Ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να δουλέψουν σε κατασκευαστικές εταιρείες;

angies

Νεοφερμένος

Η angies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να δουλέψουν σε κατασκευαστικές εταιρείες;
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Αρχιτέκτονες μηχανικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί , Μηχανολόγοι Μηχανικοί , Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί (αυτά τα 4 κατά βάση) . Αν είναι μεγάλη κατασκευαστική μπορεί να δεχτεί και τους εξής :
- Λογιστές
- Οικονομολόγους
- Πληροφορικούς
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Health and Safety, Marketing, HR, Lawyer.

Και πολλά πολλά ακόμα. Οι διαθέσιμες θέσεις εξαρτώνται αποκλειστικά από το μέγεθος της κατασκευαστικής εταιρείας και την διάρθρωση των τμημάτων της.

Υπάρχουν κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν φυσιοθεραπευτή, ψυχολογο, και γενικά θέσεις εργασίας που εκ πρώτης όψεως λες πώς είναι δυνατόν να εργάζεται ένας ψυχολόγος ή ένας σεφ σε μια κατασκευαστική εταιρεία, αλλά είναι.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,182 μηνύματα.
Ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να δουλέψουν σε κατασκευαστικές εταιρείες;
Πάρα πολλοί γενικά. Και πάνω κάτω όσοι βρίσκονται σε κάθε μεγάλη εταιρία. Απο μαρκετινγκ ως λογιστική ή ακόμα και IT πράγματα.

Εαν είσαι μαθήτρια και σκέφτεσαι τι επάγγελμα πρέπει να ακολουθήσεις για να απασχοληθείς σε αυτό τον τομέα στο μέλλον(εννοώ πρακτικά όχι υποστηρικτικά) πρέπει να στοχεύσεις στο να αποκτήσεις δίπλωμα μηχανικού επειδή αυτή είναι η πιο προνομιακή θέση σε αυτά τα πράγματα, λόγω νόμου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top