λοιπον κοριτσια εγω πηγα σπαρτη και μου αρεσε παρα πολυ!!!!!βεβαια μεχρι να φτασω εφτυσα αιμα γιατι μενω λαρισα και καναμε την διαδρομη 7,5 ωρες.ομως αξιζε τον κοπο παρολο που εχει μονο 18,000 κατοικους η σπαρτη ,φαινεται οτι υπαρχει πολυκοσμια, κινηση στους δρομους κτλπ. αυτο εξηγειτε απο το γεγονος οτι ειναι η πρωτευουσα του νομου λακωνιας και ειναι φυσικο να ειναι μαζεμενα εκει ολα τα γραφεια τοπικης αυτοδιοικησης , τα περισσοτερα μαγαζια κτλπ.βρηκα σπιτι στο κεντρο ετσι ωστε να ειμαι κοντα στο κτελ (σχετικα).εχει πολλα μαγαζια αρκετες καφετεριες , πολλεσ τραπεζες και διαφορα αλλα.
βεβαια υπαρχει και ενα μικρο αρνητικο στην ολη ιστορια......το πανεπιστημιο πελλοπονησου και ειδικα το τμημα της νοσηλευτικης ειναι διπλα απο το γενικο νοσοκομειο σπαρτης το οποιο βρισκετε εξω απο την πολη!!ναι καλα ακουσατε εξω απο τη πολη.και δεν γινετε να πατε με τα ποδια, δηλαδη για να ανεβεις με τα ποδια τοσο ψηλα (ειναι ανηφορα

) πρεπει να εχεις αντοχες αθλητη. εγω πηγα με τον μπαμπα μου με το αυτοκινητο και ο μπάμπας ρωτησε πως πηγαινουν οι φοιτιτες μεχρι εκει,του ειπαν λοιπον απο την γραμματεια οτι οι φοιτητες πηγαινουν ή με το κτελ(σημ. αστικο δεν εχει!!!

) ή με ο,τι βρουν.(για πλακα!!! μια καλη λυση ειναι το ασθενοφορο του νοσοκομειου!!!!παιρνεις τηλ λες οτι πεθαινεις σε μαζευει και σε παει στο νοσοκομειο, ε η νοσηλευτικη ειναι διπλα)