...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια μην αγχωνεστε!!Δεν ειναι τιποτα......Και οσο για τις εξετασεις ειναι τοοοσο μα τοοοσο νωρις για να τις σκεφτεστε!
Λες , ε ;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetawaves
Νεοφερμένο μέλος

Όλοι ψαρώνουν την πρώτη μέρα! Προσωπικά μου άρεσε πολύ το γυμνάσιο και ακόμα πιο πολύ το λύκειο. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν θα έχετε λόγου χάρη μια δασκάλα που θα την φωνάζετε με το μικρό της όνομα αλλά καθηγητές που θα τους απευθύνεστε στον πληθυντικό. Τα μαθήματα θα είναι περισσότερα και η βαθμολογία του τριμήνου θα είναι η πρώτη ουσιαστική αξιολόγηση σας (αν σας καλομαθαίναν στο δημοτικό με 10ρια μπορεί να πάθαιτε ένα μικρό σοκ). Μην απογοητευτείτε όμως. Προσωπικά πήρα την πιο μικρή μου βαθμολογία 1ο τρίμηνο 1ης γυμανσίου επειδή ήμουν ντροπαλός και δεν συμμετείχα. Κατά τα άλλα δεν θα είναι δύσκολα τα μαθήματα. Για παράδειγμα, θυμάμαι η ύλη 1η Γυμνασίου στα Μαθηματικά ήταν επανάληψη όσα κάναμε στο δημοτικό. Και τέλος οι εξετάσεις... Τίποτα το ιδιαίτερο. Σαφώς πιο εύκολες από τα διαγωνίσματα που θα γράψατε μέσα στη χρονιά. Αρκεί να σκεφτείτε ότι διαλέγετε τα 6 από τα 9 θέματα δηλαδή αυτά που ξερετε και γράφετε άνετα. Αν είστε έστω λίγο καλοί, οι εξετάσεις στο τέλος θα σας ανεβάσουν τον γενικό και όχι το αντίθετο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Λες , ε ;;![]()
Ναι Αλεξανδρα μου...μην αγχωνεστε...δεν ειναι τιποτα απολυτως...σε μια εβδομαδα το πολυ θα εχετε προσαρμοστει πληρως...και οι εξετασεις στο τελος ειναι ακριβως οπως ενα διαγωνισμα τριμηνου μονο που η υλη ειναι πιο μεγαλη...ομως με διαβασμα μεθοδικο και προσεκτικο θα αριστευσετε!!!!!!!
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη μασάτε ρε!
Όλοι ψαρώνουν την πρώτη μέρα! Προσωπικά μου άρεσε πολύ το γυμνάσιο και ακόμα πιο πολύ το λύκειο. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν θα έχετε λόγου χάρη μια δασκάλα που θα την φωνάζετε με το μικρό της όνομα αλλά καθηγητές που θα τους απευθύνεστε στον πληθυντικό. Τα μαθήματα θα είναι περισσότερα και η βαθμολογία του τριμήνου θα είναι η πρώτη ουσιαστική αξιολόγηση σας (αν σας καλομαθαίναν στο δημοτικό με 10ρια μπορεί να πάθαιτε ένα μικρό σοκ). Μην απογοητευτείτε όμως. Προσωπικά πήρα την πιο μικρή μου βαθμολογία 1ο τρίμηνο 1ης γυμανσίου επειδή ήμουν ντροπαλός και δεν συμμετείχα. Κατά τα άλλα δεν θα είναι δύσκολα τα μαθήματα. Για παράδειγμα, θυμάμαι η ύλη 1η Γυμνασίου στα Μαθηματικά ήταν επανάληψη όσα κάναμε στο δημοτικό. Και τέλος οι εξετάσεις... Τίποτα το ιδιαίτερο. Σαφώς πιο εύκολες από τα διαγωνίσματα που θα γράψατε μέσα στη χρονιά. Αρκεί να σκεφτείτε ότι διαλέγετε τα 6 από τα 9 θέματα δηλαδή αυτά που ξερετε και γράφετε άνετα. Αν είστε έστω λίγο καλοί, οι εξετάσεις στο τέλος θα σας ανεβάσουν τον γενικό και όχι το αντίθετο.
Μπορούν να σου βάλουν και απροειδοποίητο διαγώνισμα;;

Δαφνη300
Νεοφερμένο μέλος

Ναι Αλεξανδρα μου...μην αγχωνεστε...δεν ειναι τιποτα απολυτως...σε μια εβδομαδα το πολυ θα εχετε προσαρμοστει πληρως...και οι εξετασεις στο τελος ειναι ακριβως οπως ενα διαγωνισμα τριμηνου μονο που η υλη ειναι πιο μεγαλη...ομως με διαβασμα μεθοδικο και προσεκτικο θα αριστευσετε!!!!!!!
Ας το ελπίσουμε!!
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ Γεωργία μου!!

sydney96
Δραστήριο μέλος

Μπορούν να σου βάλουν και απροειδοποίητο διαγώνισμα;;![]()
Φυσικά και μπορούν αλλά αυτό σε συμφέρει γιατί θα είναι στο μάθημα της ημέρας και δε θα χρειαστεί να κάνεις καμιά επανάληψη.
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και μπορούν αλλά αυτό σε συμφέρει γιατί θα είναι στο μάθημα της ημέρας και δε θα χρειαστεί να κάνεις καμιά επανάληψη.
Ευχαρίστω...!!!!!

sydney96
Δραστήριο μέλος

Ευχαρίστω...!!!!!Νομίζω ότι μετά από αυτήν την συζήτηση πλέον βλέπω το Γυμνάσιο με άλλο μάτι και χαίρομαι για αυτό!!
![]()
Αν διαβάζεις και το κάνεις με όρεξη όλα θα σου φανούν πολύ εύκολα θα το δεις.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλη Σχολικη Χρονια μας ευχομαι
Thetawaves
Νεοφερμένο μέλος

Μπορούν να σου βάλουν και απροειδοποίητο διαγώνισμα;;![]()
Το κάνουν αλλα όπως αναφέρθηκε μόνο στο μάθημα της ημέρας. Συνήθως σας λένε "διαβάστε το σημερινό μάθημα καλά" με έναν υπαινιγμό στον τόνο της φωνής αν με καταλαβαίνεις, και στο επόμενο μάθημα πέφτει το τεστ. Αλλά εξαρτάται και από τον καθηγητή φυσικά, το πόσο στριμμένος είναι και το πόσο σου δίνει να καταλάβεις ότι σου έρχεται το τεστ.
Δαφνη300
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι μπορουν απλως θα ειναι μονο στο μαθημα της ημερας βεβαια (δεν ξερω αν ειναι αληθεια) ισχυε οτι και καλα τα διαγωνισματα δεν προειδοποιουνται αλλα το μυστικο ειναι ενα: Διαβαζετε καθε φορα καλα και μολις ακουσετε"Επαναληψη" ή "Να διαβασετε καλα" να περιμενεις τεστΜπορούν να σου βάλουν και απροειδοποίητο διαγώνισμα;;![]()
sydney96
Δραστήριο μέλος

Ναι μπορουν απλως θα ειναι μονο στο μαθημα της ημερας βεβαια (δεν ξερω αν ειναι αληθεια) ισχυε οτι και καλα τα διαγωνισματα δεν προειδοποιουνται αλλα το μυστικο ειναι ενα: Διαβαζετε καθε φορα καλα και μολις ακουσετε"Επαναληψη" ή "Να διαβασετε καλα" να περιμενεις τεστ
"Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μάθημα.Προσέξτε το καλά."

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

απροειδοποίητα τεστ μπορουν να μπαίνουν και κάθε μέρα όμως
sydney96
Δραστήριο μέλος

Απροειδοποίητα διαγωνίσματα δεν μπαίνουν, εκτός αν έχει θεματάκια ο καθηγητής
απροειδοποίητα τεστ μπορουν να μπαίνουν και κάθε μέρα όμως
Στο Λύκειο δεν μπαίνουν απροειδοποίητα διαγωνίσματα.Στο γυμνάσιο μπορούν άνετα να σου βάλουν.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

διαγωνίσματα? δεν νομίζωΣτο Λύκειο δεν μπαίνουν απροειδοποίητα διαγωνίσματα.Στο γυμνάσιο μπορούν άνετα να σου βάλουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.