Nina!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένο μέλος

alexia1992
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ αλλά στην ΑθήναΔημοσιογραφια και Μ.Μ.Ε. Θεσσαλονικης, με η χωρις πανελληνιες!
L0up3
Νεοφερμένο μέλος

helen_hania
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ αλλά στην Αθήνα
Ραντεβου σε 1μιση χρονο στη Θεσσαλονικη, αν δεν καταφερεις για Αθηνα

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυσκολες σχολες αλλα και με ενδιαφερον...εγω θα θελα Χημικος μηχανικος..δεν ειναι θεωρητικης αλλα ειναι το ονειρο μου παιδια... εχω ψωνιο με κτ τετοια... Μοριακης Βιολογιας, Γεννετικη Ιατρικη κλπ.... πωπωπωωωωω...
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Αν η ερωτηση ηταν λιγο διαφορετικη δηλαδη ποιες αλλες σχολες θα σε ενδιεφεραν τοτε αυτες ειναι ειναι:
Νομικη και Ψυχολογια Παντειου απο το 1ο πεδιο...
Αρχιτεκτονες ΕΜΠ απο το 4ο...
Μαρκετινγκ-επικοινωνιας ασοεε απο το 5ο....
Guest 292010
Επισκέπτης

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να γινεις δικηγορος και να μην φυτοζωεις ειλικρινα ειναι ακατορθωτο οι περισσοτεροι αρχιζουν απο 300 ευρω, αλλα οι μισοι θεωρητικαριοι γοητευμενοι απο το ονομα της Νομικης επιλεγουν αυτη σαν τα ζωα, τι να πει κανεις
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Καλα ιδιαιτερα το πτυχιο της Νομικης ειναι ουσιαστικα ενα πτυχιο κενο.
Για να γινεις δικηγορος και να μην φυτοζωεις ειλικρινα ειναι ακατορθωτο οι περισσοτεροι αρχιζουν απο 300 ευρω, αλλα οι μισοι θεωρητικαριοι γοητευμενοι απο το ονομα της Νομικης επιλεγουν αυτη σαν τα ζωα, τι να πει κανεις
Tι είναι ακατόρθωτο και τι όχι, δεν είναι κανείς μας σε θέση να το κρίνει.
Και γιατί να είναι ''ζώα''? Επειδή επιλέγουν κάτι που αγαπάνε?Κάτι που γουστάρουν να κάνουν? Γιατί είναι και μια σχολή που δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Δεν μπαίνει και ο κάθε τυχαίος, για να κάνει την πλάκα του απλά.Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Δεν σου αρέσει εσένα καλώς.Κάποιου άλλου του αρέσει.
Αν σου αρέσει και εσένα η ψυχολογία(ένα παράδειγμα) μπορώ να πω τότε καλά τι ζώα είναι αυτοί που την επιλέγουν..δεν έχει δουλειά έξω.είναι εξοφλημένοι...
astathmitos
Δραστήριο μέλος

Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι μισοι της θεωρητικης εχουν ως στοχο την Νομικη αυτο ειναι γεγονος ειλικρινα θα ηθελα καποιος να μου παραθεσει γιατι καποιος θα διαλεγε τη ΝομικηTι είναι ακατόρθωτο και τι όχι, δεν είναι κανείς μας σε θέση να το κρίνει.
Και γιατί να είναι ''ζώα''? Επειδή επιλέγουν κάτι που αγαπάνε?Κάτι που γουστάρουν να κάνουν? Γιατί είναι και μια σχολή που δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Δεν μπαίνει και ο κάθε τυχαίος, για να κάνει την πλάκα του απλά.Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Δεν σου αρέσει εσένα καλώς.Κάποιου άλλου του αρέσει.
Αν σου αρέσει και εσένα η ψυχολογία(ένα παράδειγμα) μπορώ να πω τότε καλά τι ζώα είναι αυτοί που την επιλέγουν..δεν έχει δουλειά έξω.είναι εξοφλημένοι...
μηπως για τα λεφτα που θα χει ως δικηγορος?
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι αποφασιζουν να δωσουν για μια σχολη χωρις σκεψη κοιτανε μονο το ονομα της καθε σχολης
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Οι μισοι της θεωρητικης εχουν ως στοχο την Νομικη αυτο ειναι γεγονος ειλικρινα θα ηθελα καποιος να μου παραθεσει γιατι καποιος θα διαλεγε τη Νομικη
μηπως για τα λεφτα που θα χει ως δικηγορος?
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι αποφασιζουν να δωσουν για μια σχολη χωρις σκεψη κοιτανε μονο το ονομα της καθε σχολης
Που ξέρεις ότι κοιτάνε μόνο το όνομα της σχολής? Έχεις γνωρίσει πολλούς για να το λες αυτό? Δική τους επιλογή είναι..δικό τους το μέλλον.. Γιατί υπάρχει τέτοια κριτική δεν καταλαβαίνω.Τελοσπάντων, όπως το βλέπει ο καθένας.Αλλά όχι με δύο ατάκες να καταστρέφεις ιδέες και όνειρα κάποιων.Είτε είναι σωστά ή λάθος.Δεν θα κριθει από εμάς.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Το οτι οι δικηγοροι ειναι ενα εξαιρετικα κορεσμενο επαγγελμα δεν χρειαζεται να εχουμε δεικτη ευφυιας ανω των 90 ΙQ για να το αντιληφθουμε, οποτε χωρις επαγγεματικη αποκατασταση και κατ επεκταση χωρις οικονομικη ανεξαρτησια και δεν θα λεγα και οτι ο χωρος του Δικαιου ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι να επιλεξουν αυτη την σχολη?Που ξέρεις ότι κοιτάνε μόνο το όνομα της σχολής? Έχεις γνωρίσει πολλούς για να το λες αυτό? Δική τους επιλογή είναι..δικό τους το μέλλον.. Γιατί υπάρχει τέτοια κριτική δεν καταλαβαίνω.Τελοσπάντων, όπως το βλέπει ο καθένας.Αλλά όχι με δύο ατάκες να καταστρέφεις ιδέες και όνειρα κάποιων.Είτε είναι σωστά ή λάθος.Δεν θα κριθει από εμάς.
Μηπως ομως δεν ειναι δικα τους ονειρα αλλα προιον κοινωνικων ψευδαισθησεων που περιβαλλει το επαγγελμα του δικηγορου?
Guest 292010
Επισκέπτης

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Το οτι οι δικηγοροι ειναι ενα εξαιρετικα κορεσμενο επαγγελμα δεν χρειαζεται να εχουμε δεικτη ευφυιας ανω των 90 ΙQ για να το αντιληφθουμε, οποτε χωρις επαγγεματικη αποκατασταση και κατ επεκταση χωρις οικονομικη ανεξαρτησια και δεν θα λεγα και οτι ο χωρος του Δικαιου ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον, γιατι να επιλεξουν αυτη την σχολη?
Μηπως ομως δεν ειναι δικα τους ονειρα αλλα προιον κοινωνικων ψευδαισθησεων που περιβαλλει το επαγγελμα του δικηγορου?
Μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι και έχουμε μάθει να τα βλέπουμε όλα με μια μικρή δόση καχυποψίας? Όχι ότι δεν φταίμε όταν γίνεται αυτό..γιατί έτσι μάθαμε πια να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.
Μα, δεν καταλαβαίνω. Γιατί να μην επιλέξουν αυτή την σχολή?? Τι είναι πια? Ησυχάστε λίγο...και αυτό με το ότι δεν βρίσκεις ενδιαφέρουσα την σχολή άρα γιατί να την επιλέξει κάποιος..μισό δεν στέκει..πραγματικά. Να στο πω ώμα..αν εγώ θέλω να πάω Νομική, τι με νοιάζει που εσύ δεν την βρίσκεις ενδιαφέρουσα? Εμένα με τρελαίνει.Aπλά.
Και επειδή βλέπω ότι είμαστε άλλης αντίληψης και οι δύο. Εσύ σκέφτεσαι τις οικονομικές απολαβές.Εγώ σκέφτομαι να κάνω κάτι που μου αρέσει και με γεμίζει..και το απολαμβάνω κάθε φορά που ασχολούμαι μαζί του.Αυτό δεν βγάζει πουθενά ό,τι και να πεις ό,τι και να πω.:no1:
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Eκτος τι θα φανταζεσαι οτι θα σε γεμιζει, αν φανταζεσαι μεγαλα γραφεια παραξενες δικες,πολιτικα σκανδαλα τοτε μαλλον θα εισαι και σε αλλο κοσμο, το πιο πιθανο θα ειναι να βρεθεις στο γραφειο ως βοηθος ενος μικροδικηγορου στην καλυτερη περιπτωση βεβαια, γιατι στη χειροτερη θα προσπαθεις να επιβιωσεις απο τα 300 ευρω αν αποφασισεις να ανοιξεις και δικο σου γραφειο.Εσύ σκέφτεσαι τις οικονομικές απολαβές.Εγώ σκέφτομαι να κάνω κάτι που μου αρέσει και με γεμίζει..και το απολαμβάνω κάθε φορά που ασχολούμαι μαζί του
Δεν πιστευω βεβαια να σε γεμιζει αυτη η εικονα μαλλον θα σε αδειασει
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Eκτος τι θα φανταζεσαι οτι θα σε γεμιζει, αν φανταζεσαι μεγαλα γραφεια παραξενες δικες,πολιτικα σκανδαλα τοτε μαλλον θα εισαι και σε αλλο κοσμο, το πιο πιθανο θα ειναι να βρεθεις στο γραφειο ως βοηθος ενος μικροδικηγορου στην καλυτερη περιπτωση βεβαια, γιατι στη χειροτερη θα προσπαθεις να επιβιωσεις απο τα 300 ευρω αν αποφασισεις να ανοιξεις και δικο σου γραφειο.
Δεν πιστευω βεβαια να σε γεμιζει αυτη η εικονα μαλλον θα σε αδειασει
Aρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν πάω για δικηγόρος.Δεν είμαι καν θεωρητική.
Απλά να καταλάβεις, μεγάλο παιδί είσαι πια, ότι ο κόσμος όλος αρχικά δεν γυρίζει από τις δικές σου ή δικές μου απόψεις. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Και αυτό έχει νόημα για μένα.Να κάνει αυτό που θέλει και όχι να συνδυάζει τις ιδέες που μαθαίνει από τους απ'έξω και αυτό που θεωρείται πρέπον. Γιατί σνομπάρεις αυτόν που θα μπει στη σχολή αυτή? Όταν αύριο ο γιός σου θα μπλέξει κάπου ένας από αυτούς θα τον αθωόσουν στο δικαστήριο.
Αφήστε να κάνουμε όλοι μας αυτό που πραγματικά θέλουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από αυτά. Γίνεται?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.