Ποιος ήταν ο βαθμός σας;[τρίμηνο,διαγωνίσματα,τεστ]

θρησκευτικα: 20
αρχαια ελληνικα απο μεταφραση: 19
αρχαια ελληνικη γλωσσα: 19
γλωσσικη διδασκαλια:19
κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας: 19
Ιστορια: 20
Μαθηματικα:19
Γεωγραφια: 20
φυσικη: 19
χημεια: 19
φυσικη αγωγη: 20
πληροφορικη: 19
τεχνολογια:20
αγγλικα:20
γερμανικα:20
Μ.Ο: 19 7/11

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θρησκευτικα: 20
αρχαια ελληνικα απο μεταφραση: 19
αρχαια ελληνικη γλωσσα: 19
γλωσσικη διδασκαλια:19
κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας: 19
Ιστορια: 20
Μαθηματικα:19
Γεωγραφια: 20
φυσικη: 19
χημεια: 19
φυσικη αγωγη: 20
πληροφορικη: 19
τεχνολογια:20
αγγλικα:20
γερμανικα:20
Μ.Ο: 19 7/11

Συγχαρητήρια! Εμείς παίρνουμε αύριο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτο τρίμηνο 20 παρά 3.Άντε και αύριο παίρνουμε του δευτέρου τριμήνου.Καλή μου επιτυχια

18 4/15 !! ^_^ (ειμαστε πιλοτικο...Δηλδη αποτελουμε τα πειραματοζωα του υποργιου...Και ως μια νεα μεθοδο εισηγαγαν νεα μαθηματ =.= )

Αχ και εμείς πιλοτικό είμαστε...Προσωπικά έχω πέσει σε βαθμολογία λόγω αυτού

Αχ και εμείς πιλοτικό είμαστε...Προσωπικά έχω πέσει σε βαθμολογία λόγω αυτού
πειραματικά δεν λέγονται αυτά?

Τα πιλοτικα εφαρμοζουν νεες μεθοδους διδασκαλιας :)

19,8/12

Θρησκευτικα 17
Ιστορία 15
Αγγλικά 20
Μαθηματικά 20
Φυσική 20
Χημεία 20
Βιολογία ΙΙ 20
Πληροφορική 20
Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή 16
Γερμανικά 19
Αρχαια Αλληνική Γραμματεία Μετάφραση 13
Αρχαια Ελληνική Γλώσσα 8
Νεοελληνική Γραμματεία 17
Νεοελληνική Γλώσσα 17
Καλλιτεχνικά 20
Μουσική 20
Τοπική Ιστορία 16

Γιατί στο δι....λο υπάρχουν τα αρχαία:mpliaks: για εμένα???????? Θα μπορούσα να έχω Φυσική και Μαθηματικά 21

Στο πρωτο τριμηνο εβγαλα 19 και 4/13 στο δευτερο εβγαλα 19 και 9/13!Αν και θα μπορουσα να τα παω καλητερα γιατι απογοητευτικα οταν δεν μπηκα στην σημαια !Ενα παιδι εβγαλε περισσοτερο απο εμενα !Αλλα δεν πειραζει υγεια πανω απο ολα!♥♥♥

Τρίμηνο 20 :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

19,4 α' τετράμηνο β λυκείου είναι καλός βαθμός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:rofl:

Α' Τρίμηνο 15,9
Β' Τρίμηνο 16,7

Α τριμηνο 15,2 και β τριμηνο 16,7.

Καμια σχεση με τα 19αρια της α γυμνασιου :cry_x::fool:

Α τριμηνο 15,2 και β τριμηνο 16,7.

Καμια σχεση με τα 19αρια της α γυμνασιου :cry_x::fool:

17 στα δύο πρώτα, 18 στο τρίτο είχα στην Α. :redface:

17 στα δύο πρώτα, 18 στο τρίτο είχα στην Α. :redface:

Αχ αυτη η β ήταν για όλους καταστροφική... Εσύ γιατί έπεσες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back