Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι ενας καθηγητης ΠΕ18 -Πληροφορικης και εχω να πώ οτι εχω απηυδυσει στα τεκτετομενα
στα σχολεια και ειμαι πλέον σε άλλη δημόσια θέση.
Εχω να δηλώσω οτι οταν ξεκίναγα τη καριέρα μου ειχα τα όνειρα μιας παιδειας όπως τις
εποχες της ΕΟΝ και της εποχής του 1967 με μια παιδεια πρότυπο.
Δυστυχως αυτο που αντικρυσα ειναι οτι η σημερινη νεολαια ειναι:
1) Ανυπακουη
2) Απειθαρχητη
3) Χωρίς σαφη πολιτικη σκεψη και παει το ιδιο βρωμικα και αναρχα οπως τα γιδια στο μαντρι
που ειναι εξ ισου κομμουνιστικα και βρωμικα.
Τα ήθη εχουν πλεον εκλείψει αφου η σημερινη πορνογραφια προερχεται απο τα Ελληνικά σχολεια
με τη πληρη συμμετοχη και αλλοδαπων.
Απελπιστηκα και πηρα μεταθεση και ησυχασα. Δεν ειναι πλεον να εισαι καθηγητης σε σχολειο.
καλυτερα να μεινει το παιδι μου αγραμματο παρα να ζει σε αυτο το αχουρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Χαιρετω ολη τη σχολικη κοινοτητα.
Ειμαι ενας καθηγητης ΠΕ18 -Πληροφορικης και εχω να πώ οτι εχω απηυδυσει στα τεκτετομενα
στα σχολεια και ειμαι πλέον σε άλλη δημόσια θέση.
Εχω να δηλώσω οτι οταν ξεκίναγα τη καριέρα μου ειχα τα όνειρα μιας παιδειας όπως τις
εποχες της ΕΟΝ και της εποχής του 1967 με μια παιδεια πρότυπο.
Δυστυχως αυτο που αντικρυσα ειναι οτι η σημερινη νεολαια ειναι:
1) Ανυπακουη
2) Απειθαρχητη
3) Χωρίς σαφη πολιτικη σκεψη και παει το ιδιο βρωμικα και αναρχα οπως τα γιδια στο μαντρι
που ειναι εξ ισου κομμουνιστικα και βρωμικα.
Τα ήθη εχουν πλεον εκλείψει αφου η σημερινη πορνογραφια προερχεται απο τα Ελληνικά σχολεια
με τη πληρη συμμετοχη και αλλοδαπων.
Απελπιστηκα και πηρα μεταθεση και ησυχασα. Δεν ειναι πλεον να εισαι καθηγητης σε σχολειο.
καλυτερα να μεινει το παιδι μου αγραμματο παρα να ζει σε αυτο το αχουρι.
Αυτη τη κατασταση τη δημιουργουν τα παιδια ομως;Η νεολαια φταιει μονο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Η πορνογραφια δεν ειναι απαντηση στην Ελληνικη πραγματικοτητα...
maraki love
Διάσημο μέλος

Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Με σκουλαρικια,απλυσιες και να αντιμιλας και να κανεις καταληψεις?

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

βέβαια η νεολαια......
Χμμ ναι,η πορνογραφια απο τα 15-17 χρονων παιδια γινεται;Που κολλαει ολο αυτο με την κατασταση της παιδειας;
maraki love
Διάσημο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Μπα?.......Και συ δηλαδη πως αντιδρας?....
Με σκουλαρικια,απλυσιες και να αντιμιλας και να κανεις καταληψεις?
Α δηλαδη τα σκουλαρικα φταινε για την παιδεια;
Επισης οταν δεν υπαρχει σωστη συμπεριφορα γιατι να μην αντιμιλας;
Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Αλλες εποχες με μαυροπινακες και κιμωλιες οι μαθητες αστραφταν κυριολεκτικα και σεις που γραφετε εργασιες στο πι-σι διαμαρτυρεστε κιολας.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Η κατασταση της παιδειας οφειλεται στην αδιαφορια,καθηλωση και στο χειροτερο την εξαθλιωση της σημερινης νεολαιας...
Αλλες εποχες με μαυροπινακες και κιμωλιες οι μαθητες αστραφταν κυριολεκτικα και σεις που γραφετε εργασιες στο πι-σι διαμαρτυρεστε κιολας.
Ευτυχως που εφυγες απο το χωρο της παιδειας!
maraki love
Διάσημο μέλος

Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ευτυχως που εφυγες απο το χωρο της παιδειας!
Ε ναι ησυχασα
ἅλς
Διάσημο μέλος

βέβαια η νεολαια......
Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ε ναι ησυχασα
ησυχασαν τα παιδια μαλλον θες να πεις.
Οταν υπαρχουν ανθρωποι απολυτοι που γενικολογουν χωρις επιχειρηματα δεν μπορεις να επιχειρηματολογησεις ΚΥΡΙΕ!
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δικη σου αθλιοτητα λες δεν ειμαι μερος του προβληματος , μηπως εσυ εισαι το προβλημα , σιγουρα , εφοσον υπαρχει μεσα σου , τωρα που φυγες απ' την εδρα σαν να καλυτερεψε λιγο η παιδεια.Η κατασταση της παιδειας οφειλεται στην αδιαφορια,καθηλωση και στο χειροτερο την εξαθλιωση της σημερινης νεολαιας...
Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Δεν εχεις το δικαιωμα να με κρινεις
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Γιατι μου επιτιθεσαι προσωπικα....Εχω τις ιδεες μου και ενα αποδεδειγμενο επιστημονικο εργο.
Δεν εχεις το δικαιωμα να με κρινεις
Τι λες ρε μεγαλε;Εχω οτι δικαιωμα εχεις και εσυ.
Εσυ πως κρινεις δηλαδη τη νεολαια;Πως κρινεις μαζι εμενα;
Giankoulas
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.