Ρε συ νομιζω οτι οποτε θελουν πανε και γραφονται.. τι εννοεις οτι οριζουν μερα για το καθε ετος; α κι αν μπορεις θελω να μου πεις αν ξερεις κατι για το μαθημα των πρωτων βοηθειων που ειναι επιλογης.. να το παρω; επισης σκεφτομουν και την παθολογικη ανατομικη αλλα ακουσα οτι το εχουν κανει υποχρεωτικο. κι ενα τελευταιο.. φυσιολογια 2 κανουμε; γιατι στην εξεταστικη του σεπτεμβρη δεν ειδα να υπαρχει
Πέρσι και πρόπερσι το έκαναν ως εξής: (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι)
Π.χ. Δευτέρα Α' έτος
Τρίτη Β' έτος κλπ μία ή δύο εβδομάδες πριν γραφτούμε. Παιδιά, αν δεν με απατάει η μνήμη μου... Αύριο θα πάω και θα δω αν υπάρχει τίποτα...
Για λόγους οργάνωσης το κάνουν αυτό.
Πρώτες βοήθειες να πάρεις!!! Πρώτα απ' όλα είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα και δεύτερον τα θέματα κάθε χρόνο είναι ίδια οπότε παίρνεις και καλό βαθμό! Τα θέματα θα τα βρεις στο βιβλιοπωλείο ακριβώς απέναντι από την σχολή.
Παθολογική ανατομική δεν είχα πάρει, ωστόσο τα παιδιά έγραψαν πολύ καλά σ' αυτό, αν και δύσκολη η ύλη, ο καθηγητής ή η καθηγήτρια (δεν ξέρω) τους βοήθησε πολύ στα θέματα! Τώρα, στο έτος μας ήταν επιλογής...
Επίσης στο έτος μας η φυσιολογία ήταν ενιαία, αλλά την μοίρασαν σε σας σε 2 εξάμηνα για να διευκολυνθούν τα παιδιά! Ναι υπάρχει λοιπόν Φυσιολογία 2! Εμείς γράφαμε πρόοδο εναλλακτικά, αφού ήταν τεράστια η ύλη και δύσκολη...
-----------------------------------------
Μπορεις να παρεις 1 η 2 αλλα πρεπει συνολικα να παρεις τουλαχιστον 14. Τωρα το ευκολο ειναι σχετικο.. εγω θα σου ελεγα να παρεις εισαγωγη στην πληροφορικη (διαβαζεις απο σημειωσεις που ειναι σχετικα λιγες σελιδες.. εχει κι εργαστηριο αλλα κανεις απλα πραγματα σε word excel και γλωσσα προγραμματισμου. Αν παρεις ολα τα μαθηματα πληροφορικης σου δινουν πιστοποιητικο ecdl).. για 2ο δεν ξερω εμενα δε με ενδιεφερε ουτε η ψυχολογια ουτε η δημογραφια.. εξ αναγκης πηρα τη βιοηθικη που μου εκανε πολυ κακη εντυπωση ο καθηγητης. Τι να πω..
Εγώ είχα΄πάρει ψυχολογία και δημογραφία. Την εισαγωγή στην Πληροφορική την είχαμε στο 2ο εξάμηνο και φυσικά να την πάρεις! Βάζει καλούς βαθμούς και όπως αναφέρθηκε από την συμφοιτήτριά μας παίρνεις χαρτί!

Για την ψυχολογία να πω ότι η καθηγήτρια είναι στρίγκλα, εγώ προσωπικά δεν θα το ξαναέπαιρνα το μάθημα, ενώ στην δημογραφία η καθηγήτρια είναι πάρα πολύ καλή! Ωστόσο το δεύτερο μάθημα είναι λίγο βαρετό, αλλά με λίγο διάβασμα και αν παρακολουθείς τις διαλέξεις θα πάρεις πολύ καλό βαθμό!
Ελπίω να βοήθησα...