήσω να παίζω criminal case και θα ανοίξω κανένα βιβλίο να ξεστραβοθώ για την εξεταστική :whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back