STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

really?
αν και εγω δεν θα παρω γιατι εβγαλα 18 αριστειο παιρνεις απο 18 και 1...τουλαχισοτν στο δικο μας λυκειο και νομιζω σε ολα ετσι ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

2ο τετράμηνο -> 20
Γ.Μ.Ο. -> 19,8
Καλά τα πήγαμε και φέτος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constadinos
Νεοφερμένο μέλος

Guest 125423
Επισκέπτης

Β τετράμηνο ---> 18,6
Γ.Μ.Ο. ---> 17,3 (δεν τα πήγα κάλα στις εξετάσεις και έτσι επηρεάστηκε ο μέσος όρος).
Constadinos
Νεοφερμένο μέλος

εγω φετοσ παιδια δεν τα πηγα και τοσο καλα...δεν πολυ διαβαζα...στο πρωτο τετραμηνο εβγαλα 18 6/20 και στο δευτερο 19 και 1....απο την αλλη στο φροντηστηριο τα πηγα καταπληκτικα...δεν μας εδωσαν συνολικη βαθμολογια αλλα σε ολα τα τεστ και τα διαγωνισματα ειχα απο 18 και πανω!!!
![]()
Πο πο πο ΔΡΑΜΑ ΠΕΡΝΑΣ !ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ειμαι ευχαριστημενη με αυτα που εγραψα στα μαθηματα που με ενδιαφερουν τωρα ο μεσος ορος ....λιγο μετραει.......
λοιπον
α τετραμηνο -->19 και 3
β τετραμηνο -->19 και 9
Γ.Μ.Ο-->19 και 4.
Προσεξα παντως πως απο το σχολειο μου σε ολη την πρωτη (κοντα 150 παιδια)
μοναχα 25 θα παρουμε αριστειο.Μου εκανε εντυπωση επισης και οτι σχεδον ολοι μου οι φιλοι δεν πηγαν και τοσο καλα στις εξετασεις.Τελικα εκει παιζονται ολα.
Τελος παντων .καλο καλοκαιρι!!!!!Και απο του χρονου περισσοτερο διαβαμα !
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

1ο τετραμηνο.18,8
2ο τετραμενο 19,6
γμσ οπως ειπα 18 επεσα πολυ στις εξαιτασεις αυτο το 10 στην φυσικη με κατεστρεψε.. αλλα δεν με πειραζει ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

γμο.. 18 ..μια χαρα χωρις φροντιστηριο κιολας αλλα απο β λυκειου θα αρχισω..
1ο τετραμηνο.18,8
2ο τετραμενο 19,6
γμσ οπως ειπα 18 επεσα πολυ στις εξαιτασεις αυτο το 10 στην φυσικη με κατεστρεψε.. αλλα δεν με πειραζει ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου
Στελλα πλακα κανεις???????????????Οχι απλα τα πηγες καλα ,αλλα εσκισες για εμενα!!Και ξερεις γιατι?Διοτι ολα αυτα τα καταφερες διχως φροντιστηριο με την δικη σου προσωπικη προσπαθεια!!!Ετσι ανακτας τις δυναμεις σου και εχεις πληρης επιγνωση των δυνατοτητων σου!Μπραβο και παλι απο εμενα!
Dias
Επιφανές μέλος

Επειδή στο δικό μου σχολείο κάθε χρόνο στην Α και τη Β λυκείου, όπου κάθε τάξη έχει περίπου 120 παιδιά, τα αριστεία σε κάθε τάξη (≥18,1) δεν ξεπερνούν τα 4,5,6, άντε το πολύ 7, παρακαλώ εσένα αλλά και όλους να μου πουν τη γνώμη τους για το ποιο από τα παρακάτω είναι σωστό.Προσεξα παντως πως απο το σχολειο μου σε ολη την πρωτη (κοντα 150 παιδια)
μοναχα 25 θα παρουμε αριστειο.
α) Στο σχολείο σου είναι πάρα πολλοί οι φωστήρες.
β) Στο σχολείο μου είμαστε οι πιο πολλοί κουμπούρες.
γ) Το σχολείο μου είναι πολύ αυστηρό.
δ) Το σχολείο σου χαρίζει βαθμούς σαν καραμέλες.
ε) Μας κάνεις πλάκα.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα μου δεν είναι πώς βγαίνουν οι αριθμοί. Απλά κάνω μια σύγκριση του λυκείου σου με το δικό μου και απορώ. Στο δικό μου στην Α λυκείου είναι αριστούχοι το 6%, ενώ στο δικό σου το 17% (σχεδόν τριπλάσιο ποσοστό). Δέχομαι ότι το δικό μου έχει τη φήμη του αυστηρού, αλλά η διαφορά μου φαίνεται πολύ μεγάλη. Δεν υπάρχει καμία στατιστική που να λέει ότι κάποια περιοχή της Ελλάδας έχει τόσο πολύ υψηλότερα ποσοστά επιτυχιών μαθητών από κάποια άλλη. Σε όλες τις στατιστικές οι διαφορές είναι πολύ μικρές (1-5%). Έτσι, χωρίς να με παρεξηγήσεις, καταλήγω στο ότι στο σχολείο σου οι μεγάλοι βαθμοί μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Πάνω σ΄αυτό θα ήθελα να τοποθετηθείς. Επίσης, μια που αρχίσαμε τέτοια συζήτηση, καλό θα ήταν να μας πούνε και άλλα παιδιά, (από διάφορα σχολεία και από όλη την Ελλάδα), ποιο είναι το ποσοστό των αριστούχων τους.Kοιτα αν σκεφτεις οτι η πρωτη εχει 5 τμηματα οπου στο περιπου σου λεω καθε τμημα εχει 30παιδια ετσι βγαινουν τα 150 παιδια (στο περιπου παντα της πρωτης).Θα σου δωσω ενα παραδειγμα στην ταξη μου αριστειο θα παρουμε 7 παιδια..και δεν κανω πλακα!!!......

alex2395
Δραστήριο μέλος

σε εμας οι αριστουχοι ειναι 6/29 οποτε 20% αριστουχοι...δεν ξερω αν οι βαθμοι μπαινουν πολυ ευκολα αλλα σιγουρα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος και το λυκειο μας στελνει πολλα ατομα σε υψηλοβαθμες σχολες καθε χρονο
Johnny15
Επιφανές μέλος

irenegate777
Νεοφερμένο μέλος

Οι βαθμοί σε καμία περίπτωση δεν χαρίζονται. Ο μαθητής πρέπει να «ιδρώσει» για να βγάλει ένα πολύ καλό βαθμό 18+.
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ο αριθμός 25 ατόμων με αριστείο στην Α' Λυκείου.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλο καλοκαιρι σε ολους!
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στελλα πλακα κανεις???????????????Οχι απλα τα πηγες καλα ,αλλα εσκισες για εμενα!!Και ξερεις γιατι?Διοτι ολα αυτα τα καταφερες διχως φροντιστηριο με την δικη σου προσωπικη προσπαθεια!!!Ετσι ανακτας τις δυναμεις σου και εχεις πληρης επιγνωση των δυνατοτητων σου!Μπραβο και παλι απο εμενα!
αχ σε ευχαριστω πολυ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.