Παιδια σορρυ που θα ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να ρωτησω οπωσδηποτε κατι..οποιος ξερει ας μου απαντησει!
ειμαι τεχνολογικη και εχω παρει μαθημα επιλογης την οικονομια,και κατα συνεπεια τα μαθηματικα γενικης,το ξερετε οτι αυτα πανε πακετο..
θα η8ελα πολυ να δηλωσω γραφιστικη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ επειδη ειχα ενα μηχανογραφικο φωτοτυπημενο δεν ειχα δει οτι απαιτειται ειδικο μαθημα...
ξερετε τι γινεται με αυτο? ποτε το δινω,αν θεωρειται μαθημα επιλογης,αν μπορω να το δωσω χωρις να εχω κανει φροντιστηριο? ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΤΩΡΑ?
Οσο για σενα Τζασμιν,πιστευω οτι πρεπει να οργανωσεις το χρονο σου...
Δηλαδη 3 με 4 ωρες διαβασμα αρκουν! οι περισσοτερες ωρες απλα κουραζουν και δεν ωφελουν.
Κοιτα να ξεκουραζεσαι παραλληλα και να βγαινεις τα Σαββατα για να ξεσκασεις!
Συγκεντρωσε σε ενα χαρτι οσα θελεις να κανεις και προσπαθησε κα8ε μερα να βγαζεις και απο ενα... εννοω να σημειωσεις τισ επαναληψεις που 8ελεις να κανεις,τυχον κενα που 8ελεις να καλυψεις και τετοια...
Τις ωρες που διαβαζεις να εισαι ξεκουραστη και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ! οχι με το ενα χερι στο κινητο,τον υπολογιστη κτλ..(και για μενα τα λεω χαχαχ)
εεεμ δεν ξερω...τι αλλο? να ξερεις πως ολα αυτα ειναι ενδεικτικα,ο κα8ενας τα προσαρμοζει αναλογως... μπορει εσενα οι 4 ωρες να σου φανουν εξωφρενικα λιγες ή πολλες,δεν ξερω!!
Με το σχεδιο πως τα πας,ειναι δυσκολο? ειδα οτι κανεις πολλες ωρες.. εχω ελπιδες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.