Γενικό -  Ποιο είναι πιο εύκολο: Το Τρίτο ή το Πέμπτο πεδίο;

virginia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα.
έχω την εφημερίδα..θα σκανάρω το άρθρο που λέει για την "4 λυκείου" και θα το ανεβάσω αργότερα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Ωραια φτιαξε καινουριο τοπικ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tanoulitsa

Νεοφερμένος

Η Τανια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Εμενα αυτο με τη 4η λυκειου που μου το πε ο ατερας μου εχτες μου φεναιτε παντελος ηλιθιο...! Αλλα οκ δεν ξερω ασ μην βγαζς συμπερασματα...! Οσο αφορα τη κατευθηνση στα οικονομικα τα οποια ειναι ενμερη θεωριτικα και ενμερη θετικα αφοθ τα μαθηματικα ουσιαστικα απο τισ 3κατευθηνσεις ειναι το μονο μαθημα που εχε σχεση με τα οικονομικα ουτε τα αρχαια ουτε τα λατινιοκα ουτε η ιστορια και τα κειμενα..! Ουτε ομως η χημεια και η φθσικη η βιολογια οθτε και ο προγραμματισμος..! Αρα δεν επιλεγεις τη θεωριτικη γιατι χρειαζεσαι τα μαθηματικα στατιστηκη και μαλιστα σαν μαθημα βαρυτητας χρειαζεσαι και εναν καλο βαθμο! Απο κει και περα το λυκειο μεχρι τη πρωτη σου προσφερει γενικες γνωσεις κακα τα ψεματα ασ το συνηδητοποιησοθμε ελαχιστοι ασχολουντε με τα μαθηματα γενικης. Δεν ειπα να εχει ξεχωριστες κατευθηνσεις για το καθε επαγγελμα αλλα για ο καθε πεδιο μια κατευθηνση που να εχει σχεση με αυτα που θα ασχοληθει.!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Νεοφερμένος

Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα.
λοιπόν το 5ο πεδίο μπορεί να δηλωθεί από παιδιά από όλες τις κατευθύνσεις (αν διαλέξουν να δώσουν επιλογής τα μαθηματικά και στοιχεία στατικής και την οικονομία) και περιλαμβάνει τις οικονομικές σχολές !θεωρείται πιο εύκολο πεδίο αφου στα δυο αυτά μαθημάτα(που είναι μαθήματα βαρύτητας) μπορείς να πετύχεις καλύτερο βαθμό σε σχέση με τα μαθήματα κατεύθυνσης.
για μένα η επιλογή κατευθυνσης γίνεται ανάλογα τα ενδιαφέροντα
αν κάποιος λατρευεί τα αρχαία πάει θεωρητική και δηλώνει σχολές από το πρώτο πεδίο(ή και το πέμπτο όπως είπα βέβαια σπάνια κάποιος διαλέγεί μαθηματικά και οικονομί)μπορεί ακόμη και δηλώσει και το τρίτο πεδίο που αφορα΄ιατρικές και παραιατρικές σχολές αν διαλέξει να εξεταστεί πανελλαδικά σε βιολογία γενικής πεδίας!τώρα σε σχέση με την θετική και την τεχνολογική αν κάποιος θέλει να δηλώσει σχολές του τρίτου πεδιού αναγκαστικά θα πάει θετική!αν κάποιος ενδιαφέρεται για πολυτεχνείο ή κλασικές
σχολές(φυσικό, χημικό μαθηματικό)
μπορεί να επιλέξει
οποιαδήποτε από τις δύο κατευθύνσεις(η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτηρίο τα ενδιαφέροντα σας αν θέλετε να μάθετε χημεία η βιολογία τότε θετική αν σασς αρέσει ο προγραμματισμός και οι υπολογιστές τότε τεχνολογικη)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top