qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 22:15 Ο qwerty111: #41 20-06-11 22:15 Σίγουρα το πρωί. Κοιμάται κάποιος νωρίς, ξυπνάει ξεκούραστος, τρώει ένα πλούσιο πρωινό και έτοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 18:27 Ο Pantelis_P: #42 02-07-11 18:27 Μου φαίνεται το πρωι. Γιατί δν έχει κουραστεί ηδη το μυαλό σου. Φέτος έδωσα 6 πτυχία και μου φαίνεται οτι ήμουν ψυχικά δυνατότερος το πρωι. Τα απογεύματα πολλές φορές με έπιαναν πονοκέφαλοι και κουραζόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σίγουρα το πρωί. Κοιμάται κάποιος νωρίς, ξυπνάει ξεκούραστος, τρώει ένα πλούσιο πρωινό και έτοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 18:27 Ο Pantelis_P: #42 02-07-11 18:27 Μου φαίνεται το πρωι. Γιατί δν έχει κουραστεί ηδη το μυαλό σου. Φέτος έδωσα 6 πτυχία και μου φαίνεται οτι ήμουν ψυχικά δυνατότερος το πρωι. Τα απογεύματα πολλές φορές με έπιαναν πονοκέφαλοι και κουραζόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου φαίνεται το πρωι. Γιατί δν έχει κουραστεί ηδη το μυαλό σου. Φέτος έδωσα 6 πτυχία και μου φαίνεται οτι ήμουν ψυχικά δυνατότερος το πρωι. Τα απογεύματα πολλές φορές με έπιαναν πονοκέφαλοι και κουραζόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.